• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada burundan kan gelmesi

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada burundan kan gelmesi, rüyada burundan kan akması tabiri.
SelâmünAleyküm...Öncelikle şunu söyleyeyim bu rüyayı görmeden önce 2 rekat namaz kıldım namazın her rekatında Fatiha, Ayetel-Kürsi ve 15 kez Ihlas suresini okudum.Sonra Bin salavat ve çeşitli tesbihleri okudum hayırlara vesile olur inşallah.

Rüyada burnumdan kan geliyordu.Kan ise elbiseme damlıyordu birazda elimle bakıyordum bu ne diye ama sonra müthiş rahatlıyordum sanki beynim temizlendi diye düşünüyordum.İçimden şükrediyordum.Lütfen geniş bir yorum istiyorum.

Selam ve dua ile. Saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Allah cc. Kabul etsin hayırlara vesile olur inşallah. Rüyaniz hayr Olsun

Burundan Kan Çıkması ,kan akması,kan gelmesi ;
Üzüntü ve kederden kurtulacağına,o kimseye beden sağlığı ,hafiflik ve çok mal gelir.
Mutlu ve huzurlu ,Kuş gibi olmak için bütün fazlalıkları atalım........sırıtık.:,
selametle.
acilangul1

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Ablam allah razı olsun. Inaniyorum ki sen mübarek bir insansın Cenab-ı Allah senin vesilenle beni namaza başlatti ve yine senin sayende rüyalarım bana anlamlı ve manalı gelmeye başladı...Ablam bu rüya ile amel olur mu bu sadıkane bir rüya mı onu sormak istiyorum ve birde günlük bana önerebileceğin bir tesbih var mı ?

Allah senden razı olsun.Allah evladını sana bağışlasın.Allah her daim yardımcın olsun.Allah senin mübarek amelini daim kılsın ve ablam son bir şey Resulullah bildiğim kadarıyla süslü ve gösterişli bir kaftan giymemişti ömründe ama ben rüyamda öyle gördüm ve Ehl-i Sünnet imamları Resul-ü Zişan efendimiz için parlak bir aynadır ve ona bakan kendini görür demişlerdi Kaftanda bildiğim kadarıyla makam, mevki ve gücü temsil ediyor bu böyle yorumlanabilir mi ?

Allah her daim muinimiz olsun.İnşallah hepimize Rahman ismiyle mukabele etsin.Allah sana bir daha acı, gam, keder göstermesin her daim imtihanını kolaylaştırsın.Seni ve evladını mübarek kılsın.Ey Ablam Cenab-ı Hak affetmeyi sever hepimizin günahlarını kusurlarını affetsin.Hepimizi Hz.Peygamber'e layık bir ümmet kılsın...Evladınıda sana karşı hayırlı ve kendisine sadık bir kul yapsın inşallah...Allah’ın rahmeti ve bereketi üstüne olsun...Ey ablacım vallahi ben seni görmedim ama seni sevdim benim ablam olmadı...Kısmet buguneymiş.Bu kadar duayı bir şahıs için ilk defa ediyorum. Allah inşallah gönül sızını ferahlığa çevirsin Cenab-ı Mevlam inşallah Gönlünü Cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin. Allah razi olsun.Vesselam.

Selam ve dua ile. Saygılarımla.

Gönül sızım...
"ben rüyamda öyle gördüm ve Ehl-i Sünnet imamları Resul-ü Zişan efendimiz için parlak bir aynadır ve ona bakan kendini görür demişlerdi Kaftanda bildiğim kadarıyla makam, mevki ve gücü temsil ediyor bu böyle yorumlanabilir mi ?"

aynen...Zamanı Gelince...

Üst Alt