• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bulgur pilavı görmek

LEYLİİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bulgur pilavı yemek, rüyada bulgur pilavı görmek.
Hayırlı gunler yorumlarsanız sevinirim. Yemek masasının etrafında toplanmış akşam yemeği yiyoruz sanırım bulgur pilavı yediğimiz. Yanımda erkek kardeşim oturuyor, sonra karşımıza misafir olarak gelen iki erkek oturuyor ki biri yakın arkadaşım, diğeriyle de tanışıklığımız arkadaşlığımız olmuş biri. Masaya karşımıza oturuyorlar balık tutmuşlar pişirip getirmişler tabaklarına onları koyuyoruz. Onlar onu yiyor, beyaz bir poşete bakıyorum masada içinde balık var onların getirdiklerinden. Keşke kardeşime versem şundan canı ceker diyorum, onu aklımdan geçirdikten sonra eskiden arkadaşlığımız olan kişi kardeşime ikram ediyor mutlu oluyorum bu durumdan. Bir sebeble kalkıyorum masadan sırtı dönük rahmetli babaannemi görüyorum öyle bir içten sarılıp öpüyorum ki arkasından yüzünü görmüyorum ama üzerinde de gül kurusu bir bluz var ki benim babaannemle böyle bir sevgi bağım yoktu maalesef ve sarıldıktan sonra farkediyorum ki rahmetli babaannemlerin vefat ettiği yıkılan eski evdeyiz. Ve ben bu evi çok sık rüyalarımda görürüm.
şimdiden teşekkürler..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı günler,Rüyaniz Hayr olsun
rüyada pilav, bulgur veya benzeri çok taneli bakliyatlar görmek bolluk ve bereket ile ilişkilendirilir.

Rüyada bulgur pilavı görmek ;
Diriliş, gelişim ve bereketi simgeler...

-Size gelen ya da yaklaşmakta olan bir kısmeti ,yeşeren umutları temsil etmektedir.
rüyada balık yemek ise manevi duygu ve bilgi birikimi ile yeni gerçekleşmeleri birleştirmeyi başardığınızı gösterir.
sizin paylaşımcı, iyiliksever yönünüzü simgeliyor..

Hayat yolunda giderken başımıza neler gelip geceğini biz bilmiyoruz ama bildiğim başımıza ne gelirse; en iyisi , en hayırlısı olduğunu biliyorum..

kontrol edemeyeceğiniz şeyleri, kontrol altına almaya çalışmayin..Yorulur, deprasyona girebilirsiniz ..
Allahım ;Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SÜKÛNET
Değiştirebileceklerimi değiştirmek için CESARET
İkisini birbirinden ayırdedebilmem için de AKIL ver”.
selametle..

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam, müjdeli bir habere, yakın zamanda gelecek hayırlı rızka, aile içerisinde sevgi ve muhabbetin artmasına, dargınlıkların bitmesine, kısmet ve bahtın açılmasına, huzurlu ve güzel günlere delalet eder.

LEYLİİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
yorumlarınız için çok teşekkür ederim yalnız bir ayrıntıyı vermeyi atlamışım yorumu değiştirir mi bilmem.. Rüyamda balığı ikram eden kişi benim 5 sene önce konuştuğum yani eski erkek arkadaşım.. kusuruma bakmayın lütfen

Gönül sızım...
Ben söyledim söyleyeceğimi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt