• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cami görmek

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Gönül Sızım abla ve tüm kardeşlerim.

Gönül Sızım abla nasılsınız? Görüşmeyeli baya zaman oldu tabi, ara ara foruma girip okuduğum yazılar oluyor ama çok önceki gibi sık giremiyorum. İnşallah herkes mutlu huzurludur :)

Annem rüyasında cami görmüş, caminin rengi hafif kirli beyaz gibiymiş, 3 kubbesi varmış, 3 kubbenin de en üstü sağa eğik duruyormuş ama kopacak gibi durmuyormuş, ve annem rüyasında bunun rüya olduğunu biliyormuş gibi kızlara rüyamı anlatayım demiş, öyle uyanmış.

Annem de rüyanın yorumunu merak etti tabi bizde, inşallah hayır olur.

Ablacım rica etsem rüyayı yorumlar mısınız? Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Kişinin rüyada cami görmesi hayır ve bereket ile tâbir olunur.
Çünkü camiler İslâmın alâmeti ve şiarı ve Allahın evleridir.
Camiinin kapıları devlet korumalarıyeni HAYIRLI bir giris gelisme baslangic niyet dır.
mutluluk bi yolun sonundaki bir amaç değil yolun kendisidir ...

"Büyük bir kare şeklinde siyahlık vardı. Biz de ilerdeki camiye gideriz o zaman deyip ordan uzaklaştık."
Biz her seyin en kolayni en iyisini en refahini isteriz.. aman super olsun.. ugrasmiyayim simdi gibilerinden..
Hep iyi guzel bir seyleri yapmamak icin hep erteleriz..
Oysa O caminin onundeki zift SIKINTILAR gecerken ayni zaman da olgunlasip SABRI da ogrenir...
HAKK-in Rahman bereket huzur KAPISI na varabilirdiniz...
Bizim için önemli olan şeyleri hep erteleriz. Gündelik işlerimizi arkadaşlarımızı eşimizi çocuklarımızı ve s
Sevdiklerimizi ihmal eder küçük meseleleri mazeret göstererek yakınlarımıza karşı sorumluluğumuzu her zaman öteleriz.

Oysa her konuda olduğu gibi insan ilişkilerinde de emek ve süreklilik önemlidir. Sevdiklerinize değer verdiğinizi iddia ediyorsanız ona vakit ayırmalı arayıp sormalı ve gerektiğinde destek vermelisiniz.
Modern insanın hastalıklarından biri olan erteleme; nefis ile mücadele çabasındaki müminin de önemli
bir problemi haline geldi ne yazık ki...
Yani toplumca bir erteleme hastalığına tutulmuş gitmekteyiz. En tuhafı da bunun bir hastalık olduğunun farkında bile olmayışımız.
Hep erteleriz bir şeyleri tüm umudumuzu yarınlara bağlayarak. Ve unutarak bu günlerin de aslında dün'lerin yarın olduğunu.
...
Hep erteleriz bir şeyleri... hep belki daha iyisini buluruz diyerek elimizdekileride kaybederiz...
Ve ne acıdır ki fark etmeyiz asıl ertelediğimizin kendi hayatımız olduğunu!

Peygamber Efendimiz (asm) “Hayırlı işlerde acele ediniz tâ ki bir şer gelip o işi bozmasın” buyuruyorlar. Öyleyse acele edelim “Ömür sermayemiz çok az lüzumlu işler ise pek çoktur”.
Hayirli Gunler...

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun, tşk ederim. Zaman ve sabır inşallah her işimizi çözer Allah'ın izniyle. Bu arada Gönül sızım abla benim boşanma işim inşallah anlaşmalı olacak, hayırlısını bekliyoruz bakalım. Selametle...

zahidenergis

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Camide oturmak

Öncelikle s.a. Allah Razı olsun sizden. Hayırdır inşallah, rüyamda bir camide kardeşimle birlikte oturup namaz vaktini bekliyoruz. Yerde kalın, sık tüylü kırmızıya yakın bordo renki düz bir halının üzerinde oturuyoruz. Halının bazı yerleri belli belirsiz toz olmuş. Rüyamda düşünüyorum, "akşam hanımlar teravih kıldı, ondan sonra temizlenemedi galiba halı" diyorum. Bir de ayaklarımı gördüm o sırada, yalın ayaktım, çorabım yoktu. Hayırdır inşallah. Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah Razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam cumlemizden
Zahide kardesim bu ne SIRRI -i hikmet tir..gecen ruyanizda da buyuk bir caminin icinde oldugunuzu gormustunuz..
Hayirdir insallah..
Dünyevî meşguliyetler, bizi ibadetlerden alıkoyuyorsa..belki de artik Dünyevî sorunlardan ve evladlardan biraz uzak kalip ibadet Ehli olsaniz
ins. daha huzurlu olurdunuz seklinde ruyalariniz yorumlaniyor..
Rüyada cami görmek, Selamete çıkacağınıza işaret eder.
lakin siz sadece oturuyorsunuz artik bir KIYAMA,Allah-in huzurunda huzur bulma zamaninizin geldigine delaletir..
Rüyada kırmızı halı görmek ;bazı şeylerin hızlı bir şekilde gerçekleşebileceğine işaret edebilir..ins. kardeşiniz ile araniz iyidir..
Sila-i rahmi ihmal etmeyelim!!Sila-i rahim bir dini vecibedir...
rüyada camide Yalın ayak görmek ;Dini bazi eksiklerinizi ve gecici
Sıkıntının işaretidir

Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi. Cami beden arzıdır.
sen beden camini maddi manevi temiz tutarsaniz Rabbim kim bilir Size ne lutufler KAPISI acacagina yorumlanir..
İnsana hayatta özellikle en zor anlarında bir çıkış kapısıdır dua. İnsan çok aceleci olsa da dua sabırdır.

Herkesin bildiği bir söz; biz önce sağlığımızı harcayıp para kazanırız; sonra paramızı harcayıp kapı kapı sağlık bulmaya çalışırız.
İşte bu söz sadece hani ağır işler için geçerli değil. Masaüstü işleri de insanın belini büküyor.
Hayirli gunler...

Yurdagül

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm dostlar,ben rüyamda bir arabaya biniyorum. Arabanın camından dışarı baktığımda göğe dogru yükselen uçsuz bucaksız bir cami görüyorum. O kadar ihtişamlı ki içimden keşke oraya girebilsem ama kaybolurum diyorum.Sonra araba duruyor ve ben aşağı iniyorum. Arabayı süren kişi caminin karşında (Şehitlik olduğunu düşünüyorum ya da mezarlik) ki alana gidiyor.ben de o gelene kadar cami ye giriyorum.iceri girdiğimde her yerde minik kız çocukları (belki 6 7 yaşlarında) görüyorum. Sonra Yeşiller içerisine bürünen bir adam giriyor içeri. Onun içeri girmesiyle herkes onun eteklerinden öpüyor ama adamın nedense hiç umrunda olmuyor.bu tavrı hoşuma gitmiyor ve ben hariç sıra sıra herkes öpüyor eteklerinde, önünde egiliyor.bende sonra arabaya binmek üzere oradan ayrılıyorum. (Tam hatırlayamiyorum eksik yada fazla söylediysem hakkınızı helal ediniz, ) Ruyami yorumlarsaniz cok mutlu edersiniz beni, Allah razi olsun şimdiden...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun Gönül Dostum Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi.

Bir kimsenin rüyasında cami veya mescid görmesi;
o kimsenin temiz bir ruh ve imâna sahip olduğuna,hayır ve bereket ile tâbir olunur..

Rüyada camide namaz kılmak ,camiye girmek;
Cami beden arzıdır. İslam kültüründe cami, şehrin merkezidir..Sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme..

KENDİNİ VE HADDİNİ BİL..Kendini bilmek, eline, diline ve beline,hareketlerine edep usulune sahip olmaktır.
Kendini bilmek ;dünyanın en yakışıklı delikanlısı Yusuf’un, Züleyha’nın isteğine; “Ben Allah’tan korkarım diyebilmesidir.

Kendini bilmek, insan olarak nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi, kim olduğumuzu bilmek demektir.
Kendini bilmek, nefsini terbiye etmektir. Kendini ve haddini bilenler hep ölçülü ve dengeli yaşamışlardir...
Akıllı insan düşündüğü herşeyi söylemez, fakat söylediği herşeyi düşünür..
Allah yardımcımız olsun...

Almuma

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm

Gönülsızım nasılsın? Birkaç kere buraya girip rüya yorumlatınca hal hatır sorma gereği hissettim. sırıtık.:,

Rüyamda evimde koltuğumda uzanmış oturuyorum ve evimin tavanından bir pencere açılıyor gibi oluyor. Açılan pencereden çok güzel sevimli mavi mi desem yeşil mi desem kubbeleri olan, mimari olarak göze de hitap eden bir cami görüyorum. Sanki merdiven atsam oraya tırmanabileceğim. Odada babam da varmış sevinerek camiyi babama da gösteriyorum. Sonra Allahım bu ne güzel bir hediye diye söylüyorum. Aslında ağlamak istiyorum ama bir türlü ağlayamıyorum sonra açılan pencerenin bir lamba ve desen olabileceği aklıma geliyor rüyamda bir an ve uyanıyorum.

26 yaşında bekar bir bayanım ve öğretmenim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam Rüyaniz hayr olsun
o kimsenin temiz bir ruh ve imâna sahip olduğuna,hayır ve bereket ile tâbir olunur..

Rabbim! Bana göndereceğin her hayra muhtacım...
Allah'ım,Bir mucize gönder,Kalbime ve aklıma bir dokun,
ve bana verdiğinle mutlu olmamı sağla amin amin amin

Mevla hakkınızda hayırlar ihsan etsin,Rabbim razı olduğu kullarından eylesin inşallah selametle..

Almuma

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorum için teşekkürler.

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Cami Görmek

Rüyada cami görmek
Esselamun Aleykum Verahmetullahi Veberekatuhu, gerçekte konuşmak isteyipte konuşamadığım bir kız vardı, rüyamda onunla mesajlaşıyordum kız beni geri tepiyordu. Ben her nereye gitsem, cami görüyordum, caminin minaresi sonra diyordum, ne kadar güzel seviniyordum, fakat tekrar kızla yazışıyordum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Verahmetullahi Veberekatuhu Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Cami Görmek;

Cami beden arzıdır. İslam kültüründe cami, şehrin merkezidir..Sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme..

KENDİNİ VE HADDİNİ BİL..Kendini bilmek, eline, diline ve beline,hareketlerine edep usulune sahip olmaktır.
Kendini bilmek ;dünyanın en yakışıklı delikanlısı Yusuf’un, Züleyha’nın isteğine; “Ben Allah’tan korkarım diyebilmesidir

Rüyada size mesaj geldiğini görmek;
yaşamınızda bazı değişiklikler olacak demektir.
Mesaj yollamak ise, sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
"kız beni geri tepiyordu"
Bu kız desenize kısrak!! kısrakları elde etmek için ;Güçlü,mantıklı, becerikli, akıllı, sözünde duran ,sabırlı ve çalışkan olmaniz gerekir..Kıssadan Hisse |selametle.

DERİNDENİZ

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada camiye gitmek, rüyada cami görmek tabiri.
Merhaba
Ben rüyamda Selimiye camiini gördüm. Caminin Önünde Kocaman Bir taht Vardı Burada Aksakallı bir hoca Ezan okuyordu. Caminin önünde insanlar ağaçların altında oturmuş ezanın bitmesini bekliyordu. 2 Kadın Kıblenin tersine durmuş namaz kılıyorlardı. Bende eşimle oradan geçerken hocanın sesinin ne kadar güzel olduğunu düşündüm ve namaz vaktinin geldiğini benimde namaza durmam gerektiğini düşündüm.

Teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
rüyada Selimiye camiini görmek

Merhaba Rüyaniz Hayr olsun Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi.

"Burada Aksakallı bir hoca Ezan okuyordu"
cenab-i hakk dağınık olan işlerini ve kendisini toplar..halini cetinlikten kolayliga cevirir, nimet ve bereket,huzuru yeniden o kimseye ihsan eder.
ibadet konusunda hatırlatıcı bir rüya olabilir,Allahu alem!!

Rüyada Ezan Sesi Duymak;
islama imana hidayette kurtulusa rahmette bir çağrı bir dâvet olduguna delaletir..

Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine,teslim ol.Bırak hayat sana rağmen değil,seninle beraber aksın.
Allah,içte ve dışta her an hepimizi Farkli olay ve imtihanlar ile tamama erdirmekte..
Yaşadığımız her hadise,atlattığımız her badire eksiklerimizi gidermemiz için tasarlanmıştır.Kâinatta herşeyin bir Sebebi ve gayesi vardır.

"2 Kadın Kıblenin tersine durmuş namaz kılıyorlardı"
rabbim bizleri kötü düşünceli insanlardan ve Kadınların şerrinden korusun...amin.

rüyada Selimiye camiini görmek;
Selimiye Camii
Hz. Muhammed’i (S.A.V) rüyasında gören padişah II. Selim, Peygamberin emri üzerine onun rüyada işaret ettiği, bugünkü cami alanının bulunduğu yere bir cami yaptırmaya karar vermiştir. Selimiye’nin Temel Taşları Hakkında Koca Sinan, ustalık eserimdir, dediği bu yapının inşaatına başlamadan önce, inşaatta kullanacağı bütün taş malzemeyi araziye yerleştirmiş. İki yıl süresince tonlarca taş zeminin üzerinde beklemiş. İnşaatçıların kullandığı “zeminin oturması” denen bir olay vardır.

Sinan da Selimiye’nin zeminini önceden sıkıştırarak,bu şekilde zeminin oturmasını sağlamıştır. Böylece iş bittikten sonra oluşacak olan çatlama ve kaymaların önüne geçmiştir. Temellerinin atılmasının uzun sürmesi hakkında İnşaat hızla ilerlemekte iken, Mimar Sinan bir gün ortadan kaybolmuş.
Her yeri aramışlar, ama Mimar Sinan’ı kimse bulamamış. Tam 8 yıl sonra, Mimar Sinan çıkagelmiş.

Caminin kaldığı yerden devam etmesini buyurmuş. Sultan Selim, inşaatın 8 yıl beklemesine çok sinirlenmiş: “Tez getirin Sinan’ı” diye buyruk çıkartmış.
Sultan Selim bu; tüm saray eşrafı korkudan tir tir titriyor, Selim’in gazabından korkuyorlarmış. Mimar Sinan gayet sakin huzura çıkmış. Selim “anlat” demiş sadece, gözlerinden şimşekler çakıyormuş.

Hazır olmasını buyurduğu celladın eli kılıcının kabzasına gitmiş. Sinan kendinden emin, temelin sağlam olması için zaman gerektiğini söylemiş ve eklemiş:
“Hesaplarıma göre 8 yıl gerekiyordu” demiş.
Sultan Selim, eliyle cellada dur işareti vermiş ve Mimar Sinan’ın dehası karşısında diyecek bir şey bulamamış.

Selimiye ve Çağrışımlar Selimiye Camii’nin 31.25 m çapındaki tek kubbesi Allah’ın tek olduğuna işaret eder.
Benzer şekilde, Selimiye Camii’nin pencerelerinin 5 kademeli oluşu İslam’ın 5 şartını, 4 vaaz kürsüsü 4 hak mezhebini, Selimiye Külliyesi’ndeki toplam 32 kapı islamiyetin 32 farzını, arka minarelerde 6 yolun olması imanın 6 şartını, 12 şerefesi ise onikinci padişah tarafından yaptırıldığını ifade etmektedir.

yani rüyanizda Selimiye camiini görmeniz islamiyetin 32 farzını,size tebliğ edilmekte Allahu Alem..
Selametle kendinize gelin..

acilangul1

DERİNDENİZ

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun

Öncelikle yaptığınız yorum ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ben Bu rüyayı gördüğüm gece namaz kılıp Yüce Rabbime bana bir çıkış yolu göstermesi için dua ettim ve akabinde bu rüyayı gördüm çok etkilendim ve anlama geldiğini çok merak ettiğim için araştırırken bu formu buldum teşekkür ederim.
Allahım ihtiyacı olan inanan herkesin yardımcısı olsun.

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada cami ve cemaat gormek

Rüyada cami görmek.
Selamun Aleyküm. Rüyamda camide idim. İşin ilginç tarafı kendi derslerimi çalışıyordum bir anda camiye cemaat girdi ve namaz kılacaklarını söyledi, cenaze namazı kılacaklarını söylediler. Bende abdest almam gerek dedim ve caminin arka kısmına gittim. Neyse dedim şunu bitireyim öyle abdest alırım. Sonra önümden bir amca geçti amcanın üstünde gri renk bir cübbe vardı, beyaz sakallıydı başında da beyaz bir sarık vardı. O na dediler ki sen cenazeyi yıka, tamam dedi ve kollarını sıvadı, çıktı. Sonra yanıma iki çocuk geldi, çocuklar oyun oynamak istiyorlardı. Beni rahat bırakın dedim rahat durmadılar bu nerf silahlar olur ya onlarla bana atmaya başladılar. Biraz sabrettim baktım olmuyor silahı aldım bu sefer uzaktaki çocuk gitti yakındaki nerfi hemen alıp yüzüme atmaya çalıştı, başaramadı. O çocuğa yeter artık dedim ve kolumla boynunu yatırıp sıkmaya başladım, kolumun arasında mengene gibi sıkıştı ama zaten nefes alıp vermiyordu. Bir baktım ki biçim değiştirdi acayip bir yaratık oldu ne diyeceğimi bilemiyorum acayip kotu kafası tas gibi oldu. Ondan sonra viki pedi sayfası rüyamda gözümün önüne geldi bu zehirli diye içimden geçirdim ve sonra ise uyandım... Merakla bekliyorum.

Selam ve dua ile. Saygılarımla...

YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/36000-ruya-yorumu-isteyenler-lutfen-okuyun.html

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Verahmetullahi Veberekatuhu Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Cami de olduğunu Görmek;

Cami beden arzıdır. İslam kültüründe cami, şehrin merkezidir..Sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme..fazlalıkları at...

Rüyada cenaze namazı görmek;
hasta iseniz veya ailenizde sağlık sorunu olan var ise şifa bulmaya, sağlıklı iseniz uzun ömür yaşamaya işaret eder. Kafanızdaki kimi evhamları atmanız gerektiğini kafanızdaki bazı olumsuz duygu ve şüphelerden uzaklaşıp, sakin bir yaşam sürmek gerektiğine işaret etmektedir..

Rüyada Yaratık Görmek;
Rüya sahibinin korkularına, endişelerine, kuruntularına ve de şüphelerine işaret eder.
Rüyayı gören kişinin kafasında gelecekle ilgili kendini kaygılandıran bir takım düşünceleri olduğu ve bunları bir türlü beyninden atamadığı anlamına gelir..selametle..

HayalCAH

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmünaleyküm,

Başım kıble tarafına uzanmış vaziyette yatarken uyanıyorum.Yattığım odasının kapısının açıp salona çıkıyorum,ardından da salonun kapısının açıp balkona çıkıyorum ve o an her yer kapkaranlık sadece caminin ezan okunan kısmının ışıkları yanıyor. Ezan okunan o özel bölgenin dışarıyı bir nebze aydınlatan ışığına bakıyorum biraz uzunca...

Sonra ise tekrar yatak odama dönüyordum ve tekrar yatıyorum.

[Hatırladığım kadarı ile rüyamı 4-6 yaşlarında görmüştüm.]

Müjdeli ve daveti şayan rüyaları sunan yüce rabbime şükürler olsun.

Selâmünaleyküm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,Rüyaniz Hayr olsun..
Akıl, idrak iradenizin hakkını vermeniz sabıra işaret eder..

Ayetel Kürsi her korktuğumda yüksek sesle okumaya başlarım ..devamli evden Çikarken Ayetel Kürsi okur evimi,kendimi,Çocuklarimi Allah'a emanet edip
etrafima sağıma, da soluma da, üflerim..
Üzüntü ve keder ,korku anında Ayetel Kürsi okur “Ya Hayyu Ya Kayyum”( Allah’ım Senin Rahmetinle yardım istiyorum )isimlerini çokça kalpten zikreder ferahlayıp huzura kavuşurum..ya ben ayetel kürsi okuyunca kendimi güvende ve mutlu hissediyorum okumadığım zaman sanki etrafimda biri var bir korku hissediyorum..

Efendimiz (SAV) buyurdu ki; “Her kim, her farz namazın arkasından Ayet-el Kûrsi’yi okursa, Cennete girmekten onu ancak ölüm men eder. Her kim onu yatacağı zaman okursa, Allah’u Teâlâ ona kendi evi, komşusunun evi ve etraftaki evler hakkında güvence verir.” (Beyhâki)

Görmüş olduğu rüya;
içinde bulunduğunuz gizli korkularınızdan Allah'a sığınıp, dua etmek ve ona sığınmakla kurtulacağını temsil etmektedir..Sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme..fazlalıkları at...
Rüyada ezan okuduğunu görmek; endişelerden ve eski sorunlardan kurtulmayı müjdeler...ayrica ;ibadet konusunda hatırlatıcı bir rüya olabilir,Allahu alem!!

SEVGİNİN AŞKIN ALLAHA SEVDALILARIN SESİDİR EZAN . GEMİ LİMANDAN AYRILMADAN SENDE BİN HEY CAN ...
Selametle..

neyzen76

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cami görmek.
Selamün aleyküm. Öncelikle bir önceki rüyamı yorumladığınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Yakın zamanda gördüğüm bu rüyamın da yorumunu istirham ediyorum. Oturduğum ilde iki oğlumla çarşıda gezerken birden yağmur başladı. Yağmur bardaktan boşalırcasına yağıyordu ama sert değildi. Hemen iki oğlumu kollarımın altına alıp ilimizin tarihi yeni cuma camisine koşuyorum. Cami içerisinde kabir benzeri bir bölüme giriyorum. Dört beş tane yaşlı bayan beyaz kefenleri ile tabutları uzerinde uyur pozisyonda yatıyorlar. Yüzleri açık ve nur gibi bembeyaz. Ben kim olduklarını merak ediyorum ve bu hanımların içinde bulunduğumuz camiyi yaptıran hayır severler olduklarını öğreniyorum. Yağmur dışarıda devam ettiğinden cami içerisine girip namaz kılıyorum. Allah hayra çıkartsın. Teşekkürler...

Üst Alt