• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada buğday tarlası görmek

uqur21

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum hocam hayırlı günler. Sizi daha fazla meşgul etmeden rüyama geçeyim. Rüyamda hayırdır inşallah, buğday tarlasındayım herkes beyaz giyinmiş ama buğdayları görseniz hocam sarı sarı çok güzel bir görüntü idi. En başta hoca çıkıyor namaza duracağız, hoca en öne geçiyor bizde yerleşiyoruz derken ben buğdaylar ezilmesin diye üzerinde kılmak istemiyorum. Sonra başka yere geçiyorum dikenli böyle ,dikenleri temizliyorum fidan çıkıyor, yok burada da olmaz deyip ileri gidiyorum bakıyorum fidanlar dizilmiş, tamam diyorum burası olur demeye kalmadan yerden su çıkıyor ve fidanları suluyor. Yok burada da olmaz deyip en tepeye yeşilliklere çıkıyorum ama parlıyor orası arkadaşa diyorum kalk gel namaz kılacağız, yok diyor. Ben kılmak istemiyorum diyor kalk diyorum, sen kıl ben kılmayacağım diyor tamam deyip, tepeye ışığa doğru kılmaya gidiyorum, orada uyanıyorum.Şimdiden Allah razı olsun hocam.En Güzel günler dileğiyle.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı günler,Rüyaniz Hayr olsun,hayırdır inşallah
Buğday tarlası görmek;
verdiğiniz emek, gösterdiğiniz çabaların karşılığında bolluk, bereket ve feraha ereceğinizi simgeler.

"Bir gün Üftâde hazretleri talebeleri ile kırlarda sohbet etmişlerdi. Bir ara talebeler etrafa dağılarak herbiri birer demet çiçek topladılar.
Hüdâyî Efendi ise elinde kurumuş ve sapı kırılmış bir çiçek olduğu hâlde döndü. Herkes hediyelerini şeyhleri Üftâde hazretlerine takdim etmiş o da kabûl ederek memnuniyetini belirtmiş ve duâlar etmişti.Hüdâyî de hediyesini verince, Üftâde hazretleri:

"Oğlum, arkadaşlarınız demet demet çiçek getirdiler. Siz bize bir tek solmuş çiçeği mi lâyık gördünüz?" buyurdu.
Hazret-i Hüdâyî de; "Efendimize ne getirsem azdır. Fakat koparmak için el uzattığım her çiçek Allahü teâlâyı tesbih ediyordu.
Bu tesbihi işiterek el çekip hiç birini koparamadım. Ancak kurumuş ve sapının kırılmış olmasından dolayı bu çiçeği tesbihten kesilmiş gördüm.
Bu sebeple bunu getirebildim." Azîz Mahmûd Hüdâyî bu cevâbıyla şeyhinin bir kat daha muhabbet ve teveccühünü kazandı.
Çünkü Üftâde hazretleri Hüdâyî'ye her zaman;

"Evlâdım Ugur her zerrede Hakk'ı göreceksin, her zerreye Hak muâmelesi yapacaksın, başka yolu yok, bu böyledir." derdi.

her zerrede ,her insanda,birine her söz verdiğinde,birinin kalbini kırmak İstediğinde,bir Beni Havvadan ayrılmak istediğinde;
Hakk'ı göreceksin, her zerreye ,her insana,Hak muâmelesi yapacaksın, başka yolu yok, bu böyledir."

Yoksa hiç bir zaman maddi ve manevi zirveye çıkamaz!! Ve huzur bulamazsiniz..

Mârifet halkta Hakkı görmek derecesine ermek ve Hakka doğru gitmektir..Kıssadan Hissenizi inşallah alırsınız.
“"Her hata bir ders,ne hata biter ne ders"”selametle..

Üst Alt