Merhaba, size anlatacağım rüya biraz kötü ama anlamını çok merak ediyorum. Rüyamda burnumda bir tıkanıklık var içinde bir şey olduğunu fark ediyorum ve burnumdan ceviz büyüklüğünde şeffaf zar şeklinde bir kese çıkıyor, içinde de ne sıvı ne katı diyebileceğim bir şey var. Kesenin içindeki şeyin ne olduğunu anlamıyorum. Böyle biraz sıvı var birde katı jöle kıvamında bir cisim var o kesenin içinde. Elime alıp bakıyorum ona sanki canlı bir şey gibi... Birde sormak istediğim bir şey var, geçtiğimiz günlerde bir yakınım beni rüyasında görüyor ve ben ona seni 22 tl ye sigortalı yapacağım diyormuşum ve evime götürüyormuşum kendisi benim anne babamı hiç görmedi fakat rüyasında görmüş, annem ve babam evde oturuyormuş iki katlı bir ev. O abla bana ama annen baban var bak falan diyor bende abla sen kafana takma ben halledeceğim senin sigortayı, gel sen diyip eve giriyormuşuz. Beni aradı ve içime doğdu ayın 22 sine dikkat et dedi... Bu rüyanında bir anlamı olabilirmi. Şimdiden çok teşekkür ediyorum size, yorumlarınız benim için çok değerli..Allah razı olsun.
Moderatör tarafında düzenlendi: