• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada camide Allah yazısı görmek

Cennet34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Alekum
Yıllardır internet kullanmama rağmen böyle faydalı ve seviyeli bir forum görmedim sanırım.Bunun için öncellikle Allah razı olsun.Allah ilminizi artirsin.Size sabah namazından sonra gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum.Rüyamda büyük bir camide annem ve babamla beraberdim lakin cami de çok az kişi vardı. Elimdeki telefonla caminin duvarlarının fotoğraflarını çekmeye başladım. En son da caminin tavanını çektim.caminin tavanının tam ortasında arapça olarak Allah yazıyordu ve ben defalarca onun fotoğrafını çektim.Rüyam bu kadar..yorumunuz için şimdiden Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Allah razı olsun teşekkürler Rüyaniz hayr Olsun
Rüyada Camide Allah yazısı görmek ;
en hayırlı rüyalardan biridir ve hayırlara işaret olup, maneviyat ve ilahiyat hakkındaki temiz duygularınızı ifade ederken aynı zamanda korunduğunuzu, bela ve musibetlerden uzak durduğunuzu gösterir.

Allah yazısı, yazının görüldüğü yere, zaman.mekana göre önemli anlam taşır ve mutlaka dikkatle analiz edilmeli ve bu kıymetli rüyanın mesajından faydalanılmalıdır.

Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi.
her insanin bedeni kendi arzı yani Dünyası ve Camisi dir!..Sevinci, üzüntüsü, kavgası zevk ve
şehvet duygularını,hep arzı yani bedeninde yaşar. O yüzden Beden arzınızı Maddi, manevi temiz tutun!! Kötü şeyleri terkettin ki ALLAHIN RAHMETİ MAĞFİRET VE HİDAYETİ ÜZERİNİZE OLSUN.

Rüyanızın bir diğer mesajı ise manevi ve Allah’a yaklaşma,halk ile arasındaki münasebetler konularında Nefsinizin sesini değil!!kalbinin sesine önem vermeniz sizin için daha hayırlıdır...

Sahi siz Yaşamı yaşayanlardan mısınız ya da seyredenlerden mi?yoksa sadece fotoğrafını çekenlerdenmisiniz..
Huzur ve güveni hep dışınizda arayanlardanmisiniz..?Ama bunlar hep insanın içinden gelir...

sevgı sevilen kisiye hic karsılık beklemeden sunulan bir armagandır.gerı cevrılmesı veya kabul edilmesı önemlı degildır. önemli olan sevginin gösterilmesidır..
selametle..

Cennet34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Maşallah ne güzel bir yorum.Allah razı olsun.. Selametle..

Üst Alt