• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cehennemde azap çeken insan görmek

derya26

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm;
Rüyamda çok kalabalık insanların olduğu bir yerdeyim kapalı bir kapı var ve kapısı açıldığında azap çeken insanların ve hayvanların olduğunu görüyorum ateşde değil ama yüzlerinin değiştiğini zor durumda olup ordan kaçmaya çalıştıklarını görüyorum bakmamak için çok çabalıyorum ama bir anlık dalgınlıkla baktığımda bütün olanları görüyorum ve birisi oranın cehennem olduğunu söylüyor kıyamet yeri gibi çok kalabalık ve insanlar sırayla bir yerlere gitmeye çalışıyor nasıl olduğunu bilmeden ben o ortamdan çıkıyorum. uyandığımda hala üzerimden atamadığım çok tedirgin olduğum bir rüya yorumlarsanız çok sevinirim.
İlginize şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Tedirginlik sizi .Bizi icinizde bulundugumuz Ruh halinden kurtarmaz.. kendimizi duzeltirsek korku, endise ve tedirginlikte kalmaz insallahuRahman...
Cehennem görmek sıkıntı ve zarurete, fısk ve günaha, küüfr ve gaflete, şer ve fesada, güven ve emniyet içinde olmamaya; Ruh ile vicdan
nefis ile iman arasinda SIKISMIS olduguna,aile içinde geçimsizliğe, sıkıntıya, fakirliğe işarettir.

Cehennemde günahkar insanlarin azap çektiklerini görmek, rüya sahibine Al-lah (C.C) tarafindan yapilan bir ihtar olarak yorumlanir..
kardesim bu ruya Size Allah-in bir guzel uyari, ikaz ve cok gec olmadan kendinize gelin!!
Cehenneme giden KAPILARI kapatip Allah a Siginin.. kendinizi duzeltin diye 2. bir firsat gibi guzel bur nimette, hidayette delalettir..

Allahümme ecirnî minennar .."Allah'ım, beni ,Bizi Cehennem ateşinden koru”
amin.. aminn.. amin...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allahümme ecirnî minennar .."Allah'ım beni Bizi Cehennem ateşinden koru”

Üst Alt