• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada camiye girmek

İNCİ52

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam ben rüyamda camiye girdiğimi ve orada peygamber efendimizle ilgili bir cd aldım onu dinlerken gözlerimi kapattım bir anda etraf yeşil oldu peygamber efendimiz ve annesinin kefenlenmiş bir şekilde cenazeleri yatağın üzerinde duruyordu. Bende onlara yasin okumak için başlarının ucuna geldim geldiğim de ölmemiş olarak gördüm, bu seferde ve peygamber efendimiz ve annesi benimle konuştu peygamberimiz bana gülüp elimden tutdu o sırada uyandım yorumu nedir çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Kardesim.. Hayirdir insallah..
Kişinin rüyada cami görmesi hayır ve bereket ile tâbir olunur.
Çünkü camiler İslâmın alâmeti ve şiarı ve Allahın evleridir.
Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi. Cami beden arzıdır.
sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme.

Rabbimden hakkiniz da HAYIRLI olani icin Dua edin...
mutluluk bi yolun sonundaki bir amaç değil yolun kendisidir ...
Bizim için önemli olan şeyleri hep erteleriz. Gündelik işlerimizi arkadaşlarımızı eşimizi çocuklarımızı ve
Sevdiklerimizi ihmal eder küçük meseleleri mazeret göstererek yakınlarımıza karşı sorumluluğumuzu her zaman öteleriz.

Oysa her konuda olduğu gibi insan ilişkilerinde de emek ve süreklilik önemlidir. Sevdiklerinize değer verdiğinizi iddia ediyorsanız ona vakit ayırmalı arayıp sormalı ve gerektiğinde destek vermelisiniz.
Modern insanın hastalıklarından biri olan erteleme; nefis ile mücadele çabasındaki müminin de önemli
bir problemi haline geldi ne yazık ki...
Yani toplumca bir erteleme hastalığına tutulmuş gitmekteyiz. En tuhafı da bunun bir hastalık olduğunun farkında bile olmayışımız.
Hep erteleriz bir şeyleri tüm umudumuzu yarınlara bağlayarak. Ve unutarak bu günlerin de aslında dün'lerin yarın olduğunu.
...
Hep erteleriz bir şeyleri... hep belki daha iyisini buluruz diyerek elimizdekileride kaybederiz...
Ve ne acıdır ki fark etmeyiz asıl ertelediğimizin kendi hayatımız olduğunu!
Hayirli Gunler...

Üst Alt