• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çakraların açılması

elisa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada çakraların açılması, rüyada çakra görmek.
Selamunaleyküm, hayırlı günler.
Sabaha karşı rüyamda eski sevgilimi bir bayanla yatakta uyurken, kendimi de onları izlerken buldum. Beni aldattığı aklımdan geçiyordu. Gözlerinin içine baktım, onunla yatma der gibi. O da baktı ama hiçbir şey yapmadı. Bir anda kendimi bir sınıfta buldum. Ders işlemeye hazır bir öğretmen vardı. Durup sınıfa bir süre baktıktan sonra balkona çıktı ve saniyeler içinde içeri girip yanıma doğru yöneldi. Başımın sol üst kısmını tuttu sivilce gibi büyük bir kitle bulup üzerine elini koydu. Bana döndü ve 4. Çakran açılmış dedi. Mümkün olmayan birşey gibi baktı sınıftaki kişiler. O anda sınıftan biri bana döndü ve çok şanslısın doğum gününde bankadan gidip istediğin kadar karşılıksız para alabilirsin dedi. Anlam veremedim dediğine, doğum gününden önce alamayacağımı da belirtti. O an ensemden biraz yukarıyı tutarak sivilce gibi büyük bir kitle daha buldum. Öğretmene gösterdiğim zaman bana 5.çakramın açıldığını söyledi. Çok karışık geldi rüyam anlam veremedim, şimdiden teşekkür ederim yorumladığınız için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı günler.rüyaniz Hayr olsun
rüyanizda akliniz,kalbiniz,,duygu ve düşünceleriniz gibi karmaşık..Ruh haliniz endişeli......
bakın kardeşim, meditasyon,muska,gizli ilimler,Havass ilmi vs vs.bunlar budizm adetlerine göredir..Budist kültürle İslami kültür asla birleştirilemez..

BİLMEDİĞİNİZ ŞEYİN ARDINA DÜŞMEYİN...YOKSA KAYBOLABİLİRSİNİZ
"Bilmediğin şeyin ardına düşme; doğrusu kulak, göz ve kalp, bunların hepsi o şeyden sorumlu olur."
İsra, 17/36)

İnsan her anından sorumlu yaptığı her şey ve kullandığı her şeyin hesabı sorulacaktır. Bu nedenle işi olmadığı bilmediğibir şeye yeltenmemesi gerekir. Sen sorumlu olduklarin ile ilgilen...
Allah’ın bizler hakkındaki hükmünü merak ediyorsanız, bizi neyle meşgul ettiğine bakın..

insan,özü itibariyle duygusal ve her türlü hissi etkiye açık bir varlıktır.
İnsanlar arasında konuşma her ne kadar iletişimde temel yöntem olsa da insanların duygu ve his yoluyla iletişim kurabildikleri de bir olgudur.
Müslüman ilahiyat alimleri de bunu kabul ederler. Ancak dikkat çekilmesi gerekir ki insanların psikolojik yönü ve insanlar arasındaki duygusal bağlılıktan kaynaklanan olaylar zincirini, his ve ön sezilere göre hareket edip karar vermekten ayırmak gerekir.
akıl` idrak ve iradenizin hakkını verin..

Allah'ın zikri sadece yine Allah rızası için yapılır.Çakrayla müslümanın işi olmaz.İslam'da çakra yoktur vesselam...burada budizmin geleneklerini yapmayın islamda daha güzeli var buda zikirdir deniliyor...

çakra ,İnsan bedeninde bulunan enerjiyi tüm vücuda dağıtan enerji noktaları...
sufinin derdi çakra açmaktan, keramet sahibi olmaktan çok Allah'ı bulmak, O'na kul olabilmektir.

Rüyada çakraların açılması;
Duygu,enerji, Özgüven Kaybı ve sezgilerimizi simgeler. hayatınızda,maddi,manevi, ruhsal dengesizlik başlarsa başka insanların sürekli bizi eleştirdiğini düşünür, sürekli olumsuz duyumlara kapılmanıza ve dış etkenlerden kolayca etkilenmenize yorumlanir..

Düşüncelerine dikkat et, sözlere dönüşürler;
Sözlerine dikkat et, eyleme dönüşürler;
Eylemlerine dikkat et alışkanlıklarına dönüşürler;
Alışkanlıklarına dikkat et, kişiliğine dönüşürler;
Kişiliğine dikkat et, kişiliğin kaderini belirler.

https://www.islamiforumlar.net/bedir-muhammed-ali/32127-evrenin-ruhu-hz-adem.html

Üst Alt