• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cin görmek

gulnyy

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cine benzer varlıklar görmek, rüyada cin görmek tabiri.
Selâmün aleyküm. Öncelikle herkesin Mevlid Kandili mübarek olsun. Allah hepimizin duasini kabul etsin.
Ben kendimce bir yorum yapamadığım için sizden yardım istiyorum. 3 ay içinde 6 defa birbirlerine benzer ruyayi goruyorum. Rüyamda ne oldugunu bilmedigim bir sey, kendim hatırladigim kadar seytan yada cin diyorum...
Benim üstüme üstüme geliyor, çok korkuyorum bende her seferinde onun yüzüne karşı bağırarak dua okuyorum. Ben okudukça o başlıyor azap çekmeye ve ben defalarca bağırarak ona karşı okuduktan sonra ortadan kayboluyor. Buna benzer hep aynı şekilde 6 veya 7 defadir ayni rüyayı görüyorum en son rüyamda ise Yasini Şerif ve cenneh diyerek uyandım. Sonuncuda bir kadın bana sana cin musallat olmuş dedi ve bana bu duayi okumami söylemisti. Bana yardım edermisiniz, ruyamin yorumu nedir saygilar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun.
Rüyada cin görmek;
içinde bulunduğunuz ruh hali, korkularınız, endişeleriniz ile bir arada değerlendirerek rüyanın ne demek istediğini tespit edebilirsiniz..
Hayatınızda kimi dengesizlik ve düzensizlikler ,evham,vesvese olduğunu ifade eder.

Psikolojik olarak yorumu;
yoğun stres ve duygusal gerilim yaşadığınıza ve manevi eksikliğinize yorumlanir..
Beden arzınızı temiz tutun, cenabet Gezmeyin ,uyumayin!!

Bir kimsenin rüyasında cin görmesi; o kimsenin tehlikeli birtakım maceralara atılilirsa ;maddeten ve manen çökeceğine delalettir..

yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Vesvese, evham, stress ile cinler alemine KAPI aralamayin selametle..

seda1234

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cin görmek, rüyada 3 harfli görmek tabiri.
Selamun aleyküm. Akşam ezanından sonra oturduğum yerde uykuya dalmışım. Rüyamda aynı pozisyonda yatmaktan canımın yandığını hissediyordum fakat bedenimi çeviremedim bir türlü. O acıyı hissederken başımın altında bir varlık fark ettim. Siyah gölge şeklinde gibiydi. Bağdaş kurup oturmuş, başımda dizlerinin üstündeydi. Saçımı okşar gibi bir hali vardı. Zararsızdı bana karşı. Cin olduğunu fark ettim ancak hiç bir korku ya da telaşım yoktu. Nas suresini okumak istedim fakat kelimeler yarım yamalak ağzımdan çıkıyordu. Kalkmaya yeltendim fakat kollarımdan tutup zorla dizine yatırdı. Nas suresini okuyamadığım için ona sordum bu sefer. Cevap yoktu. Hiç konuşmadı. Bir süre sonra içerideki salonda Kur'an okunduğunu fark ettim. Nas suresi okunuyordu. Dinleye dinleye çıkartabildim sureyi. Takılmadan okuyordum artık. Sonra elimde zikir matik olduğunu fark ettim. Her okuyuşumda tuşa basıyordum. Bir ara 4092 yazdığını gördüm. Cinin hala gitmediğini görünce işe yaramadığını düşünüp Felak suresini de okumak istedim. Fakat bu sureyi de çıkartamadım. Sonra bir ara kalktım. Krem gömlekli aynı renk pantolonlu sakalları kır beyaz olan bir adamın yanına gittim. Cin de peşimden geldi. Adamı kayınpederim olarak idrak etmiştim. Bana Felak suresini okumasını istedim. Kabul etmedi. Adamın yanında 3-4 yaşlarında siyah saçlı çok tatlı şeker mi şeker bir erkek çocuğu vardı. Bende nasıl olsa bana cin musallat oldu yaptığım şey kafidir gözüyle çirkinleşip çocuğa bıçak çektim. Adam çok korkmuştu. Çocuğa zarar vermek gibi niyetim yoktu. Amacım sadece adamı korkutup istediğimi elde etmekti. Elde ettim de. Yaşlı adam korkmuş Felak suresini okumuş bende ardından tekrar etmiştim. Sonrasında da uyandım. Uyandığımda bile ne bir korku ne de ürkeklik vardı. Ama bu kadar gamsız ve olağan karşılamam garibime gitti. Size sormak istedim. Yorumlarsanız çok sevinirim. İyi günler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Cin görmek:
dünya işi ve gururu için hilekariki yüzlü kimseler ile yorumlanır..

yoğun stres ve duygusal gerilim yaşadığınıza ve manevi eksikliğinize yorumlanir..

Bir kimsenin rüyasında cin görmesi; o kimsenin tehlikeli birtakım maceralara atılilirsa ;maddeten ve manen çökeceğine delalettir..

yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
Vesvese, evham, stress ile cinler alemine KAPI aralamayin şeklinde ruyaniz yorumlanir..

Rüyada Nas suresi okumak,okunmak;
kişinin tüm görünen ve görünmeyen şerlerden ve belalardan emin olması anlamına gelmektedir. Bu rüyayı gören kimse korktuğundan emin olur ve tüm tehlikelerden korunur. Bu rüya özellikle bilinmeyen varlıklardan korkanlar için emin olmaya işarettir.

"Nas suresini okumak istedim fakat kelimeler yarım yamalak ağzımdan çıkıyordu."
çok istemenize rağmen bazı korkularınızdan uzaklaşamadığınızı, kendinizi tam olarak güvende hissedemediğiniz gösterir..
bazı şeyler yüzünden sakin kafayla düşünemediğiniz için hatalar yaptığınızı göstermektedir.

rüyada zikirmatik görmek;

yaşadığınız sıkıntılardan, kurtulmanız için bazı zikirleri öğrenmeniz, çekmeniz gerektiğine işarettir.

Imam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Bir kişinin rüyâsında Felâk Sûresi'ni okuduğunu görmesi;
o kimseye eğer sihir yapılırsa tesir etmeyeceğine, illet ve hastalık nedir bilmeyeceğine ve dünyanın bütün şerlerinden emîn olacağına işâret eder.

Gördüğün rüyalar hep hayırlara işaret etmekte, manevi yönden Sizi rahatsız eden kişiler veya olaylarda uzak durman gerektiğini, zamanın kıymetini bilip, onu iyi değerlendirmen gerektiğini simgelerken aradığın manevi desteği Yüce Allah'ta bulacağını, ona sığınmaya devam etmen, ondan yardım istemen gerektiği ifade etmektedir.

Sizde karabasan var sanki;Sizde ki karabasanın öznesi cinler olabilir Ama olmayabilir de sadece Stress, korku ve deprasyon da olabilir..
Karabasanın, insanın uyanışı esnasında fiziksel,ruhsal bedeninin aynı zamanda bir araya gelmediklerini ve birinin dışardayken (tam olarak bedene girmemiş halde) diğerinin bedene dönmüş olduğunu biliyoruz..
Odayı hisseder, görürsünüz, hatta dokunduğunuzu da hissedersiniz, yatakta olduğunuzu da... Fakat bağırsanız sesiniz çıkmaz,bağırıyorsunuz,fiziksel bedeninize aynı uyarıyı gönderemiyorsunuz. Aynı şekilde bu sebepten ötürü fiziksel bedeninizi hareket ettiremezsiniz.

Gördüğünüz rüya hayatınızda bazı dengesizlik ve düzensizlikler olduğunu ifade etmektedir.
Ancak bu sorunlara çözecek güce ancak Allah'a sığınarak korunabileceğinize da işaret etmektedir...selametle.

Ben,biraz deli biraz da veliyim
bazen Havamdan geçilmez bazen,Bazen de oldukça mütevazi ve
bazende hassas duygusal bazende gamsız bazende dengesiz biriyim...

Sabırlıyımdır aslında,ama sabrımın taştığı zamanlarda da zayıf cüsseme rağmen hadlerini bildiririm!
insan zayıf noktasindan imtihan edilir bunu bilirim..
Kızdığım zaman ya Sabır çekip,yada Allaha Sığınmalıyım..

Dokunduğum her yürekte kalıcı bir iz bırakırım.Bu izin niteliği, dokunduğum yüreğe göre değişir.
Tuttuğum bir eli kolay kolay bırakmam.Ama bırakmak isteyenin elinden de zorla tutmam.

Severim insanları, yardım ederim,ama nankörlere, sel olsam damla vermem.

mihri

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cin görmek.

Rüyada cinin saldırması, rüyada cin görmek tabiri.
Selamünaleyküm, hayırlı günler. Rüyamda cin gördüm. Ben dayımlara gitmiştim kapının önünde hep beraber oturuyorduk dayım, eşi, kızı ve oğlu sohbet ediyorduk. Sonra yengemle kızı evin biraz ilerisine gidiyor oğlu da masaya gidip oturuyor, dayımda bir ara yengemlerin yanına gidiyor bende oturup çorabımı giyiniyorum ama çorabı giymeye sol ayağımdan başlıyorum tam sol ayağıma çorabı giyiyorum yanıma dayım geliyor ona bir bakıyorum gözleri bembeyaz içine cin girmiş yani. Ben çok korkuyorum bağırıyorum ama beni kimse duymuyor. Dayım boğazımı ısırıyor bende kurtulmaya çalışıyorum gözlerimi kapatmışım ona hiç bakmıyorum. Sonra dayım diyor ki Melike gözlerime bak, bende hayır diyorum iki defa boynumu ısırıyor sonra ben kurtuluyorum, ağlıyorum o sırada uyandım. Çok korkunçtu. Rüyamın ne anlama geldiğini çok merak ettim yorumlara bilirseniz sevinirim. ALLAH hepinizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı günler,Rüyaniz Hayr olsun.
Rüyada cin görmek;
içinde bulunduğunuz ruh hali, korkularınız, endişeleriniz ile bir arada değerlendirerek rüyanın ne demek istediğini tespit edebilirsiniz..
Hayatınızda kimi dengesizlik ve düzensizlikler ,evham,vesvese olduğunu ifade eder.

"çorabı giymeye sol ayağımdan başlıyorum tam sol ayağıma çorabı giyiyorum "
bir karar, bir yolculuk, bir ard niyet ,birtakım maceralara atılilirsaniz ;maddeten ve manen çökeceğine delalettir..Kötü yol iyi menzile varmaz..

Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın; Muhtemelen birini ,yada yanliş bir şeyleri, yanlış bir yere koymuşsunuz yada mana vermişsinizdir..Allah yardımcınız Olsun...........

Silencia

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam, tuhaf bir Rüya gördüm insallah biri yardimci olabilir. Rüyamda cin geliyor ve beni korkutuyor sonra yanima oturup kolunu omuzlarima atip, hadi bakalim dualarini okusana diyor. Zaten beceremesin korkundan diyor. Ben başliyorum okumaya ve bir kac Dua sonra kayboluyor. Bu şekilde iki sefer oldu rüyamda. Unutuyordum ve arada bir kendi kizimi görüyorum yerde yatiyor ve ağliyor 4 yaşinda Acaba ne anlama geliyor ? Tesekür ederim Hatice

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada cin görmek;
Düzenbaz, sözüne güven olmayan kimseye işaret eder.
Hayatınızda kimi dengesizlik korkular ve düzensizlikler ,evham,vesvese olduğunu ifade eder.

yoğun stres ve duygusal gerilim ,kızınız hakkında endişeleriniz yaşadığınıza ve manevi eksikliğinize yorumlanir..

Rüyada cinden korktuğunu ya da ondan kaçtığını görmek;
yaşamda ani gelişecek kimi olaylar hakkında zihninizin derinliklerinde korkular barındığını ve kendini güvensiz hissettiğine tabir edilir...

kızınıza ,kendinize her gece yatmadan
Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın; Muhtemelen birini ,yada yanliş bir şeyleri, yanlış bir yere koymuşsunuz yada mana vermişsinizdir..Allah yardımcınız Olsun...........

Ysmn1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada surekli cin gormek

Selamin aleykum
Ben surekli ruyalarimda cin goruyorum.
Uzun zamandir ayni sekilde. Oncelikle ufak cok korkutucu olmayan bana cin suretinde gorunen insanlar goruyordum.Ozellikle gece 3 3bucuk siralarinda surekli uyaniyordum. Birinde namaza durdugumde secdeye varip gozlerimi kapattigimda bir cift masmavi goz gormustum.Ruyalarimda gordugum cinler benimle iletisim kuran ancak konusmadan kuran kadin genelde bas ortulu ve onden baglanmis sekilde ortulmus yasli kadinlar seklindeydi.Bazen kaciyorum bazen korkmadan Dua okuyorum bazen bir hoca basimda dua okuyor.Birinde yine boyle ruya gorup uyandim ve yatagimdan kalkip su icmeye gittim o sirada yanimdaki yatakta yatan kiz arkadasim gece basimda yatagima bakan bir kadin gormus annem oldugunu sanmis ama birsey soyleyememis yorgunluktan bunu da sabah annen neden gece geldi dediginde ogrendim ve inanamadim.Bir sure once bir arkadasim sufi dedikleri musluman olmayan ancak ruhani bir seyler bilen insanin aklindan gecenleri okuyan zen sanatiyla ugrasan birinden bahsetti tabii ben inanmadim.Istersen bi sorayim dedi arkadasimin benle dalga gectigini dusundum ve hala emin degilim dogruyu soyledigine ama basta eger bir sekilde kontrol edicekse yanima birsey gondermesin demistim sonra adamin kendisine izin vermedigim icin yardim edemeyecegini soyledi daha sonra izin verdigimi soyledim ama dalga gectigini dusundugum icin. Arkadasim sufi dedikleri adamin yanina gitmis haberim yokken beni kontrol ettigini soylemis adam ve bunu bana gunler sonra soyledi.Gittigi gun de hatta saatini soyledigi siralarda da ben merdivenlerden yuvarlandim gece ruyamda bana seslenen bir erkek sesi duydum. Adam ruhuma yapismis bir parazit oldugunu yardimci oldugunu ancak gerisinin benim kendimi rahatlatmamla ilgili oldugunu soylemis (hic bir seyden para almiyor) uzun zamandir dusunmedim ve ruyalarda gormedim.Yine bu gece kardesimin buyu yaptigini o yuzden bir cinin geldigini annemden kacip bana saldirdigini gordum.
Bu arada anneme genclik yillarinda yapilan bir buyu ters tepmis hasta etmis ve annem yillarca bana hamileykende etkisinden kurtulamamis. Nedir bunlarin manasi nedendir danisabilecek kimsem yok bazen anneme soylemektende cekiniyorum cunku bir ruyamda annemin bana musallat olduklarini gorup benden vazgectigini gormustum lutfen yardimci olurmusunuz ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Cin gibi insanlardan uzak durun kardeşim.rüyanız Hayr olsun..Bildiğiniz gibi rüyalar insanin, Ruh halini ve psikolojisini göstermektedir.
bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz,beklentileriniz, sevinçleriniz,sıkıntılarınız, kırgınlılarınız ile rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve pozitif yaklaşarak yorum yapilmalidir...

Rüyada Cinler görmek;
Hayatınızda bazı dengesizlik ve düzensizlikler olduğunu, Ruhsal Sıkıntı, İç Darlığı,hayatında bir durumdan dolayı adeta kaos yaşadığını ve bu yüzden kafanın çok karışmış olduğunu göstermekte, iyi ile kötü, doğru ile yanlışı ayırt etmede zorlandığını içinizdeki boşluğu ifade etmektedir.yaşamınızda daha kaygısız olmak gerektiğini anlatır, gereksiz endişelerle kendinizi yıprattığını gösterir.

Rüyada cinden korkmak, cinden korktuğunu ya da ondan kaçtığını görmek,;
yaşamda ani gelişecek kimi olaylar hakkında zihninizin derinliklerinde korkular barındığını ve kendini güvensiz hissettiğine tabir edilir

Rüyanızdaki mücadelenizde Dua yok!!, yani gereken neyse onu yapmıyorsunuz...Sabır ve Dua Müminin Ne Güzel İki Silahıdır! Siz bunlari kullanmadan kendinizi korumaya çalışıyorsunuz...
Sabır ve Dua üstünüze düşeni yaptıktan sonra gerekenler, Allah'a teslimiyet ve tevekküldür. Mücadelenize ve sabrınıza hayırlı sonuç almanız dileğiyle...

nasıl ki deprem,trafik kazası,hastalık gibi her türlü afet Allah'ın birer afetlerinden yine Allah 'a sığınıyor isek aynı bunun gibi Allah'ın birer mahluku olan CİN taifesinden de yine Allah 'a sığınmak gereklidir...Sonuçta herşeyin ve her mahlukun maddi veya manevi ne olursa olsun dizgini Allah'ın elindedir.

Aslında Cin konusunu fazlaca merak etmek ,düşünmek şeytanın ve nefsimizin bize hileli bir oyuna kapı aralamasıdr......

Bu tip cin ve korku, endişe ile ilgili Rüya gördüğünüzde,yada olay yaşadığınızda bilin ki Ruh ve Duygu Aleminizde bir boşluk ,dengesizlik ,korku, çelişki, endişe,tutarsızlık,sıkıntı ,düzensizlikler ve açlık ,açık nokta var bazı duyguları ,cinseliği, stressi,hayatın baskısını yoğun yaşıyorsunuz...

yüz üstü ve sırt üstü ve cünüp ,Çıplak olarak yatmayın...yatmadan once temiz abdestli olarak her geceE'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..

İnsan metabolizması bazı durumlarda farklı çalışır, örneğin aşırı sevinç, aşırı üzüntü veya heyecan gibi durumlarda vücudumuzun çalışma sistemi de değişir.
Bu gibi durumlar vücudumuzun enerji ve algılama boyutunu değiştirir ve cinlerin daha rahat hareket etmesini sağlar.

Cinler enerji olarak yaratıldıkları için enerji ile insan vücuduna girebilir veya insana musallat olabilirler. Bu gibi durumların sonunda mutlaka dua okunmak ve Allah’a yalvarmak gerekir. Dudaktan dökülen Kuran-ı Kerim ayetleri de enerji yaymaktadır... '
"Cinlerden ve insanlardan kötülük yapmayı fısıldayanların şerrinden Allah'a sığınırım.'.Nas suresi..

Allah’a sığının. Allah kullarını yalnız bırakmaz. Bilinen veya bilinmeyen hiçbir düşmana emanet etmez. Allah adını bırakmayın ki O’da sizi bırakmasın.selametle..

Oğuz yüksek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüya içinde rüya ve cin görmek

Merhaba hepinize iyi geceler. Yaklaşık 1 saat önce gördüğüm rüyayı aktarmak istiyorum tabirlerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim. Rüyada önce yorgan üzerinde birşeyler geziyor ayağimla ittiriyorum sonra baş ucuma gelip o yaratık kolumu ısırıyor cin ama bu. Bende onu duvara doğru fırlatıyorum yataktan kalkıp ışığı yakmaya çalışıyorum, elektrik kesik odadaki kibriti alıyorum yakmaya çalışıyorum tam yanacakken o cin üfürüyor sönüyor kibrit, bir iki derken yakamıyorum tekrar yatağa geçiyorum Nas Sûresini okumaya çalışıyorum okuyamıyorum, aynı şekilde Felak sûresini de. Sonra bir anda uyanıyorum odaya geçiyorum ışığı yakıyorum yüzümde kat kat ince poşet sarılmış bunları yoluyordum atıyorum sağa sola tekrar yatağa geçiyorum lambayı kapatıyorum o poşetlerin üzerine basarak biri geliyor ama kimseyi görmüyorum kapının eşiğine iyice bakıyorum yaklaşıyor bana, hissediyorum onu dibime gelip tepemdeki lambayı yakıyor, bir anda etraf gündüz oluyor karşıma bakıyorum maviler içinde açık şaçlı güzeller güzeli bir kız buna aynen sen cinsin ne işin var burda deyip Boğazına sarılıyorum, kızda bana zarar verirsen babam içeride diyor şimdi seni rüyandan uyandıracağım diyor bende tamam diyorum, ellerimi tutuyor bu ardından bugün hava çok güzel diye bağıracağım ben sende üfleyeceksin diyor bende onaylıyorum ardından kız o kelimeleri tekrarlıyor bende üflüyorum ve ardından uyanıyorum. Kalkıyorum yataktan heryerim ter içinde bıraz oturup bu rüyayı yazıyorum.sizce bu iyiye mi Kötüye mi işaret.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Cin gibi insanlardan uzak durun kardeşim.rüyanız Hayr olsun..Bildiğiniz gibi rüyalar insanin, Ruh halini ve psikolojisini göstermektedir.
bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz,beklentileriniz, sevinçleriniz,sıkıntılarınız, kırgınlılarınız ile rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve pozitif yaklaşarak yorum yapilmalidir...

Rüyada Cinler görmek;
Hayatınızda bazı dengesizlik ve düzensizlikler olduğunu, Ruhsal Sıkıntı, İç Darlığı,hayatında bir durumdan dolayı adeta kaos yaşadığını ve bu yüzden kafanın çok karışmış olduğunu göstermekte, iyi ile kötü, doğru ile yanlışı ayırt etmede zorlandığını içinizdeki boşluğu ifade etmektedir.yaşamınızda daha kaygısız olmak gerektiğini anlatır, gereksiz endişelerle kendinizi yıprattığını gösterir.

Rüyada cinden korkmak, cinden korktuğunu ya da ondan kaçtığını görmek,;

yaşamda ani gelişecek kimi olaylar hakkında zihninizin derinliklerinde korkular barındığını ve kendini güvensiz hissettiğine tabir edilir.

senin yaşamının birileri tarafından kontrol edildiğine, yönlendirildiğine yorumlanabilir.
gerçek hayatındaki korku ve endişeleri hakkında bilgiler verir. Özellikle yoğun stres altında yaşadığınız, yalnız kalma, terk edilme duyguları taşıdığınız dönemlerde bu tür rüyalar çok görülür.

Rüyada kibrit görmek;
beklemediğiniz bir anda hayatınızda önemli bir değişiklik olacağına işaret eder.

Rüyada kibrit yakamamak;
rüya sahibinin zorlu bir dönem geçirdiğine, bu zor dönemden çıkış için kendisine yol gösterecek veya destek verecek birilerine ihtiyaç duyduğuna işaret eder.
bazende umutlarınız,hayaleriniz,umutsuzluğa kapılmak olarak yorumlanir..
Çaresiz Değilsiniz Çare Siz-siniz....

"Nas Sûresini okumaya çalışıyorum okuyamıyorum"

yani gereken neyse onu yapamıyorsunuz...Sabır ve Dua Müminin Ne Güzel İki Silahıdır! Siz bunlari kullanmadan kendinizi korumaya çalışıyorsunuz...
Sabır ve Dua üstünüze düşeni yaptıktan sonra gerekenler, Allah'a teslimiyet ve tevekküldür. Mücadelenize ve sabrınıza hayırlı sonuç almanız dileğiyle...

nasıl ki deprem,trafik kazası,hastalık gibi her türlü afet Allah'ın birer afetlerinden yine Allah 'a sığınıyor isek aynı bunun gibi Allah'ın birer mahluku olan CİN taifesinden de yine Allah 'a sığınmak gereklidir...Sonuçta herşeyin ve her mahlukun maddi veya manevi ne olursa olsun dizgini Allah'ın elindedir.

Aslında Cin konusunu fazlaca merak etmek ,düşünmek şeytanın ve nefsimizin bize hileli bir oyuna kapı aralamasıdr......

Bu tip cin ve korku, endişe ile ilgili Rüya gördüğünüzde,yada olay yaşadığınızda bilin ki Ruh ve Duygu Aleminizde bir boşluk ,dengesizlik ,korku, çelişki, endişe,tutarsızlık,sıkıntı ,düzensizlikler ve açlık ,açık nokta var bazı duyguları ,cinseliği, stressi,hayatın baskısını yoğun yaşıyorsunuz...
HAYATI AKIKIŞINA BIRAK..!RAHATLAYIN......

yüz üstü ve sırt üstü ve cünüp ,Çıplak olarak yatmayın...yatmadan once temiz abdestli olarak her geceE'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..

İnsan metabolizması bazı durumlarda farklı çalışır, örneğin aşırı sevinç, aşırı üzüntü veya heyecan gibi durumlarda vücudumuzun çalışma sistemi de değişir.
Bu gibi durumlar vücudumuzun enerji ve algılama boyutunu değiştirir ve cinlerin daha rahat hareket etmesini sağlar.

Cinler enerji olarak yaratıldıkları için enerji ile insan vücuduna girebilir veya insana musallat olabilirler. Bu gibi durumların sonunda mutlaka dua okunmak ve Allah’a yalvarmak gerekir. Dudaktan dökülen Kuran-ı Kerim ayetleri de enerji yaymaktadır... '
"Cinlerden ve insanlardan kötülük yapmayı fısıldayanların şerrinden Allah'a sığınırım.'.Nas suresi..

Allah’a sığının. Allah kullarını yalnız bırakmaz. Bilinen veya bilinmeyen hiçbir düşmana emanet etmez. Allah adını bırakmayın ki O’da sizi bırakmasın.selametle..

Oğuz yüksek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim Allah sizden Razı olsun.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ruyamda evimde cinler goruyorum, tanidigim insanlarin gorunumunde ama gercekte gormedigim insanlar. Sonra birsey oluyor anliyorum, yakaliyorum dua etmeye basliyorum nefesim yetmiyor, hep yarida kaliyor. Nas suresi, yasin dua okumaya calisiyorum hep yarida nefesim bitiyor alamiyorum, alsamda duaya yetmiyor. Sonra evdeki diğer insanlar da cin oluyor misafir hepsi. Bir sekilde cikiyorlar evden ben de bir tane yanimda gece disari cikiyorum, nefes almaya, o da cin oluyor. Sende mi diyorum ama hep bana zarar vermeye calisiyorlar, ben duaya baslayinca uzaklasiyorlar nefesim kesilince geliyorlar. Surekli boyle ruyalar goruyordum ama dua ediyordum, bir ses de benle beraber dua ediyordu, geciyordu bu sefer zor bir ruyaydi.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Merhabalar ruyamda cinlerin uyurken yatagimdan surukleyip odanin diger ucuna gorturdugunu goruyorum ve ben besmele cekiyorum surekli beni birakiyorlar. Uyaniyorum annem geliyor yanima anneme anlatiyorum bana boyle yaptilar baksana yatagimdaki carsaf yorgan da kaymis diyorum. Sonrasini hatirlamiyorum ne yaptik annemle.

Üst Alt