• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çiğ tavuk görmek

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
merhabalar nasılsınız Allah'ın izniyle inşallah her şey yolundadır ve sağlığınız yerindedir... Bugün karışık bir rüya gördüm ve çok merak ediyorum yorumlarsanız sevinirim şimdiden Allah razı olsun ...

Rüyamda ailemle beraberdik yalnız ben sadece annemi gördüm diğerlerini yalnızca duyuyordum ... Annemi sofrada görüyorum önünde bir tepsi çiğ tavuk(but) alıp eline tadına bakar gibi ağzına götürüyor fakat yemiyor bende abime diyorum ki bak gördün mü çiğ tavuku (but) alıp ağzına götürdü sonra yine tepsiye koydu

sonrası malum uyandım vvcc..
tekrar teşekkür ederim hayırlı günleriniz olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Gunler Kardesim Hosgeldiniz..
Hayirdir insallah..
Rüyada cig tavuk görmek ;Güzel ama ahmak, cahil, cig arkadaslara .özgüven kaybını ve iradesizliği sembolize eder.
Ayrıca çok fazla gevezelik ve dedikoduyu işaret eder. ..
ayni zamanda kendinizi facebook ta deşifre ederek herkese kendi kendinize acilan pencereler yapmayin.. Biliyorum Siz iyi bir KIZ
iyi bir insan olmaya calisiyorsunuz..
ama biraz ozel gizli ve gizemli..sır muamma bilinmeyen hikmet esrarengiz olsaniz Sevdiginiz tarafindan daha cok bilinmek istersiniz..
malesef bugun ku genclik acik bir kUTU gibi.. acilma kesf edilebilme gibi bir heyecani vermiyorlar...
Dert ACI ve Sorunlarinizi paylastiginiz kisiler inanin Sizin dertlerinize cozum bulma pesinde degil Sizin Zayifliginizi gormek icin Sizin pesinizdeler..
Gercek Dost ile Sahteyi ayirt edebilmeyi ogrenin..
bir de Bugun Normal insan bulmak zor.. Hayal ruya kaf daglarinda gezenlerden UZAK Durun..
hepimizin hayalleri ruyalari var!!Ama ayaklarimizin da yere degip realiti gercekler ile zaman zaman yuzlesip hayatimizin muhasebesini yapmaliyiz Bu gidisat Nereye?
Bir insanin gecmisini ve su an icinde bulundugu ortam ve durumu bilirseniz inanin nereye gittigini ve varacagini da kestirebilirsiniz...
Sizin Samimiyettinizi sevdigim icin Sizin ile biraz dertlesmek istedim...

Tavuklar aynı zamanda bir süre sıkıntılı günler geçireceğinize fakat sabırlı davranarak bu sıkıntılardan kurtulup rahatlamak mutluluğa ermek anlamına gelir.
Bir de aile yaşamınızın huzurlu ve refah içinde olacağına işaret eder.
Hayirli gunler kardesim..

Üst Alt