• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada çikolata yemek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönülsızım Ablacım, nasılsın?
Dün akşam yine çok hüzünlüydüm, çok dua ederek uyudum. Rabbimden sevdiğim adamı eğer benim için hayırlı değilse benden uzak tutmasını diledim,yalvardım... yani anlayacagın herşeyden vazgeçmiş bir haldeydim.
Gece de rüyamda onu gördüm. Belkide bilinç altı kim bilir... Rüyamda canım inanılmaz çikolata istiyor. Tabiri caizse aş erer gibi canım çekiyor. Sonra sevdiğim adamda benimle aynı evdeymiş. 'montumun ceplerine baksana belki orada vardır' diyor. Ben ne işi olacak orada diye ümitsiz düşünerek gidip ceplerini karıştırıyorum ve gerçekten de aradığım çikolatayı buluyorum. Paketini açıp kana kana yediğimi gördüm. Sevdiğim adamda karşımdaydı. Hayır olsun inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ezber-boza-farklı-açıdan-bakan1.jpg

Aleyküm Selam Guzel Kardesim..
içindeki caressiz, kararsiz çocugun hüzün saatine denk gelmis
belkide bu yüzden o duyguyu bilinc alti da yasamis olabilirsiniz..
Neden "herşeyden vazgeçmiş bir haldeydim." demissiniz ki? Her seyin Hayirlisi..gecenlerde biri dediki..
Sen bu takdik ve teknigi ne zamandir deniyorsun olmuyor ise yaramiyor iste!! anlasana teknik ve uslubunu degistirme zamanin gelmedi mi?
Bazen bir seyi elde etmek icin ilk once tamamen kaybetmen gerekli diye.. pek anliyamadim.. ama bunu soyliyen yasli bir bilgin nenemdir!!!
Belki Sen anlarsin diye Senin ile paylasmak istedim..

Ruyaniz Hayır olsun inşallah
Rüyada çikolata yemek ferah ve sevince; alın teriyle kazanılan mala müjdeli haber almaya mutlu ve sağlıklı olmaya tatlı güzel söze yorumlanır..
Rüyada ceket,mont gormek: iyi bir fırsat demektir
Rüyada cep görmek bir çıkmazla yorumlanır..
gelin kardesim simdilik ortalik ve Siz biraz sakinlesip ortalik ,durulup her seyi daha guzel ve NET gormeniz icin bir sure o sevdiginizden Tatli Dil ile
bir surelik belli bir mesafe koyun.. ve biraz dusunup. kendimi bulmaliyim.. diye baska seyler ile mesgul olsaniz..
bu arada iki tarafinda biraz dusunup bazi olaylari tartma zamani verseniz.. Ahh biz kadinlar illa her seyi bizim istedigimiz zaman da olmasini isteriz!!
Bunun olmasi icin de ilk once en cok da kendimizi YIPRATTIRIZ!!!
Oysa her seyin bir Zamani ve Vakti vardir!...
cunku insan sadece bir noktada odaklanirsa!!
Fikriniz ,duygu ve dusunceleriniz takılmamış..kilitlenmis sanki..
etrafta gercekten olup bitenleri anliyamasiniz..
Siz sandığınızdan daha güçlüsünüz.
İsteklerinizi kendinizi ve sevdiklerinizi zorlamadan,KIRMADAN!! gerçekleştirmelisiniz...
gerceklesmiyorsa demek ki Nasip ,kismet degilmis.. belki de Rabbim sizin icin daha Hayirlisini Saklamakta..
ayni o balkon ruyalari gibi Olaylara geniş açıdan bakmak, resmin bütününü görebilmek ve çevresindekileri
de aydınlatmak iste Siz aslinda sakinlesip mantikli oldugunuzda bu ozellige sahipsiniz..

"Allah, yeryüzünü sizin için bir sergi yapmıştır ki, oradaki geniş yollarda yürüyesiniz.”
Nuh 19

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allahim.. ben Hakkimizda HAYIRLi olani bilemem..
o yuzden Kendimi ve sevdiklerimi Sana teslim ettim..
Rabbim,her vesiLede SENİN keremin,hikmettin bir SIR vardir...
SebepLer ve hikmetler sayısınca Sana hamd ederim...
Benimdir! diye bildiklerim aslinda hepsi Senin Emanetlerin dir..
Beni bende olanlara BEN de etme Rabbim! bilirim ki Nefs doyumsuz dur..
Ben..BEN!! diye bildiğim her sey Senin emrindedir..
Beni bende bırakıp !!sakin haa Senden etme..Rabbim..
yüzümü Sana döndüm..Gönlümü de Sana çevir!
Rabbim, bir Seni bir bildim....Sevdalarımı Sende bitir..
Seni ve Seni sevenlerin Senin sevdiklerin ile birlestir..amin..

nuricihan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı akşamlar
ben rüyamda bir bardakta ağzına kadar fıstıklı çikolata gördüm ve bardak hemen hemen ağzına kadarda su ile doluydu çikolataların bir kısmı erimiş suya rengini vermişti bardağın agız kısmında duran çikolatalar ise oldukça diri duruyorlardı bende bu çikolataları yemeye basladım ve bardaktaki çikolatalı suyuda içtim
yorumlarınızı bekliyorum
sağlıcakla...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı akşamlar..Ruyaniz Hayır olsun inşallah
Rüyada çikolata yemek ferah ve sevince; alın teriyle kazanılan mala müjdeli haber almaya mutlu ve sağlıklı olmaya tatlı güzel söze yorumlanır..

Ahh biz kadinlar illa her seyi bizim istedigimiz zaman da olmasini isteriz!!
Bunun olmasi icin de ilk once en cok da kendimizi YIPRATTIRIZ!!!
Oysa her seyin bir Zamani ve Vakti vardir!...

Rüyada bardak görülmesi değişik şekillerde tabir edilmiştir.
Bir kimsenin rüyasında içi fıstıklı çikolata ile su dolu bir su bardağını elinde tuttuğunu görmesi; bol bir kısmete ,kutlamaya işaret sayılır..
Rüyanız biraz da özel yaşamınızla ilgili mesaj veriyor ve özel yaşamlar hakkında yorum yapmıyorum..

Yaşam; kendi gözlerinizden seyrettiğiniz bir filmdir.
Dışarıda neler olup bittiği o kadar önemli değildir.
Önemli olan sizin olup bitenleri nasıl gördüğünüzdür...
Hayirli geceler..

Üst Alt