• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada cevşen takmak

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Gönülsızım hocam,
Dün bir rüya gördüm, bir arkadaşımla birlikteydik.Sonra nasıl oldu hatırlamıyorum.İki tane cevşen duası yazılı kolye geldi elime.Sonra bi tanesini alıyorum ve boynuma takıyordum.Rüyanın diğer kısmı aklımda kalmamış tek hatırladığım üçgen şeklinde bir cevşen duasını boynuma takmam..Değerli yorumunuzu merakla bekliyorum selametle kalın hocam..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum, rüyaniz Hayr olsun..
Cevşen Hem zahiri hem Manevi anlamda gelebilecek zararlardan korunmak içindir.
Size cevşenin verilmesi Halinizi muhafaza etmenizi, Yukarıda yazdığınız üzre Zahiri ve Manevi günahlardan uzak durmanız gerektiğine dalelet eder ve bu halde dua ve ibadetlerinize dikkat ettiğniz sürece korunacağınız demektir.
Cevşen izzet, kuvvet ve yardıma delalettir.
"Başınıza gelen herhangi bir musibet, kendi ellerinizle işledikleriniz yüzündendir. (Bununla beraber) Allah çoğunu affeder. "
şura 30
Bazen de imtihan amaçlı iman ve samimiyetimiz sinandiğimizda sakin ,sabirli olmaya calışın..her şeyin hayırlısı diyerek kendinizi bunaltmayin..Dua,ibadet ve sabir ile selamette erenlerden olun!!Hayat ve imtihanlar hep devam edecektir...

Dua, boyna asmak için değil, onunla Allah’a yalvarmak için öğrenilir veya yazılır. Cevşenin içinde güzel dua ve zikirler bulunmaktadır. Ama hurafelere inanarak ve aslı astarı olmayan beklentiler içine girerek onları okumak ve üzerinde taşımak caiz değildir.
Kişi duayı, bir şeyi boynuna asarak değil; içten, samimi bir şekilde Allah’a yalvararak yapmalıdır..

Ellerimi her açtığımda yine 'şükrediyorum', sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma; Vardır her 'Şerrin' bir 'Hayrı' ve 'Sebebi'.
Yaşanması gerekenlerin yazılmıştır, 'Vakt-i zamanı'. Ben elimden geleni yapıyorum, geriye kalan 'Takdir-i İlahi'..

Rabbim salih rüyalar görmeyi nasip eylesin.
selametle kalın

Üst Alt