• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cin görmek

S

seher

Kayıtsız
Misafir
Rüyada cin görmek, düzenbaz, sözüne güven olmayan kimseye işaret eder.

Cin görmek insanları rahatsız eden hayvan ve düşmanların saldırısına uğramaya, uzak bir yolculuğa çıkmaya, günah işlemeye de yorumlanır.

Evde cin görmek evinize ve malınıza kötülük geleceğine işarettir.

Cinden yardım istemek çeşitli maceralara atılma isteğinde olduğunuzu işaret eder.

Cin çarpması haram bir mal edilmesine ve büyülerle uğraşılmasına yorumlanır.

Bir kimsenin rüyada kendisini cin çarptığını aklı başından giderek yere yıkıldığını görmesi, faiz ve haram yemesine veya sihir yapmasına veya elinden malı giderek üzülüp ve kederlenmesine işaret eder.

Rüyada Cinin kapısının yakınında olduğunu görmek, zarara işarettir. Veya ona isabet edecek darlık ve zillete işaret eder.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için BurayaTıklayın

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya
Ben evliyim iki çocuğum var rüyamda annemin köy evindeydm annemler vardı bide küçük oğlum küçük oğlumun kapının eşiğinde tuhaf şekillere girdiğni gördüm hemen üç harflinin içine girdiğini anladım tam annemlere söyleyecektimki benimde ağzım yamuldu hemen kelimeleri ağzımdan zorla çıkararak ayetel kürsi okudum ve uyandm ama çok korktum acaba bu nedemek.

Yorum
Selamun Aleykum Hosgeldiniz Seher kardesim..Ruyaniza baslamadan evvel benim basimdan buna benzer bir hadise gecmis onu anlatmak istiyorum..bunu hic kimseye daha anlatmadim..neyse..
4 yasinda iken rah. annem beni ve kardeslerimi alip Bosnadaki annesini ziyaret etmek icin köy evine goturmus..
köy yeri..her yer harabe ve mezarlik ..Ben de o yerlerde oynamayi severmisim ne hikmetse..
Annemin anlattigina gore anneanemin evindeki kapının tokmagini tutup sallaniyormusum.. bir o yana bir bu yana.. ufacik kuru bir cocukmusum..
neyse bu boyle devam etmis..birden kapının eşiğinde tuhaf bir haal alip yere yuvarlanmisim..gerilmisim.. toplanmis ve tekrar gerilerek can vermisim..
bakmislar nefes almiyorum..Tabii Annem cook Saliha bilgili bir insan..hemen baslamis avazi ciktigi kadar Ayetel Kursi okumaya...
Yâ Hayyu - Yâ Kayyumu", "Hayy ve Kayyum olan ALLAH'ım Senin Rahmetinle yardım istiyorum"Ya Hayy Ya Hayyy diye cigliklarla Hayy olan Allahim evladimi dirilt..diye aglamaya baslamis..
ve beni kucaginda tutuyormus.. hem sarilip, oksuyor, kokluyor hem hep ayni ayeti tekrarliyormus..
Ya Hayy Ha Hayy!Hayy ve Kayyum olan ALLAH'ım Senin Rahmetinle yardım istiyorum"Ya Hayy Ya Hayyy evladimi dirilt diye..aradan 2,3 dakkika gecmis ben hic bir sey olmamis gibi kalkip gidip cesmeye su icmisim ve oynamaya devam etmisim..
o yuzden koyde bu olayi hatirliyan yaslilarimiz bana ölüp dirilen cocuk diye takilirlardi...
Sizin ruyaniza gelelim Hayirdir ins.. Rabbim hayra cevirsin..

Bir kimsenin rüyasında Ayetü'l-Kürsî'yi okuduğunu veya okuyandan dinlediğini görmesi; dünyâ âfet ve felâketlerinden emin olup koruma altında olacağına, ömrünün uzunluğuna isteklerine kavuşacağına işaret eder.
Yine böyle bir rüya gören kimse eğer hasta ise; şifa bulup iyileşir. Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyasında Ayetü'l-Kürsî'yi okuduğunu veya okuyandan dinlediğini gören kimsenin insanların nazarında değeri artar ve saygı görür.
Câfer-i Sâdık'ın yorumuna göre: Rüyasında Ayetü'l-Kürsî'yi okuduğunu veya okuyanı dinlediğini gören kimsenin; dini bütün ve zekâsının parlak olacağına delalet eder.
Allahu Alem Siz yinede her an Ayetel kursiyi okumayi kendinize siar edinin ins. Selamet ile Hayra kalin...

Löpcenaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada cin görmek Rüyada İyi Cin Görmek rüyada cinler görmek rüyada cinle konuşmak

Selamünaleyküm.
Genelde bazı rüyalarım gerçek oluyor ve artık anlamını araştırmaya başladım.Yorumunu merak ediyorum. :bilmemm:.

Rüyamda hayırlara gelsin bir fotoğraf çerçevesine bakıyordum.Tanımadığım bir insan var yanında cin.İkisi de arkadaşlar kollarını omuzlarına birbirlerine atmışlar.Gülümsüyorlar mutlular.Sonra birden yanımda birisi bana söylüyor 'yanındaki cin' diye ben de sonradan fark ediyorum bizden görünüşünün farklı olduğunu.
Sürekli oraya bakıyorum hiç konuşmuyorum 'evet haklısın' veya 'söylediğin için teşekkür ederim' bile demiyorum.Oysa biri bana yardım ettiğinde teşekkür etmeyi ihmal etmemeye çalışırım.
Neyse baka baka sanki ayna oluyor çerçeve ve yanındaki hani iyi bir cin bunu görebiliyorum.Sonra annem okula çağırdı uyandım.Rüyam bu kadar.

hhım Bu aralar en yakın arkadaşımla da sorun yaşadık biraz.Bu rüya onunla ilgili olabilir mi?Ama cinin yanındaki onla arkadaş olan ben değilim.Yine de sizin yorumunuzu merak ediyorum.

Şimdiden teşekkür ediyorum ve Allah razı olsun . Allah'a emanet olun. :.dost.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam daha çok gençsiniz..Hayatta biraz saman ve SABIR verin ki Hayat kendi ilmi ile Sizi biraz yoğursun...
Kainatın etki-tepki yasası,insanlar için de geçerlidir. ..kişileri,ne kadar etkiliyebilirseniz O kadar da olumlu ya da olumsuz tepki alırsıniz...
Yaşadığınız Her olayda Size bir hayat dersi veriliyor..Dersinizi zaten zaman ile alacaksıniz ve bir gün beni inş. hatirlarsiniz!!!
Bu tip cin ve korku, endişe ile ilgili Rüya gördüğünüzde bilin ki Ruh ve Duygu Aleminizde bir boşluk ve açık nokta vardir...

Rüyaniz hayırlara gelsin..
Rüyada cin görmek, düzenbaz, sözüne güven olmayan kimseye işaret eder.dünya işi ve gururu için hilekar,iki yüzlü kimseler ile yorumlanır..
Rüyada cin,görmeniz;Hayatınızda bazı dengesizlik ,korku, çelişki, endişe,tutarsızlık ve düzensizlikler olduğunu ve bu günlerde bazi mutsuzluklar yaşadiginizi ifade eder.

nefsine hakim olursan azalarin erlerin,askerlerin olur.. Kalbinizin ısınmadığı Cin gibi insanlardan uzak durun!!!

Bir kimsenin rüyasında cin görmesi; o kimsenin tehlikeli birtakım maceralara atılacağına, dolayısıyla maddeten ve manen çökeceğine delalettir..
Aile ve Arkadas cevrenize dikkat edin kardesim..yatmadan once temiz ,abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak, nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..

Fiziksel ve Kimyasal enerji ile Ruhsal enerji de vardir...
Ruhsal şifa ,Ruhsal enerji adi altinda bir konuyu incelerken;Dua etmenin büyük bir güç ve enerjiye dönüştüğünü kendi gözlerim ile gördüm.
Yani, dua okuyarak rahatsızlıklara müdahale edildiğinde, insan ruhunda meydana gelen muazzam bir güç olduğunu fark ettim!!
Ancak bu art niyetsiz, samimi, karşılıksız, gurur ve kibire kapılmadan,inanarak yapılmalıdır. ..

Allah'a emanet olun

Löpcenaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İnşAllah unutmam :) teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için.
''Bu tip cin ve korku, endişe ile ilgili Rüya gördüğünüzde bilin ki Ruh ve Duygu Aleminizde bir boşluk ve açık nokta vardir...'' demişsiniz ama korku ve endişe yoktu uyandığımda iyi bir cin gördüğüm için sevinmiştim çünkü kötü görmedim.Kim kötü görmek ister ki?
Allah ' ım hayırlara getirsin.Siz de Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İnşAllah unutmam :) teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için.
''Bu tip cin ve korku, endişe ile ilgili Rüya gördüğünüzde bilin ki Ruh ve Duygu Aleminizde bir boşluk ve açık nokta vardir...'' demişsiniz ama korku ve endişe yoktu uyandığımda iyi bir cin gördüğüm için sevinmiştim çünkü kötü görmedim.Kim kötü görmek ister ki?
Allah ' ım hayırlara getirsin.Siz de Allah'a emanet olun.

Rüyanizda değil!! gerçek hayatınızda bazı zorluklar, sıkıntılar olduğunu ima etmistim..bilin ki Ruh ve Duygu Aleminizde bir boşluk ve açık nokta vardirki;
O neden ile Etrafınızda bazı gerçek olmayan dostlarınız ama Cin gibi farkli dünya,farkli alemin insanlari olduğunu bildirir...
sırıtık.:,
Allah'a emanet olun.

zeyneppp

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada cin görmek

Merhaba, rüyamda cin gördüm beraber uyuyorduk, uyandm yüzü insan yüzü gibiydi ama gözleri yoktu. Rüyamda dua etmeye başladım ama bir türlü edemedim, cin bana doğru baktı güldü, anlamadığım dilde bişeyler söyledi ama ne dediğini anladım, senin duan kabul olmaz dedi. Uyandım rüyayı arkadaşıma anlattım aynı gün oda beni rüyasında başımda cin beklerken görmüş.

nazlı00

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
benim merak ettiğim şu rüyada gördüklerinizin cin olduğunu nereden biliyorsunuz?kabus gibi yorgun,morali bozuk vs uyuduğumuz zaman bir sürü kötü şey görürüz. peki cin olduğuna nasıl kaanat getiriyorsunuz?

Löpcenaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben yanlış anlamışım o zaman evet hayatımda zorluklar var teşekkür ediyorum tekrardan .
''Etrafınızda bazı gerçek olmayan dostlarınız ama Cin gibi farkli dünya,farkli alemin insanlari olduğunu bildirir...'' :eek::confused:
Kusura bakmayın çok rahatsız ettim mi bilmiyorum ama.. ben bu cümleden..Bişeyler anladım.. fakat yanlış mı anladım ki yani..kısacası bilmiyorum anladığım doğru mu bilmiyorum.. :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ben yanlış anlamışım o zaman evet hayatımda zorluklar var teşekkür ediyorum tekrardan .
''Etrafınızda bazı gerçek olmayan dostlarınız ama Cin gibi farkli dünya,farkli alemin insanlari olduğunu bildirir...'' :eek::confused:
Kusura bakmayın çok rahatsız ettim mi bilmiyorum ama.. ben bu cümleden..Bişeyler anladım.. fakat yanlış mı anladım ki yani..kısacası bilmiyorum anladığım doğru mu bilmiyorum.. :(

evet doğru anladınız!!bazi insanlarin Insanın dışı ins-içi cin gibidir..... İnsanlar seni yanlış anladığında dert etme, duydukları senin ,kendi vicdanlarinin sesi; fakat
aklından geçirdikleri kendi nefsinin düşünceleridir ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
benim merak ettiğim şu rüyada gördüklerinizin cin olduğunu nereden biliyorsunuz?kabus gibi yorgun,morali bozuk vs uyuduğumuz zaman bir sürü kötü şey görürüz. peki cin olduğuna nasıl kaanat getiriyorsunuz?

evet haklisiniz...Bu tip cin ve korku, endişe ile ilgili Rüya gördüğünüzde bilin ki Ruh ve Duygu Aleminizde bir boşluk ,açık ,dengesizlik ,korku, çelişki, endişe,tutarsızlık,sıkıntı ve düzensizlikler vardir...

Bir insan etrafında cin olduğunu nasıl anlayabilir?

nazlı00

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
evet haklisiniz...Bu tip cin ve korku, endişe ile ilgili Rüya gördüğünüzde bilin ki Ruh ve Duygu Aleminizde bir boşluk ,açık ,dengesizlik ,korku, çelişki, endişe,tutarsızlık,sıkıntı ve düzensizlikler vardir...

Bir insan etrafında cin olduğunu nasıl anlayabilir?

hocam benim de merak ettiğim bir şey var bunla bağlantılı.
bazı insanların ki buradaki örnekler gibi neden rüyasında ya da gerçek hayatında cinleri gördükleri? yani cinler neden bazı insanlarla uğraşırlar da gece mezarlıkta tek gezen insanın yanına dahi uğramazlarsırıtık.:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamün Aleyküm kendimi bildim bileli Cinler ve insanlar ,hakkinda araştırmalarım olmuş ve halen devam etmekteyim..
insanlar, maddi, manevi, ruhsal zihinsel zayıf olduklarinda stress, deprasyon, trauma ruhsal bir çöküntü yaşayanlar.
diğer insanlarda diyaloğu az olan kişiler ve yalnız yaşayanlar İnanç yönünden zayıf veya inancına çok bağlı olanlara da musalat olabilirler...

Bu insanlar genellikle mutsuz ve deprasyonda, huzursuz olurlar.. her şeye sinirlenebilirler. Yalnız yaşamayı tercih edeler. Evlilikten uzak dururlar.
Baktıkları yerde siyah noktalar görüp kulaklarına çığlık ,nefes alip veren ,uğultu sesi işitebilirler veya bulundukları ortamda huzursuz olup orayı terk etmek isteyebilirler.
Cinlerin musallatı sonucu bazı haller uykuda meydana gelir. İnsan uykusuzluk çeker. Yatağa girdiğinde uzun süre uyuyamaz veya uyuyup sabah uyandığında
hiç uyumamış gibi sersem olur.

Bu gibi rüyalar dışındaki korkunç rüyalar ve özellikle tekrarlayan korkunç rüyalar cinlerin eseridir. Özellikle rüyada kedi, köpek, yılan, tilki ve fare gibi yaratıkları devamlı görmek
cinlerin musallatı sonucu olur.
Cinler Allah’ın izni olmadan hiçbir insana zarar veremezler, cinlerin insana verdiği zarar insanın imtihanıdır.
Bir yere girilirken destur ve euzu besmele ile girildiğinde destur kelimesi cinlere orada bir şey yapılacağını bildirmekte ve onları uyarmaktadır.

Bu evrenin bir başka boyutu ise cinin kişiye yardım etmeye başlamasıyla devam eder. Cin kişiye ruhsal hastalıkları tedavi edebileceğini söyler ve çevresine bunu duyurmasını ister.
Kişi cine inanır ve çevresine duyurur, evine gelip giden insanlara cin sayesinde bazı özellikler göstererek kendisine bağlamaya başlar.
Bunun ilerisinde ise cin artık asıl amacını söyler ve kişiye mehdi veya peygamber olduğunu ilan etmesini istiyebilir..

Bazı kişiler belirli sözleri tekrarlayarak cinlerden yardım aldıklarını veya o söze ait cini çağırdıklarını sanırlar. Bu tip sözleri kendi kendilerine defalarca tekrarlarlar.
Bu tip karışık sözler söyleyenlere cinler zarar verebilirler.
Bu zarar o kişiye musallat olmakladır. İnsanlar bilmedikleri, kitaplardan öğrenip anlamını çözmedikleri hiçbir yabancı kelimeyi tekrarlamamalıdır.

Bazı kişiler cinlerin saldırdığını ve boğmak istediğini söyler, bazıları cinlerin gelip saldırdığını söyler bu ve benzeri birçok durum yaşanmıştır.
Bunun sebebi olarak cinlerin bizzat gelip zarar verdikleri söylenir ancak ben buna katılmıyorum. Benim görüşüm cin gelip fiziksel zarar vermiyor,
aksine insanın beynini etkileyip insana zarar hissi uyandırıyor.

cinlerin boğmak istediği bir kişiye cin gelip fiziksel saldırmıyor o kişinin boğulduğunu hissetmesini sağlıyor. Kişi cinin etkisiyle boğulduğunu düşünüyor hatta bu düşünce
o kadar ileri seviyeye gidiyor ki odaya gelen gölge şeklinde birisi beni boğmaya çalıştı bile diyebiliyor.

Bunun sebebi cinlerin bilinçaltına müdahale etmesi ve gölge veya benzeri bir şekilde kendisini göstermesidir.
Cin musallat olduğunda kişinin beynine müdahale eder ve onu olumsuz düşünmeye sevk eder.
her şey insan beyninde başliyor Rabbim sen aklımı koru! cinin insana zararı beynine korku telkininde bulunmasıdır.

İnsan beyni telkin almaya fazlasıyla müsaittir. Cin beyine ilettiği mesajlar ile kişiye zararda olduğunu çok rahat kabul ettirir,
“şu anda boğuluyorum” gibi düşünen insan gerçekten boğulmaya başlar.

İnsan metabolizması bazı durumlarda farklı çalışır, örneğin aşırı sevinç, aşırı üzüntü veya heyecan gibi durumlarda vücudumuzun çalışma sistemi de değişir.
Bu gibi durumlar vücudumuzun enerji ve algılama boyutunu değiştirir ve cinlerin daha rahat hareket etmesini sağlar.

Cinler enerji olarak yaratıldıkları için enerji ile insan vücuduna girebilir veya insana musallat olabilirler.
Bu gibi durumların sonunda mutlaka dua okunmak ve Allah’a yalvarmak gerekir. Dudaktan dökülen Kuran-ı Kerim ayetleri de enerji yaymaktadır... '
"Cinlerden ve insanlardan kötülük yapmayı fısıldayanların şerrinden Allah'a sığınırım.'.Nas suresi..

Allah’a sığının. Allah kullarını yalnız bırakmaz. Bilinen veya bilinmeyen hiçbir düşmana emanet etmez. Allah adını bırakmayın ki O’da sizi bırakmasın.
"Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr." (Allah'tan başka ilah yoktur, O tektir, O'nun ortağı yoktur,
mülk O'nundur, hamd O'na aittir. O, herşeye kâdirdir)

Löpcenaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Gerçekten çok teşekkür ederim ben de hep yanlış biri miyim acaba diye soruyordum kendime tek sorun ben değilmişim. Allah'a emanet olun Allah razı olsun iyi günler.

madame

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada cin görmek

Iyi gunler
Ben ruyamda evime cinlerin girip surekli bir seyler caldiklarini gordum.cinleri gormuyordum ama evimden surekli bir seyler eksiliyordu.bir tane sirt cantam vardi onun icindekiler gidiyordu.masanin ustundeki esyalar.kitaplarim defterlerim vs hep kayboluyordu.Ben de bunlari gorunce ayetel kursi,fatiha,felak ve nas okuyordum.ruyam dualari okuduktan sonra uyandim acaba ne anlama geliyor cok merak ediyorum.tesekkurler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
iyi gunler daha çok gençsiniz..Hayatta biraz zaman ve SABIR verin ki Hayat kendi ilmi ile Sizi biraz yoğursun...
Kainatın etki-tepki yasası,insanlar için de geçerlidir. ..kişileri,ne kadar etkiliyebilirseniz O kadar da olumlu ya da olumsuz tepki alırsıniz...
Yaşadığınız Her olayda Size bir hayat dersi veriliyor..Dersinizi zaten zaman ile alacaksıniz ve bir gün beni inş. hatirlarsiniz!!!

Bu tip cin ve korku, endişe ile ilgili Rüya gördüğünüzde bilin ki Ruh ve Duygu Aleminizde bir boşluk ve açık nokta vardir...

Rüyaniz hayırlara gelsin..
Rüyada cin görmek; düzenbaz, sözüne güven olmayan kimseye işaret eder.dünya işi ve gururu için hilekar,iki yüzlü kimseler ile yorumlanır..
Rüyada cin,görmeniz;Hayatınızda bazı dengesizlik ,korku, çelişki, endişe,tutarsızlık ve düzensizlikler olduğunu ve bu günlerde bazi mutsuzluklar yaşadiginizi ifade eder.

yatmadan once temiz ,abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak, nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Rüyasinda bir seyinin kayboldugunu görmek; o yerde kaybolan eşyayi sembolize eden nesnenin zamanla unutulacağına yada farklı form,nesne olarak
Size geri döndürülecek olmasina yorumlanir...

Ayetel Kursi,Nas ve felak suresini rüyasinda okuyan veya dinleyen kimseyi Hak Teala (C.C.), hasetlerin ve kötülerin serrinden emin kilar..
Bir baska rivayete görede: Rüyada Nas süresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya Üzerine okundugunu görmek, rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçeklesmesine, düsmana galibiyete, seytanin kötülüklerinden emin olmaya isarettir.

Fiziksel ve Kimyasal enerji ile Ruhsal enerji de vardir...
Ruhsal şifa ,Ruhsal enerji adi altinda bir konuyu incelerken;Dua etmenin büyük bir güç ve enerjiye dönüştüğünü kendi gözlerim ile gördüm.
Yani, dua okuyarak rahatsızlıklara müdahale edildiğinde, insan ruhunda meydana gelen muazzam bir güç olduğunu fark ettim!!
Ancak bu art niyetsiz, samimi, karşılıksız, gurur ve kibire kapılmadan,inanarak yapılmalıdır. ..
Allah'a emanet olun

madame

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cevabiniz icimi rahatlatti Allah razi olsun.Tavsiyelerinize kulak verecegim Allah'a emanet olun.

sevgimediyen

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada cin görmek

Merhaba arkadaşlar bana yardim etmeniz gerekiyor. Yoksa kafayi yiyeceğim. İki gündür rüyamda durmadan bunlari görüyorum; ilk gece evde için, detaylari hatirlamiyorum, birden evde cini gördüm, evin içinde ortaya cikti, aileme seslendim ve birlikte durmadan dua edip cini kacirdik. Bu gece tek basimaydim ailem yoktu, cin sürekli bana ulaşmaya calisiyor, sürekli etrafimda ve ben durmadan Nas,Felak, İhlas ve Fatiha surelerini okuyorum. Belki 1000 kere abartisiz okumusumdur. Cin bana asla uladamiyor ve benim duami duydukça kacip gidiyor. Hic durmadan dua okudum ve duami da duyabiliyordum. Sesli okuyordum yani. Binlerce dua okudum, belki ruyayi saatlerce görmüş bile olabilirim. İki gecedir gördüğüm tek rüya bu, durmadan cin var ve ben durmadan dua edip onu kovuyorum bana zarar vermesine izin vermiyorum. Lütfen ruyami yorumlayip bana yardim edin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Rüyaniz Hayr olsun Allah rüyanı hayırlara çıkarsın amann kafayi yemeyin bu yaşlarda bu tip Rüyalar normaldir..
her yerde ulu orta da Cin gördüm ve dua okuyarak kovdum diye de kendi kendinizi ,kendiniz ile korkutmayin..etrafinizda Cin gibi insanlarin oyununa gelmeyin..

Rüyada cin görmek;
düzenbaz, sözüne güven olmayan kimseye işaret eder.dünya işi ve gururu için hilekar,iki yüzlü kimseler ile yorumlanır..

yatmadan once temiz ,abdestli olarak her geceE'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak, nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..

rüyasinda Fatiha,ihlas ,Nas ve felak suresini rüyasinda okuyan veya dinleyen kimseyi Hak Teala (C.C.), hasetlerin ve kötülerin şerrinden emin kilar..

Bir baska rivayete görede: Rüyada Nas süresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya Üzerine okundugunu görmek, rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, düşmana galibiyete, şeytanin,Cinin kötülüklerinden emin olmaya işarettir.

bilmediğiniz şeylerin ardına düşmeyin ..Yoksa Bilinmiyenler peşinizi birakmayinca O Girdap,ve elektrik akimindan cikmak cook zor olur!!
Cinler ,Ruhlar Aleminin,oltasına takılmayın! kendi aleminizde TAKILIN!!
Gelin kendi hakikatımızı ,kendi alemimizi bilenlerden. Kendi hakikatımızı sevenlerden olalım...

biraz vesvese biraz kafa karişikligi biraz celişki ve stress biraz korku ve biraz da sevgisizlik, boşluk duygusu,
ve sıkıntı derken şeytana ve vesveseye KAPI aralariz..ve sonunda cikan büyük trajedi..Ruh sağlığı ve davranış bozuklukları...
ve boylece şeytan bir insanin daha iman sizligina vesile oldugu icin zaferi kazanir biz ebedi hayatti kaybederiz...
etrafimizdaki ve icinde bulundugumuz olumsuzluklar SIKINTILAR bizim haal ve davranişlarimizi etkiledigi gibi rüya ve ruh alemimizi de etkilemektedir...

KENDİNİ VE HADDİNİ BİL yeter..
Kendini bilmek suretiyle Rabbi'ni bilen kişi, aynı zamanda haddini de bilmiş olur.selametle...

acilangul1

gerçekinsan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm, bende böyle rüyalar gördüm hem de 4-5 defa ama hepsinde dua okuyodum bana zarar vermiyorlardı ama çevremdekilere zarar veriyorlardı. Bana yaklaşmaya çalısıyolardı ama dua okuduğum için yaklaşamıyolardı, etrafından gitmiyolardı ama anlamıyorum çok fazla garip rüyalar görüyorum Allah hayra çevirsin.

Üst Alt