• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cin görmek

• Konuyu başlatan Zeynep seda
  • Başlangıç tarihi
Z

Zeynep seda

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm

Ben dün gece rüyamda dışarıdan eve geliyormuşum, ağabeyim benim yatağımı dolabımı kendi odasına almış şaşırıyorum koltuğa oturuyorum ağabeyimin bayan üç harflisi üstüme geliyor üstüme çıkmaya çalışıyor, sağımda ayna var bakıyor aynaya bir kız bir erkek oluyor erkeği istediğim gibi yüzün ben ayarlayabiliyorum erkek olan benim üç harflimmiş kızın tarafına geçmiş bana tecavüz etmeye çalışıyorlardı çok zor karşı koydum ittim düştü ama güldü kötü kötü. Daha sonra ben bir koltukta oturuyormuşum dışarıda onu döndürmeye başladılar çok hızlı döndürüyorlardı gözümü kapatmıştım korkuyordum. Uyanıp rüyayı unutmayım diye telefona yazdım, aslında yazmamışım o da rüyaymış. Uyanmak için çok çabaladım gözümü zor açtım uyandığımda rüyada ki pozisyondaydım hareket etmekte zorlanıyordum. Çok korkmuştum etkisinde bayağı kaldım. Açıklarsanız çok sevinirim.

Zeynep Karacaoğlu
Yaş 19
İstanbul
Öğrenci

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Cin görmek:dünya işi ve gururu için hilekar,iki yüzlü kimseler ile yorumlanır..
Bir kimsenin rüyasında cin görmesi; o kimsenin tehlikeli birtakım maceralara atılacağına, dolayısıyla maddeten ve manen çökeceğine delalettir..
Aile ve Arkadas cevrenize dikkat edin kardesim..
yatmadan once temiz ,abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak, nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Selamet Ile Hayra kalin..

bende kalsın

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada cin görmek

selamünaleyküm..
Dün gece rüyamda küçük bir kız gördüm.Kapımıza geldi ben içeri almayın o cin dedim babamgile.Fakat onlar içeri aldı ve ayy ne tatlı birşeysin sen diye sevmeye başladılar sonra ne olduysa bir anda simsiyah birşey oldu babama doğru ilerliyordu tam içine giricekti ben o anda çok korkmuş şekilde uyandım.Buna bi anlam veremedim..Bana yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim çünkü etkisinde kaldım..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam benim guzel kalbli genc kardesim Hosgeldiniz.. Hayirli Cumalar ve Hayirdir insallah..
Bu tip cin ve korku, endise ile ilgili rüyalar gordugunuzde ilk once Rabbim hayra cevirsin deyin ve kendi ve cevrenizdeki kisilerin
ruh halerini göz önüne alarak bu rüyanın yorumunu kendiniz kesfetmeye bakin...
cunku sizden baska hic kimse o küçük kız cocugunun cin oldugunu bilmiyor ve dusunmuyor burada bir acaiplik oldugunun farkindamisiniz..
bir konuda ya siz Haklisiniz yada nefis, vesvese ve duygulariniza kapilarak bir kisi ve olay hakkinda yanlis karar verdiginize alamettir..

Rüyada sadece Sizin cin,görmeniz;Hayatınızda bazı dengesizlik ,celiski, korku kaygi ve endise ve düzensizlikler olduğunu ve bu gunlerde bazi mutsuzluklar yasadiginizi ifade eder.

Hiç şüphe yokki mülkün sahibi Allahtır. Kaderlerimiz onun kudretinde yazılmış. Onun izin ve rızası olmadan bir yaprak bile kıpırdıyamaz.
Mutluluk bir bahçedir o bahçenin içine giren nefisler, özgür iradelerinde diledikleri ile yaşaya bilmek için rabbinin kapısına varırlar .
dilek ve arzularında,saglikli, hasta,fakir, zengin, tahsilli, gibi fikirlerin bir önemi yoktur.
çünki mutluluk bahçesine giren kişinin gözlerine sevgi yada aşk adı verilen bir perde çekilir asla nefislerimiz sevdiklerimizde kusur veya hata görmeyiz .
Görsek bile sevgi yada aşk adı verilen perde bizleri sabır ve fedakarlık noktasında firenler.
Bu yüzdendirki sevgi adı verilen bu perde insanlara çekildiğinde kusur aramak yoktur..
şimdi nasip konusu farklıdır. Herşeyin bittiği yada ümitsizliğin bizleri kuşattığı son noktada beklemediğimiz bir noktadan açılan hayır kapısı hayatlarımızı değiştire bilir.
Nasip konusunun arkasında sabır kapısı vardır.
iste siz su an SABIR kapisinda mutluluga dogru gitmeyi bekliyenlerdensiniz.. ama o SABIR kapisini gecmeden hic bir yere ulasamiyacaginiza delaletir..
Hayirli gunler...

bende kalsın

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim . Evet acayiplik olduğunun farkındayım o yüzden etkisinde kaldım niye ben öyle dedim sadece düşündüm ama cevap bulamadım. Yorumlarınız için teşekkürler :)

Konuyla alakası yok ama birşey sormak istiyorum size sorabilir miyim ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sey degil genc kardesim.. Siz beni tanimazsiniz Hamd olsun Allah RIZASI icin hizmet ehli olmaya calisiyorum..
burada dert ,sorun ve ruyalarindaki yansimalardan kardeslerimin Gonullerindeki kederi her dinleyipp cevap yazdigimda kalbimden soyle ihlas ile derim ki..
Rabbim keske bu kardeslerimi dinlerken gonullerindeki aciyi da alabilsem..ama alamiyorum sadece dinleyip.aklimca, kendi nasiplerince cevabimi yaziyor ve onlar icin Dua ediyorum...
Tabiki sorabilirsiniz..Allah cc. yar ve yardimciniz olsun...

H@K@N

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmün aleyküm.
Bende geçenlerde cin görmüştüm rüyamda.Sanki asker gibilerdi.Benim biraz ötemde guruplar halinde nizamlı bir şekilde duruyorlardı.Birde üzerime doğru koşmaya başladılar.Ben o sırada birtanesini boğazından iki elimle tutarak boğdum.Anlamadığım şey rüyamda onları gördüğümde hiç görmediğim,şekillerini bilmediğim halde cin olduklarını düşündüm ve koşmaya başladım.İnsan rüyada da olsa görmediği bilmediği bir varlık konusunda veya ilk defa gördüğü varlık hakkında nasıl cin,iblis vs vasıflar isimler,ırklar koyabilir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..Hayirdir insallah..
Bu tip cin ve korku endise ile ilgili rüyalar gordugunuzde ilk once Rabbim hayra cevirsin deyin ve kendi icinizde bulundugunuz,
ruh halini göz önüne alarak bu rüyanın yorumunu kendiniz kesfetmeye bakin
cin görmeniz;Hayatınızda bazı dengesizlik celiski korku kaygi ve endise ve düzensizlikler olduğunu ve bu gunlerde
bazi mutsuzluklar yasadiginizi ve bir arayis icinde oldugunuzu ifade eder.
nefsine hakim olursan azalarin erlerin,askerlerin olur..
zarar göreceğini tahmin ettiği yerlerden ve insanlardan uzak
durun hayirli geceler..

bende kalsın

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı sabahlar :)
Siz anladığım kadarıyla Türkiye uyruklusunuz tabii yanlış anlamadıysam.Buradan dış ülkeye görev için ve insanlara yardım etmek için gittiniz sanırım..Eğer öyle ise memleketinizden ayrıldıktan sonra oraya vardığınızda kendinizi nasıl hissettiniz ? Ben üniversiteye hazırlanıyorum yurtdışında hem okuma hemde islamı yaymak için bi proje varmış hocam bana bunu teklif etti benim hoşuma gitti ve gitmekte istiyorum. zorlukları vardır ama hiç gitmediğim için bilmiyorum henüz karar aşamasındayım siz neler yasadınız bana yardımcı olur musunuz ?

dogukan_62

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cinler görmek

Selamın aleyküm.Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Rüyada annemle koltukta oturuyordum.Annem cinlerden konuşmaya başladı.Ben de cin davetini bildiğimi söyledim.Anneme getirdim annem uyguladı.Gelen cinle atıştılar.Sonra zaman geçti.Ben bir baktım kapının yanında hafif ateş var ve duman geliyor.Gittim baktım salonda bir cin.Ben besmele çekmeye çalışıyorum sesim çıkmıyor ama besmele içimden çekiyorum.Kapıya baktım kapı sonuna kadar açık içerisi duman dolu.Cin hala salonda çok hızlı şekilde dönüyor.Kuran aramaya başladım bulamadım evde ama aslında 3-4 tane var.Kuranı en son çöpün yanında buldum aldım hemen içinden ayet okumaya başladım cin kaçtı.Rüyam bitti.

Teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı sabahlar..
Ailem Balkanlardan muhacir olarak Turkiyeye yillar once hicret etmis ben ise Hamd olsun Cennet sehri guzel islambul da dogdum..
imamhatip lisesini disaridan istanbulda okudum..Yatilli olarak kaldigim,Tuba Kiz Kur`an kursunda farkli hocalardan 2 sene Kur`an,
Hafizlik, siyer,Fikih, edebiyat Islam tarihi,Osmanlica egittimimi bitirerek oradan ayrildim..

büyük konuşmamin ve bir iftiranin kurbani olarak yurt disina evlenmeyi ,icinde bulundugum durumdan kacmayi o zaman ki aklim ile
care sanarak; 19 yasimda BATI ya gurbette muhacir ,gurbetci gelin olarak geldim..gelir gelmez hatta yaptigimi
yagmurdan kacarken Dolu ya tutuldugumu anladim..Annem ise Kadere SAKIN tas atma Kaderine RAZI olursan
Rabbimin lutfune nail olursun diye bana SABRI ve kaderimi imanim ile yasamam icin her an dua, sevgi ve nasihatleri ile destek oldu..
Rabbim ondan gani, gani RAZI olsun rahmet etsin..

"Kınamayınız kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz." (Tirmizi )
büyük konuşmak Allaha karşı gelmek gibi birşey neyin ne olacağını Allah bilir ben hayatta bunu yapmam etmem dersin
Allah öyle birgün getirirki yapmam dediğini yaparsın ve onun ile de imtihan edilirsiniz..ve imtihan edildim!!
kırılan bir kalbim vardı onuda da Allaha verdim...zaten Veren el alan elden hayırlıdır...diyerek Gurbette geldim!!

Ahh Gurbet..hüzünlü gurbet .. artik Siz gurbette olmazsiniz Gurbet Sizin icinizde olur..
Gurbette hissediklerimi hangi birini yazayim..
Yanlizligi, kimsesizligi, garipligi bayramlardaki buruklugu, ailenin yureginde buram, buram kokmasini mi..
Gurbette alisma donemindeki buhran ve hasret ile ozlemimi..? deprasyona girip kadere isyan ettigim anlarimi mi?
ezan sesleri degil kilise can sesleri altinda can cekismesini mi?
bunu ben Size anlatamam.. yazamam.. kelimeler kifayesiz cumleler yetersiz gelir..
Bir yanınizda hasret bir yanınizda hep gurbetti yasarsiniz..
daha sonra kalbiniz ve duygularinizda nasirlasir..alisirsiniz gurbette birde etrafinizda bir hizmette basarili olabilirseniz
Hizmet dava sevdasi ile o Gurbettligi yenmeye baslarsiniz..
ama o Gurbettin SABIR ,gam,keder, SIKINTI KAPISINI gecmeden asla!!ve Asla!! Selamette eremezsiniz..
burada sevdiklerimi gurbettin soguk topraklarina verdim.."Hamdım, piştim, yandım”

biz önceden bilmezdik ama simdi öğrendik şimdi biliriz; bütün bu gurbetin de bir ilacı var:
“Allah bize yeter O ne güzel dost O ne güzel vekîldir”
Ne kadar yalnız ve birbirimizden uzak olsak da kimsesiz değiliz;
daima kalbimizde Rahman’ın lütfu Kur’an’ın feyzi ve imanın nuru.

“Birimiz dünyada birimiz ahirette birimiz şarkta birimiz garpta birimiz şimalde birimiz cenupta olsak da biz yine birbirimizle beraberiz.”
Öyleyse belki garipleriz ama asla yalnız ve kimsesiz değiliz Elhamdullilah...
Allahın rızası için yapılan işlerde gönül yorgunluğu olsa bile ahiret yurdunda ecri vardır.
Buraya gelmemin arkasında mutlaka Rabbimin bir hayır ve hikmetti oldugunu anladim..
Buraya ilk geldigimde ingilizce bilmedigim icin kendimi dilsiz, sagir idraktan yoksun hissedince ilk once ingilizce ESL dedikleri dil okulluna gittim..
kendimde okul ilim, irfan asigi bir insan okumayi cok severim..
liseyi hemen disaridan bitirip Tip fakultesine ordan program degistirerek çocuk ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak
çocuk, psikolojisi bolumunde daha 5 sene okudum..

ve 2001 de ilk musliman koruyucu anne oldum..
hemen ardindan ilk Musliman cocuk koruma evi Foster Home dedikleri vakfi actik Hamd olsun..
Musliman ailelerden zaten pek cocuklar taciz edilmez anca bazen kimsesiz veya ruhsal bozukluk yasiyan yanliz annelerin, ozellikle
Afrika, Sudan kenya gibi gelismemis kesimden gelen zayif iradeli annelerin cocuklari eskiden alinip kiliselere verilip hiristiyan yapilirken
artik biz alip bu cocuklarin her birini Dini egittimini de vererek Topluma kazandiriyoruz..
su anda 25 kizimiz var bir cogu lise ve universitte ogrencisi Hamd olsun basarilli ,imanli bir nesil yetistirme hizmettindeyiz..

daha sonra burada kimsesiz yabanci bir bebegi evladlik aldim.. su an 6 yasinda sibyani medresede de islami okulla devam ediyor..
adi yusuf islam dir!!
yani her seyde bir hikmet vardir.. buraya gelmemin sebebide Rabbim bu yetimin ayagina bir anne getirmisti bunu yillar sonra anladim..
onun ve ins. ondan gelecek butun nesilerin burada kendi halkinda bir musliman olarak yetismesi icin beni de bu guzel kutlu hizmette vesile eden Rabbime Hamd olsun..

Sizin gurbette gelip gelmeme karari size ait oldugunu saniyorsunuz? oyle degil iste..
Zaman kader ve vesile sebepler..zaten size kaderinize gitmenize yol gosterecektir..
sabırla neler olup biteceğini olayların nasıl gelişeceğini görerek ins. Hakkinizda HAYIRLI olan karari verirsiniz..
Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Cin görmek:dünya işi ve gururu için hilekariki yüzlü kimseler ile yorumlanır..
Bir kimsenin rüyasında cin görmesi; o kimsenin tehlikeli birtakım maceralara atılacağına dolayısıyla maddeten ve manen çökeceğine delalettir..
Aile ve Arkadas cevrenize dikkat edin kardesim..
yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Vesvese, evham, stress ile cinler alemine KAPI aralamayin seklinde ruyaniz yorumlanir..
Selamet Ile Hayra kalin..

Kerem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Cin Görmek

Selamün Aleyküm Hayırlı Cumalar; ALLAH'ın Selamı ve Rahmeti Üzerinize olsun.

Rüyamda arkadaşlarımla bir kulube gibi bir yerdeyiz. Elhamdülillah hepimiz aynı yolda ALLAH yolunda insanlarız, orda otururken küçük pencerede beyaz bir varlığın gelip gittiğini kulubenin etrafında dolaştığını fark ediyoruz. Bunun cin olduğunu anlıyoruz. Aradan çok geçmeden o kulubeyi Gardiyanlar basıyor, üstümüzde de silahlar bulunuyor onları saklıyoruz. Dışarı çıktığımızda kollarımıza bakıyorlar eroin vb. gibi madde kullanıp kullanmadığımıza. Daha sonra ben bir anda kendimi apartman dairesinde görüyorum, bir kaç tesettürlü bayanın birinin evini sorduğunu görüyorum, tarif ediyorum. Daha sonra evime çıkıyorum. Eve girince de kendimi annemin ellerinden tutmuş kimsin sen diye bağırdığımı görüyorum. Bir takım Sure'ler okuduktan sonra annemin cin olduğunu anlıyorum. İlk önce hareketlerinden sonra gözlerinin beyaz olmasından. Annem tamamen cine döndükten sonra uzun siyah saçlı bir kadın cine dönüşüyor. Ben bunun üzerine çullanıp Kurandan ayetler dualar okuyorum, seni kim gönderdi diye soruyorum ama cevap vermiyor. Ben bunun sure'lerle canını yakıyorum, defalarca kim gönderdi diye soruyorum ama cevap vermiyor. Bir ara mutfaktaki ocağı felan yakıyor. Gidip söndürüyorum bu arada tekrar konuşmalarımız devam ediyor, seni kim gönderdi söyle bırakıcam diye söylemiyor. Sonrada kendiliğimden uyanıyorum.
Bir kaç dip not düşmek istedim;
Annem Namazında Kuranında bir bayandır. Gece yatmadan öncede İbadet edip öyle yatmıştım. Namaz kılıp bir kaç sure okumuştum. Nahl Suresinin son sayfasını okumuştum yatarkende 10 defa Salavat-ı Azam ı okumuştum. İşimin olup olmayacağını rüyada haber alabilmek için, Salavat-ı Azam Peygamber efendimiz ile veya dünyevi ve uhrevi bir konudan haber alabilmek için okunabilir.
Şimdiden yorum ve tabirleriniz için ALLAH razı olsun. ALLAH'ın bereketi Rahmeti ve Selamı üzerinize olsun. Selamün Aleyküm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve AleykümSelam Hayırlı Cumalar; ALLAH'ın Selamı ,Rahmeti ve Feraseti Sizin Üzerinize de olsun.
Rüyada cin görmek;
Hayatınızda kimi dengesizlik ve düzensizlikler ,ruhsal bozukluklar;korkular, endişe, kaygı,güvensizlik olduğunu ifade eder.
Bu rüyanız size bir işarettir, gerçek yaşamdan bir kesinti olarak. Sizinle uğraşan kıskanan ve sizi çekemeyen ama Anne gibi size sevgi, ilgi ,
Şefkat gösteren birine dikkat etmeniz tedbir ve Temkin Ya Hu...
Size kötülük yapmak istediklerine işarettir Ama duanız ve ibadetiniz sayesinde bunlardan kurtulacaksınız. Yalnız dikkatli ve temkinli olmalısınız.
Dualarınızı arttırın ve Allah’tan yardım dileyin. Allah yardımcınız olsun. Benim kişisel tecrübe edilmiş tabirim bu... Yine de gaybı ve geleceği Allah bilir.

"Rüyada Annem tamamen cine döndükten sonra "
rüyada gördüğünüz kişinin annenizin manevi ,duygusal bir sebeple hayatının alt üst olduğunu, o kişinin kendini boşlukta hissettiğini temsil eder.
Annenizin , sizden manevi ,duygusal destek bekliyor olabilir...Sadece Anne, yada babanın duası yetmez elektrik, kaynak güç ,enerjinin çalışabilmesi için
ikisinin de Hayır Duası gerekli...

Psikolojik olarak yorumu;
yoğun stres ve duygusal gerilim endişe ve kaygı yaşadığınıza ve bazen de manevi eksikliğinize yorumlanir..Beden arzınızı temiz tutun!!

Bir kimsenin rüyasında cin görmesi; o kimsenin tehlikeli birtakım maceralara atılilirsa ;maddeten ve manen çökeceğine delalettir..

İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olcağı için, ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur..yada
zamanı gelmemiştir..yada Sen Ruhsal, duygsal olarak hazır değilsindir. Çabuk harcanırsın, Dolayısıyla, şartlar
sen olgunlaşana kadar bekletilecektir...

İsra suresine ;" İnsan hayra dua eder gibi şerre dua eder; çok acelecidir insan" buyurur Rabbimiz...

Bazen iyilik istediğimiz zannederek kıötülüğü isteriz. Başka bir ayet-i kerimede de; "hayır zannettiğiniz şer olabilir, şer zannettiğiniz hayır olabilir" buyurulmaktadır.
Demek ki kulun baktığı yerden bakınca ve acele edip sonunu beklemeyince şer zannedilebilecek bazı şeylerin;
Allah?ın bakmamızı istediği yerden bakınca ve sabredince hayır olduğu görülecektir.Kudret ve kerem sahibi yüce

ALLAH'im sen bütün noksan sıfatlardan münezzehsin, benim senden istediklerimi değil senin bende görmek istediklerini bana nasip eyle...Selametle..

Kerem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ve AleykümSelam Hayırlı Cumalar; ALLAH'ın Selamı ,Rahmeti ve Feraseti Sizin Üzerinize de olsun.
Rüyada cin görmek;
Hayatınızda kimi dengesizlik ve düzensizlikler ,ruhsal bozukluklar;korkular, endişe, kaygı,güvensizlik olduğunu ifade eder.
Bu rüyanız size bir işarettir, gerçek yaşamdan bir kesinti olarak. Sizinle uğraşan kıskanan ve sizi çekemeyen ama Anne gibi size sevgi, ilgi ,
Şefkat gösteren birine dikkat etmeniz tedbir ve Temkin Ya Hu...
Size kötülük yapmak istediklerine işarettir Ama duanız ve ibadetiniz sayesinde bunlardan kurtulacaksınız. Yalnız dikkatli ve temkinli olmalısınız.
Dualarınızı arttırın ve Allah’tan yardım dileyin. Allah yardımcınız olsun. Benim kişisel tecrübe edilmiş tabirim bu... Yine de gaybı ve geleceği Allah bilir.

"Rüyada Annem tamamen cine döndükten sonra "
rüyada gördüğünüz kişinin annenizin manevi ,duygusal bir sebeple hayatının alt üst olduğunu, o kişinin kendini boşlukta hissettiğini temsil eder.
Annenizin , sizden manevi ,duygusal destek bekliyor olabilir...Sadece Anne, yada babanın duası yetmez elektrik, kaynak güç ,enerjinin çalışabilmesi için
ikisinin de Hayır Duası gerekli...

Psikolojik olarak yorumu;
yoğun stres ve duygusal gerilim endişe ve kaygı yaşadığınıza ve bazen de manevi eksikliğinize yorumlanir..Beden arzınızı temiz tutun!!

Bir kimsenin rüyasında cin görmesi; o kimsenin tehlikeli birtakım maceralara atılilirsa ;maddeten ve manen çökeceğine delalettir..

İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olcağı için, ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur..yada
zamanı gelmemiştir..yada Sen Ruhsal, duygsal olarak hazır değilsindir. Çabuk harcanırsın, Dolayısıyla, şartlar
sen olgunlaşana kadar bekletilecektir...

İsra suresine ;" İnsan hayra dua eder gibi şerre dua eder; çok acelecidir insan" buyurur Rabbimiz...

Bazen iyilik istediğimiz zannederek kıötülüğü isteriz. Başka bir ayet-i kerimede de; "hayır zannettiğiniz şer olabilir, şer zannettiğiniz hayır olabilir" buyurulmaktadır.
Demek ki kulun baktığı yerden bakınca ve acele edip sonunu beklemeyince şer zannedilebilecek bazı şeylerin;
Allah?ın bakmamızı istediği yerden bakınca ve sabredince hayır olduğu görülecektir.Kudret ve kerem sahibi yüce

ALLAH'im sen bütün noksan sıfatlardan münezzehsin, benim senden istediklerimi değil senin bende görmek istediklerini bana nasip eyle...Selametle..

Yüreğinize sağlık.ALLAH razı olsun Bacım.Amin ecmain.Selam ve dua ile,Selamün Aleyküm.

Üst Alt