• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çalışmak görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Kişinin rüyasında durmadan bir işte çalıştığını görmesi; o kimsenin hayatta başarılı bir iş adamı olacağına, kişinin rüyasında çalışan birilerine gözcülük ettiğini görmesi; o kimsenin hükümete takdim ettiği bir projesine olumlu cevap alacağına işaretle tabir olunur.

Bir kimsenin rüyasında bir odaya kapanıp masa başında elinde kalemle yazı yazdığını veya cetvelle bir şeyler çizdiğini görmesi; o kimsenin ömrünün uzun olacağına ve hayatı boyunca sıkıntı yüzü görmeyeceğine yorumlanır.

Rüyanızda bir bahçede ekim-dikim işleriyle veya bir fabrikada ya da bir atölyede bedenen çalıştığınızı görmeniz; sağlıklı olduğunuza ve oldukça mal varlığınıza işaret eder.

Rüyanızda herhangi bir işte çalıştığınızı görmeniz; sizin için yeni bir aşk hayatı başlayacağına veya elinize para ve hediye geçeceğine delaletle tabir edilir.

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada çalışmak ve resim çizmek

Selamunaleyküm,
Öncelikle merhaba rüyamda zannediyorum bir sınav için kitap karıştırdığımı sonra çıkacak konuyu tahmin ettiğimi gördüm. Sonraki gördüğüm şey ise üzerinde bir şeyler yazılı olan bir kağıt üzerine birilerinin aşağı, sağa, sola gibi verdiği komutlarla bir şey çizildiğini gördüm. Sizce bu rüyanın anlamı nedir? hhım Yorumunuzu bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim.. Hayirdir insallah..
"birilerinin aşağı, sağa, sola gibi verdiği komutlarla bir şey çizildiğini gördüm'

İmam Cafer Sadık r.a.: Rüyada bir şey çizdiğinizi görmenin dört tabiri vardır:
1-Dünya süsü
2-Boş iş
3-Hile
4-Yalan.
Tedbir ve Temkinli olmaniza yorumlanir..

"bir sınav için kitap karıştırdığımı sonra çıkacak konuyu tahmin ettiğimi gördüm"
Geçmişini bilmeyen geleceğini kuramaz...
Geçmişinden ders ve ibret almiyanlar, gelecekte tekrar karsilasacaklari olay ve durumlari aşağı yukarı tahmin edebilmelerine delalettir..
geleceğinizin farkli ve daha iyi olmasini istiyorsaniz...
Geçmişteki hatalarınızi tekrarlamayın..

Bazen Sadece çalışmak yetmiyor; çalışmak kadar, kendinize uygun ortami yapmak, huner, marifet ve istikrar, karar ve güvenilir olmak,
Doğru zamanda, doğru yerde, doğru insanların yanında yer almak paylaşmayı da bilmek..gerekiyor

sevdiğinizi, lâyığından fazla över,severseniz;Balon gibi şişer !!Ve uçup gider..
O kendini ,Siz de sevdiğinizi Kaybedersiniz!! Sonra Gönül sızım demedi demeyin...
Hayirli gunler..

Üst Alt