• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çatı görmek

DENİZ SEMA

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum,
Rüyamın yorumunu merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim hocam. Rüyamı, sabaha karşı gördüm..Kendimi oturduğumuz apartmanın çatısında görüyorum, merdivenlerden çıkıyoruz. Babamı görüyorum yanımda. Sözde çatı yaptıralım diyoruz ama ben diyorum ki, çatı yerine yan yana iki tane daire yaptıralım ki, bir ortağımız olduğu için adaletli olsun. Rüyamda çatıya çıktık hocam, evlerin çatılarını görüyorum tepeden adaları, ağaçları, denizi görüyorum. Çatının bir köşesinde tuğlayla örülmüş oda gibi ve birde küvet konmuş. Ayrıca ve ben diyorum ki, banyo küvetinin konduğu oda çok büyük, orası oda olabilir diye fikir veriyorum. Sonra tanıdığım emniyet müdürümün ve bayan emniyet amirimin de çatıya çıktığını görüyorum ve çatının bir köşesinde mutfak görüyorum. Önünde boydan boya beyaz tül asılı. Babamın elinde çaydanlık, çay yapmak için. Müdürüm önceden niye yapmadınız çayı diyor. Müdürüme, inanmayacaksınız ama, bende ilk defa çıkıyorum çatıya diyorum. Oturuyoruz çatıda. Beni aydınlatırsanız hocam çok sevinirim.Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyalar kişinin iç dünyasının aynası olduğundan insana şahsına ait fikir ve duygularını değerlendirmesi konusunda öncülük eder.

Rüyada bir evin çatısı, bir binanın çatısını görmeK bütünlüğü ve yaşamınızın temel özelliklerini ifade eder.
Rüyada çatıda olmak ;inanç sistemi ve Ruh halinizin ,özellikleri gösterir.
Rüyasında dama,çatıya çıkan kimsenin istedikleri olur. Olumlu değişikliğe delalettir.yeterki Siz Bakış açınızı değiştirin, hayatınız değişsin!
Olaylar bizim bakışımıza göre şekillenir. Öyleyse biz değiştikçe etrafımızdaki insanlar onlarla olan ilişkilerimizde değişiyor.

Rüyada müdür görmek; iş yerinde bazı sorunları işaret eder.
Bu sorunlar sizin sabır ve kendinizi doğru ifade etmenizle çözülebilecek sorunlardır..
İnsanların size kaba davranmaları, size yönelik bir hakaret değildir. Bu aslında, o insanların daha önce karşılaştıkları insanlara yönelik bir hareket
ve tecrubeden kaynaklanan kendini koruma semboludur..

‎''Hayata tepeden bakarsan insanların sadece tepesini görürsün.
Hayata daima insanlarla aynı mesafeden bak; o zaman insanların hem yüzünü, hem kalbini görürsün.
Mühim olan yükseklere çıkıp hayata tepeden bakmak değildir; Mühim olan ne kadar yükselsen de her şeye eşit mesafeden bakabilmektir."
Şems-i Tebrizi

Allah'a emanet olun.

desperado5807

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Çatı çökmesi

Merhaba hocam. Rüyamda iş yerindeyim yağmur yağıyor selden çatı çöküyor biz de o esnada içeride oluyoruz ve çatı çökünce iş yerinin kapısına çıkıyor çöküntüye bakıyoruz. Tabirini merak ettim. Hayır olsun İnşallah selamlar.

Üst Alt