• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada cenin görmek

gülşah_ö

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm

Hayırlı günler.Gördüğüm rüya beni ürküttüğü için eğer uygun bulursanız sizden gelecek yorumlara ihtiyacım var.
Hayırlara vesile olur inşallah.Rüyamda ben annem ablam ve anneannem,annemin evindeyiz.Ablam siyah giyinmiş ve hamile.Bize karnındaki bebeğin babasının eşi değil başka biri olduğunu söylüyor.(bu arada gerçekte ablamın mutlu bir evliliği ve Allah bağışlasın iki çocuğu var)Ablam yatağa ters bir şekilde yatıyor ve ben yatakta pıhtı halde kan görüyorum.Bunun üzerine ablam banyoya gidiyor ve ben ablamın çığlığına koşuyorum.Banyoda cenin görüyorum.Ağlıyorum duvarları yumrukluyorum.Ablam bana yardım edin diye ağlıyor ,uyanıyorum ve sabah ezanına kadar uyuyamadım.Ezandan sonra tekrar sıkıntılı rüya gördüm.Annemin evinin biraz uzağında sokak boyunca tavşan, kedi, köpek ölüsü gördüm ve bana turuncu bir köpek saldırmaya hazırlanırken uyandım.Şunu da belirtmek istiyorum bu günlerde sağlık ve iş ile ilgili sıkıntılar yaşıyoruz eşimle.Şimdiden vakit ayırıp yorumladığınız için teşekkür ederim .Sizi yordum hakkınızı helal edin.
Allah'ın selameti üzerinize olsun .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayir.jpg

Aleykum selam HAYIRDIR INSALLAH.. ruyanizi hep hayat gibi HAYRA yorun...

Meydana gelen her şeyde mutlaka ama mutlaka iyi ve yararlı bir taraf vardır. En kötü ve felaketli şeyler bile böyledir.
“Mutlak kötülük yoktur cihanda” demiş bilgeler.
“Bize hayır görünen şeyler şer şer görünen şeyler hayır olabilir” diyor ayet-i kerime..
.“Her şeyin ya kendisi veya neticesi iyidir” diyor Bediüzzaman. Fakat biz hep şer tarafına bakıyoruz. İleriyi göremediğimiz için
hoşumuza gitmeyen şeylere kötü diyoruz.
Olaylara iyi ve kötü yaftasını biz vuruyoruz. Bu onlara nasıl baktığımıza bağlıdır. Bakış açımız onu değerlendirir.
Mesela bir adam düşüp ayağını kırdığında bunu iyi değerlendirirse bir hayra dönüşebilir. Diyelim ki üç ay yatakta kaldı onlarca kitap okuyabilir.
Önemli olan olumsuz ve çirkin görünen şeyleri olumluya çevirebilmektir. Vaveyla edip bağırmanın feryat etmenin hiçbir yararı yoktur.velhasili kelam...

ablaniz depresif ,gergin bir dönem yasadigini ve bu gunlerde bir arayis icinde oluguna delaletir...
Kendisini sıkışmış özgürlüğünü kaybetmiş bir durumda bir dönem yasadigini anlatır.

Sizin icin Yeni bir başlangıç yapacağınızı ,yeni bir baslangici sembolize eder.yeni fırsatların işaretçisidir.
yeterki ruhen, maddi, manevi fiziiksel sorunlari buyuk problem yaparak, buyuterek stresse deprasyona girmeyin.. kardesim...degmez..
ilk once Allah saglik huzur versin bu dunyada hersey gecici ve bir imtihan oldugunu UNUTMAYIN....

Rüyada cenin görmek gerçek yaşamınızda kafanızda gelişmekte olan yeni bir fikri veya yaşamınızdaki yeni bir ilişkiyi veya olmasını istediğiniz önemli gelişmeyi simgeler.
Hasta, gelişmemiş bir cenin görmek veya cenin düşmesi, ölü cenin görmek gerçek yaşamınızda bir ilişki veya bir gelişme karşısında bazı sıkıntılar çektiğinizi
yada çekeceğinizi, yaratıcılığınızı kullanmakta zorlandığınızı ifade eder.

Rüyada ölü hayvanlar görmek; iç dünyanızda dışarıya kapanma, yalnız kalma isteği, insanlardan uzak durma arzunuzu ifade eder.
kardesim her SIKINTI her imkansizlik bin imkan dogurur!!Sabir, Dua, Allah a guvenerek bu dar,gergin gunlerin gecmesi icin
cokca ihlas, samimiyet ile Dua edin.. Esiniz ile birbirinize SIKICA kenetlenin.. bu olumsuzlujklarin araniza girmesini izin vermeyin..
ins.. goreceksiniz bunlar da gececek Ya Hu...
Hayirli, huzurlu gunler..

gülşah_ö

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun. her kelimeniz bana bir damla su oldu. dualarım tüm müminlerle. Alllah'a emanet olun...

Üst Alt