• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bozuk para görmek

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bozuk para vermek, rüyada bozuk para görmek, bozuk para almak, bozuk para toplamak islami rüya tabiri.
İyi çalışmalar efendim. Rüyamda teyzemi ve yanında tanımadığım sarışın güzel bir kızı görüyordum. Aralarında konuşuyorlardı ve kız yere 3 lira bozuk para bıraktığını söylüyordu. Ben de bunları dinleyip gidip 3 lirayı sanki bir dükkan veya bir bakkalın açık olan penceresinden alıyordum. Daha sonra o kızla karşılaşıyordum. Ne kız konuşuyordu ne de ben, sanki kızı beğeniyordum. Ama bu bozuk parayı neden aldığımı bilmiyordum. Ve parayı aldığım yere geri getirmeyi düşündüm. Ama aldığım yerin neresi olduğunu çıkartamıyordum. Birbirine benzer iki dükkanın yanından geçiyordum. İkisi de birbirine benziyordu. Ve kahveye benzeyen iki dükkanın da camının önünde bozuk paralar vardı. Son çare olarak teyzeme parayı aldığımı söyleyip paraları teyzeme geri veriyordum. Hatta parayı bilerek almadığımı göstermek için tezyeme cebimdeki bütün bozuk paraları da veriyordum. Belki lazım olur diye. Çok uzun bir yazı oldu ama hakkınızı helal edin efendim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi geceler,Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada bozuk para görmek ;
rüya yorumcuları tarafından her zaman için hayra yorumlanmaz. Bozuk para iftira ve dedikoduya,sıkıntı ve sorun anlamına gelir..
etrafinizdaki kişiler ile yaşayacağı sorunlar ifade edilmektedir..
Siz ne anlatırsanız anlatın, anlattıklarınız karşınızdakinin sizi anladığı kadardır. .... selametle..

Üst Alt