• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cam oda görmek

Ruhlaralemi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum.

Rüyamda, yoğun bir meşkaletim var, bir sağa bir sola gidip geliyorum, camdan her tarafı kapalı bir odanın yanından geçiyorum, odada iki erkek çocuğu var, küçük olan benim oğlum, kısa bir süre sonra tekrar odanın yanından geçiyorum, bu kez hareketlerinden tedirginlik hissediyorum, havasız kalmış olabilirler diye, uzanıp kapıyı açıyorum, çocuklar nefes nefese kalmış durumdalar, ama artık iyiler, sarılıyorum, "bir daha böyle bir şey yaşarsanız cama tıklayın" diyorum, ve dönüp eşime diyorum ki, "eğer kapıyı açmasaydım çocuklar boğulacaklardı"

Allah c.c. Yar ve yardımcınız olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz ve Hayirli Cumalar..
Hayirdir insallah...
Rüyada cam oda görmek; gerçek yaşamınızda hayata bakış yönünüzle ilgili mesajlar verir.
Hayatınızı değiştirecek yanlış düşüncelere kapılabilirsiniz.
Daha dikkatli olmalı kararlarınızı daha gerçekçi vermelisiniz.
hislerinizdeki gelismenin mantiginizla yükselmesi icin KIZGIN ve gergin oldugunuz anlarda
hic bir ciddi konuda karar vermeyin kardesim..
icinde bulundugunuz olumsuzluklar haal ve davranislarinizi etkileyip Ailenizi KIRIP
gereksiz yere evde huzursuzluk cikarmayin..
bazen Her şey, her zaman, göründüğü gibi değildir.
Bazen, işler istediğimiz gibi sonuçlanmadığında,yapmanız gereken şey sadece, her sonucun her zaman sizin lehinize olduğuna güvenmektir...
hersey guzeldir kimisi zati ile kimisi de netice itibari ile..
Bunun böyle olduğunu, ancak belirli bir zaman sonra öğrenebileceginize delaletir..
sizin geçmişin etkilerinden kurtulup berrak bir düşünce tarzına, açık bir zihne sahip olmanız gerektiğini ifade eder.
Bazen basimiza sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile yaptiklarimizdir...

Size mahsus verdigim bu hediyeyi de unutmayin...
Bir gün Rasulullah (sallALLAH u aleyhi ve sellem) çok küçük yaşta olan İbn-i Abbas’a der ki:
“Ey çocuk! Allah’ın sana fayda vereceği kelimeleri sana öğreteyim mi?
Sen onları ezberle Allah da seni korusun.
Bir şey istediğinde Allah’tan iste. Birine sığınacağında Allah’a sığın. Allah’ın dilemediği bir şeye yaratılanların gücünün yetmeyeceğini bil.
Zafer sabırla birliktedir. Her üzüntüyle birlikte bir sevinç her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır.”
Hayirli geceler..

Üst Alt