• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çeyiz sandığı görmek

gülizarözer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum sevgili din kardeşim. Yaklaşık 7 aydır nişanlıyım, rüyamda annemle beraber yolda yürüyorduk, çeyiz sandığım nehir gibi akan bir suya kapılıyordu. Annemle beraber sandığı arıyorduk su sandığı sürüklemiş bir taşın üstüne bırakmıştı ama çok güzel bir şekilde duruyordu. Sandığın kapağı kapalıydı fakat etrafı kırıktı. Annemle beraber sandığın kapağını açıyordum içinde çeyizim yoktu. Çeyizimi biri mi götürdü falan diyordum anneme. Sonra eve geliyordum, evde büyük ablam vardı. Üzülme alttarafı bir çeyiz diyordu çok ağlıyordum ama göz yaşımı görmüyordum, birden kendimi kız kardeşimle bir okulun kapısında görüyordum. Sınava girecektik fakat sınava geç kalmıştım erkek bir öğretmen kapıda duruyordu bizi içeri almıyordu. Bir arabaya biniyordum .

ŞİMDİDEN ALLAH SİZDEN VE TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNDEN RAZI OLSUN .DUA İLE....duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hayirli olsun
Hayirdir insallah
Rüyasında çeyiz sandığı gören kimse askerlik yaşında ise askere gider, bekar ise evlenir, memur ise tayini çıkar.

"çeyiz sandığım nehir gibi akan bir suya kapılıyordu "
evlilik oncesi bazi SIKINTI,korku ve Sorunlar yasanacagi seklinde yorumlanir..

"sınava geç kalmıştım "
Gördüğünüz rüya gerçek hayatınızda kendine güven sorunu yaşadığınızı yada kişisel açıdan bazı eksikleriniz olduğunu düşündüğünüzü ifade etmektedir.
evlilik konusunda kendinizi hazır hissetmediğiniz düşüncesi ve korkusunun da semboludur.
Hakkinizda Hayirlisi kardesim..
ama insan evlenmek zorunda oldugu icin degil O insani sevdigi o insan ile birlesip hayattinin bundan sonraki donemini beraber gecirmek istedigi
kendi tercihi oldugu icin evlenmeli...
Hayirli gunler..

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada çeyiz sermek

Selamunaleyküm, rüyamda çeyizimi serili olarak görüyorum,kendi evimizde değil teyzemin evinde serili görüyorum rüyamı yorarmısınız Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli Ramazanlar..
Size bir dua borcum var ..
Allahim bu kardesime,hayırlı zamanda hayırlı bir eş ve hayırlı evlatlar nasip et.amin

Hayirdir insallah..
Rüyasında çeyiz sandığı gören kimse askerlik yaşında ise askere gider bekar ise evlenir memur ise tayini çıkar.
Bekarlar için evlilik isteğini, evlenmek, yuva kurmak, sahiplenmek arzusunu işaret eder.
Evliler için mal, mülk sahibi olmak isteğini temsil eder.

"Rüyada teyzemin evinde serili görüyorum "
amca, hala, teyze, dayi gibi yakin akrabalardan birinin bir is ,kismet hususunda yardimina ihtiyaciniz olduguna isarettir..

"Rabbi,,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru :Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım"
(kasas suresi-24.ayet)

acilangul1

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun duanız için Rabbim sizinde gönlünüzde ne muradınız varsa tez zamanda versin inşallah,Hayırlı Ramazanlar Esselamun aleyküm..

Birde size önerdiğim migren için önerdiğim biberiye yağını kullanıyorsunuzdur inşallah rica ediyorum deneyin en az 1 ay Allahın izniyle muhakkak faydasını göreceksiniz

gulle

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada çeyiz sandığı görmek

Selamun Aleykum,
Ruyamda babam ile bir parkta geziyorduk. Orda havadan bor cegiz sandi dustu. Tahtadan yapilmis bir sandikdi. Onu actim icinde birtek oyuncak gelin bebegi gordum. Onu gorunce cok sevindim nedenini bilemiyorum. 21 yasindayim hollanda dogumluyum. Ama ruyamda o sandigin geldini eski sevgilimden geldini biliyordum. Ruya yorumu icin simdiden tessekurler. Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardeşim Rüyaniz Hayr olsun inş.
Rüyada çeyiz sandığı görmek , kişinin evi, işi,evlilik ve kazancı ile tabir olunur.

Rüyasında çeyiz sandığı görmek; askerlik çağında ise askere gideceğine, memur ise; başka bir yere tayin edileceğine:bekar ise evliliğe işarettir!!!
çeyiz sandığınin, havadan düşmesi;hiç beklemediğiniz anda evlilik ,nasip,kısmet olayına delalettir..

bor nasil bir renktir..? AŞKIN RENGİ ni mi kasd ettin..?
"geçti bor un pazarı sür eşeğin niğde ye " iş işten geçti artık nasibinizi başka yerde arayin!!anlamında kullanılan bir deyimdir..

bazen uzakta aradıklarımız aslında çok yakınımızdadır..
Aradıklarımız çok kere avuçlarımızın arasındayken uzaktaki hayallerin peşinde koşarken avuçumuzdakini de kaybedebiliriz...
Selametle Hayra kalin...

Secil1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, rüyada çeyiz sandığı görmek nasıl tabir edilir?
Evlenmeyi dusundugum biri icin İstihareye yattım, ceyiz sandigimi antrede gordum. Babam antrede dolaşıyordu kardeşim çeyiz sandığının içine resim albumumuzu koydu, abla bakarsın dedi. Bir de sari sari buyuk altın gösterdi, düğününde sana takacam abla dedi.

Üst Alt