• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada büyük muhabbet kuşu görmek

beyzaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
EsselamuAleykum

Rüyamda iki tane oldukça büyük yeşil muhabbet kuşu gördüm,fakat daha sonra biri kaçtı.Sadece bir tanesi kaldı. Çok nadiren rüya gören bir insanım. Bu akşam aslında istihareye yatmak vardı niyetimde fakat yatmamıştım. Oyüzden merak sardı beni. cevap verirseniz sevinirim.Dua ile.
Kocaeli'den beyza, yaş 22, bekar bayan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim ins. uyeliginiz Hayirli ve Daim olur..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!

Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır..
ne hikmet ise bekar kardeslerim cogunluk ile Muhabbet kuşu gormeleri ne tevvafuk degil mi?
Muhabette sevgi ve aşk-a olan ozlemleri mi acaba boyle duygusal bilinc alti ruyalari mi sergiliyor?
rüyanızda muhabet kuşlari gormek ;alacağınız güzel haberlere talip ve kismetlere delalettir..Allahu Alem...

Kendinisi Bir insana zorla sevdiremezsiniz!! Bana güven de diyemezsiniz .
O bunu hissetmiyorsa...o insani oz babaniz da olsa sucliyamazsiniz!
tek bir söz söyleyebilirsin sadece: ...Sen bilirsin!!
ve bu sevgi ve guveni onlara hissedirebilmek icin bunu da anca Sen zaman ile onlara SEN verebilirsin...

Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder O’ndan yardım dileriZ..
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..

omur_oguzzz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada büyük muhabbet kuşu görmek

Merhaba, rüyamda hatırladığım kadarıyla karanlık sokak arası gibi bir yerde oturuyordum, yanıma güvercine benzeyen bir kuş geldi. Sonra o kuşun yeşil muhabbet kuşuna dönüştüğünü gördüm ve büyüklüğü normal muhabbet kuşundan fazlaydı. Biz normalde evde muhabbet kuşu besleriz, kuş beslediğimiz kuşa benziyordu sanki. Elimi uzattım kafasını sallayarak oyun oynamaya başladı. Kuşlar bu hareketi yapınca gözleri parlar onunda oynarken gözleri parlıyor ve ötüyordu, hali çok keyifli ama neden bilmiyorum boyutu büyüktü kuşun. Rüyamı yorumlarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Üst Alt