• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cami görmek tabiri

baharçiçeği

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cami görmek, Rüyada cami ve metro görmek.
Selamün Aleyküm, rüyamda yoldayım bir cami görüyorum kapısında çok güzel altın işlemeli euzu besmele yazıyor, ben camiye bakıyorum ancak vaktim yok camiye girmeye ve diyorum ki çok şükür burda cami var dönüşte öğlen namazını bu camide kılarım, yoluma devam ediyorum. Yollar çok güzel kır gibi aynı, papatyalar, kırmızı laleler, çimenler çok hoş bir yol ve ablamın evine varıyorum, dağ evi gözüküyor ablam dışarda yere oturmuş toprakla uğraşıyor, yanına gidiyorum sarılıyoruz ve bana bavul veriyor, eşyalarını hazırladım yol çok uzun yol azığıda var diyor, azığıda elime veriyor, beni uğurlarken sıkı sıkı üstüne basa basa tembih ediyor; yolda uyanık ol, sakın uykuda kalma yol çok uzun şurda metroda, şu durakta inip aktarma yapacaksın sakın uyuma orada ineceksin, aktarma yapacaksın diye tembih ediyor.
Sonra ben ayrılıyorum ablamdan ve metrodayım durakta bekliyorum metro geliyor, metroya biniyorum, orada rüyadan uyanıyorum.

Ben bu rüyayı miraç kandilinde gördüm ve o gece çok istediğim birşey için dua etmiştim. Bu rüyadan sonra o duamın bir kısmı gerçekleşti hemen, neden hepsi olmadı anlamadım ama ilahi takdire rıza gösterdim. Şu an için ise artık olup olmamasını hiç önemsemiyorum. Siz hayat hikayenizi anlatırken demişsiniz ya birşey illa ki olsun demeyin hayrın ne olduğunu bilemezsiniz diye, ben gerçi illaki olsun hiçbir zaman demedim hep hayırlısıysa olsun dedim şimdiyse hiç isteğim kalmadı ve artık ne olursa olsun, kahrında hoş, lütfunda hoş diyorum. Merak ettiğim ben duada edepsizlik yapmaktan korkarım, vazgeçmem kalp katılığı mı olur? kalbim neden isteksiz anlamadım. Birde dua adabı diye bir kısım açıp bundan da bahsederseniz sevinirim. Kul Rabbine nasıl yalvarmalı, nerde duracağını, nasıl davranacağını açıklarsanız memnun olurum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun, ilminizi arttırsın ve sevgisini eksik etmesin üzerinizden...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun Gönül Dostum Rüyalar ve hayat ,Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi.

Bir kimsenin rüyasında cami görmesi;
o kimsenin temiz bir ruh ve imâna sahip olduğuna,hayır ve bereket ile tâbir olunur..

Rüyada camide namaz kılmak ,camiye girmek;
Cami beden arzıdır. İslam kültüründe cami, şehrin merkezidir..Sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme..

"ben camiye bakıyorum ancak vaktim yok girmeye "
Zikri dil çeker ,camiyi göz görür Gönül ,ruh hissetmez.. Yürekte yaşanmazsa göz görüneni neylesin.
Gönül hissetmezse kulak duymuş neylesin.
Kalp sevmedikçe el dokunmuş neylesin!
bu kadar mı taşlaştı yüreğin ne oldu sana ? Birden ne kadar kaskatı kesilmişsin perde mi indi diyorum..misali..

Son zamanlar da kendini tekrar toplaman gerektiğine yorumlanir..

Rüyada metro görmek;
Gördüğünüz rüya gerçek hayatınızda gizli yönlerinizi keşif etmeye uğraştığınızı veya hedeflerinize ulaşmak için bilinçsizce yöntemler kullandığınızı ifade etmektedir.

"uyanık ol"............

Rabbim! Bana göndereceğin her hayra muhtacım...
Allah'ım,Bir mucize gönder,Kalbime ve aklıma bir dokun,
ve bana verdiğinle mutlu olmamı sağla amin amin amin

Mevla hakkınızda hayırlar ihsan etsin,Rabbim razı olduğu kullarından eylesin inşallah selametle

baharçiçeği

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ben alacağım mesajı çok iyi aldım teşekkür ederim yorumunuz için...

Üst Alt