• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Cin Görmek

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamu Aleyküm kardeşlerim. Rüyam beni biraz telaşlandırdı bu yüzden anlatmak isterim.

Rüyamda bizim evde bir cin olmuş oluyor. Şöyle yani, babam bu cini bir fenalıktan kurtarmış oluyor ve cin evimize geliyor. Babam ne siterse alıyor, evdeki eşyaları yeniliyor. Eski eşyaları yepyeni yapıyor. Ama bunların hepsi haram ve çalıntı olmuş oluyor. Ben aileme söylüyorum ama inanmıyorlar gerçeği sadece ben görüyorum. Cin insan şeklinde fakat organları farklı yerlerde olmuş oluyor. Yani başı dizinde kafasında farklı bişey var. İşte kimse bana inanmayınca bende bu cinin gitmesi için ilk önce 3'er kez Fatiha,İhlas,Ayetel Kürsi,Nas,Felak ve AmenerRasulü okuyorum. En sonda peygamberimizin cinlerden kurtulmak için öğrettiği bir dua var bilirsiniz Name-i Peygamberi isimli bir dua. En sonda onu okuyunca, cinin aldığı haram mallarla saray gibi olan evimiz tekrar eski halina kavuşuyor. Normal, gösterişsiz haline dönüyor. Cin ise bu duadan sonra bizim salonumuza asılıyor. Kolları ve ayakları ile duvara zincirlenmiş oluyor. Fakat cinden bize hiçbir fenalık gelmiyor yalnızca evimizi haram mallarla döşemiş oluyor. Rüyanın geri kalanını tam hatırlamıyorum ama daha sonra cini serbest bırakıyorum ben evden çıkıp gidiyor bir daha da gelmiyor. Yorumlarsanız çok memnun olurum. Esselamu Aleyküm

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam Hayirdir insallah oldukca kabus dolu, gizemli, hikmetli bir ruya...
Dünyada altı milyardan fazla insan yaşamaktadır.
Bu insanların hepsinin yaratılış özelliginde Kul olma, hakim olma duygusu vardır.

Biz Müslümanlar bu duygularımızı Allah’a ibadet ederek yerine getiririz!!!
başkaları ateşe, güneşe, ineğe,paraya, dunyaya zevk ve hevaya ,kadinlara, cinselige, uyusturucuya, saray ve esyalara mevki ve makama kul olmaya kaçınmazlar ne yazıkki...

Mevlâna Celaleddini Rumi der ki: Ben kul oldum, ben kul oldum, ben kul oldum. Köle hür olunca sevinir, bense sana kul olunca sevinirim der."
yani kalbi dunyevi seylere degil HAK ile mutamian olanlara ne mutlu!!!
Bizler Müslüman olarak Yaratıcıya kul olmanın mutluluğuyla yaşarız. Başka insanlar gibi Yeryüzünde yürürken yürüyüşleri alımlı, çalımlı, şımarık, şarlatan, kibirli yukarıdan bakan, yürüyüşle değil, Alçakgönüllü, tevazu ile yürür ve her şeye ibret nazarıyla bakmayı fazilet kabul ederiz.

Bizler parayı, menfaati, geliri haram veya helâl diye ayıracak feraset ve basiret Sahibi Helâl az para ise bereketli hayırli oldugunu bilenlerdeniz..iste siz de bunun bilincinde ve suurundasiniz Hamd olsun...

Rüyada Cin görmek:dünya işi ve gururu için hilekar iki yüzlü ,materyalizt ,maddeci kimseler ile yorumlanır..
Bir kimsenin rüyasında cin görmesi; o kimsenin tehlikeli birtakım maceralara atılmasi icin bazi kisi ve olaylarin vesile olmaya calistigina isarettir..
ve Siz bunlara kanarsaniz ki kanmamissiniz Elhamdullilah kanmis olsa idiniz: maddeten ve manen çökeceğinize delalettir..

"Fakat cinden bize hiçbir fenalık gelmiyor yalnızca evimizi haram mallarla döşemiş oluyor. "
haram mallarla döşenmiş bir evde huzur, rahmet , bereket olur mu? O evde yapilan Dua lar kabul edilir mi? evdeki halkta rahmet, merhamet, huzur bulunur mu? O haram esyalar sizi SIKAR..Daraltir.. birbirinize dusurmez mi saniyorsunuz? haydi hepsini gecin Ya Yarin O esyalarin sualini nasil veriririz??
Allah cumlemizi haram mal ve lokmadan korusun..
Cocuklarimiza yedirdigimiz her haram lokma onlarin isyankar ,asi, hircin, yaptigina inaniyorum..
Haram ile helal ayni kalp ve kapta olmaz kardesim.. birinden biri orayi terk etmeli.. ve edecektir de Ya rahmani yada Seytani oldugu gibi...

Aile ve Arkadas cevrenize dikkat edin kardesim..
yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Selamet Ile Hayra kalin..
asagidaki konuyu lutfen okuyun genelleme herkes icin yazilmis ve uygulanacaktir...

https://www.islamiforumlar.net/uyel...r-ve-sorular/28756-bir-uyari-bir-intizar.html

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun kardeş yorumun için. Evimize zaten haram mal asla girmedi ve girmezde. Bizi yadan Allah rızkımızı da eksik etmiyor çok şükür.Evimizi haram mallarla dolduruyor fakat o duaları okuduğum zaman evden gidiyor ve evimiz düzeliyor. Ve zaten kardeşim riyakarlık olmasın Allah'ım affet ama yatmadan evvel 3'er kere Ayetel Kürsi,Nas,Felak,Fatiha, Amenerrasulü, Duhan, Kenzül Arş, Bismillahillezi, Enam suresinin ilk 3 ayeti ve birkaç dua daha okuyup yatıyorum. Abdestsiz değil yatmak elime kalem dahi almam. Günahkar kullarız ama çok şükür Allah'a bu günahlarımızdan da arınmaya çalışıyoruz.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüya da cin gibi bir şey üstüme geldigini görmek

selamun aleyküm hocam,

dün akşam rüyamda 3 bayan gelmişti evimize bayanlar pardüseli tesettürlü bayanlardı evimizde oturuyorlardı sanki sabaha doğru evimizden çıktılar bende onlara kusura bakmayın evimizde tüp bittiğinden dolayı çay ikram edemiyorum dedim.ve bana sizin buralar ne kadar güzel diyorlardı bende siz bide güneşin doğduğunu görün bizim evimizin bulunduğu yerde ne kadar güzel doğuyor dedim onlara .bayanlar evimizden çıkarken bana senin karnın niye ağrıyor biliyormusun karnının içine cinler giriyor ve onlar sena vesvese veriyor gibi şeyler söylediler bende cinler asla bana yaklaşamazlar ben rabbime inanıyorum gibi şeyler söyledikten hemen sonra baktım böyle kara kara bişey böyle ruh gibi hissettim cin gibi bir şey üstüme üstüme geldi ve bende çok korktum tam kucağıma oturacaktı tam oturdu birden baktım çocuk oldu ve kucağıma oturdu ve korkum gitti.

(ve hocam sonra ben duş almış evden çıkıyordum başörtüm yoktu başımda ve size daha önce anlattığım kişi beni üzen kişi beni öyle göedü bir köprü gibi birşeyin üzerindeyi ben yaptım mı namaz kıldımmı gibi şeyler söyüyordu bana bende hayır eksik oldu gibi şeyler diyordum )hocam parantez içine aldığım şey bilinç altı olabilir .

ALLAH RAZI OLSUN HOCAM SELAMETLE...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Ruyada Cin gormek;hilekar kalpsiz bir kimse ile tabir edilir.cinin kapisinin yakininda durdugunu veya icinde oldugunu gormek;
O kimse zarara ugrar veya ona isabet edecek bir darlik,SIKINTIYA delaletir..
Dışardan nasıl Göründüğümun bir önemi yok Içerden görebilenler yetiyor bana..Beni dışardan yargilayanlara sözüm yok zaten dışarda kalmaları yetiyor onlara..misali...
kardesim..insanlarin Dış Görünüsune aldanarak her soyledikleri sozlere KANMAYIN..
O'na tevekkül eden asla kaybetmez..
Hayirli aksamlar..cumlemizden Selamet ile Hayra kalin...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMUN ALEYKÜM HOCAM,
ALLAH razı olsun cevaplamışssınız merak ettiğim şey o üç tesettürlü bayan ve o cin zannettiğim şeyin gelip kucağıma oturup sonra da bebek olması .ve o 3 ablanın tanımadığım ablanın yorumunu merak ettim hocam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim cumlemizden..
yasadiklariniz yazdiklariniz sizde bir stress,SIKINTI celiski Korku guvensizlik oldugu belirtileridir...

Hic bir rüya yasanilan ortamdan bagimsiz bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyada korkmak;icinde bulundugunuz bir durumdan dolayi cook ofkeli oldugunuza.. mevcud hayatinizdaki SIKINTIYA..
bir celiski,gecmisdeki korku vicdani rahatsizlik ve endiselerin yansimasi ama Hamd olsun Rabbine siginanlardan saliha guzel bir insansiniz...
bir de duygu dalgalanmasi ,bir anlik gel-gitler olmasa gecmisi gomup gelecege konsantre olabilseniz daha da cok mutlu ve huzurlu olurdunuz...

Kimi problemlerimiz de var ki evhamdan ibaret. Çocukça korkularla hırpalarız kendimizi ve birbirimizi.
Acı çeker ve çektiririz.
Sukur Sabir Dua Allah cc. ile aramızdaki doğrudan iletişim kanalıdır...
O hattı açtığınızda sizden oraya şükran ve minnet duyguları giderken oradan da size yaşama sevinci huzur
neşe doyum mutluluk gibi güçlü olumlu duygular akar..kardesim..
korku ile umid arasinda olmak en guzeli..
"Yaşadığın yeri cennetin yapamadıkça kaçtığın her yer cehennemindir"

"3 bayan gelmişti evimize bayanlar pardüseli tesettürlü bayanlardı
evimizden çıkarken bana senin karnın niye ağrıyor biliyormusun karnının içine cinler giriyor ve onlar sena vesvese veriyor gibi şeyler söylediler "

kardesim..insanlarin Dış Görünüsune aldanarak her soyledikleri sozlere KANMAYIN..

"o cin zannettiğim şeyin gelip kucağıma oturup sonra da bebek olması "
O cin degildi siz zannetiginiz sey bu gunlerde yasadiginiz SIKINTI, daralma, kara bulutlar ustunuzde geziyor gibi Kasvet havasi,evham vesvese...
bunlardan vaz gecmezseniz bu bir cesit ruhsal deprasyon , ruhsal cokuntu, manevi bir bosluktan gelen ruhsal bir hastalik seklinde Tabir edilir..
"gelip kucağıma oturup sonra da bebek olması " yukarida dedigim gibi icinde bulundugunuz darlik, SIKINTILARDAN kurtulamazsaniz
o vesvese basiniza daha ciddi sorunlar Gam, keder, zahmetlere yol acacagina isarettir..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMUN ALEYKÜM,ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIN İZNİYLE ATLATICAM HOCAM BEN SADECE ÇOK GÜNAHKARIM BELKİ BİRİNE ANLATSAM AMAN BU KADARMI DİYİCEK AMA BEN KENDİMİ ÇOK GÜNAHKAR OLARAK GÖRDÜĞÜM İÇİN VİCDANIM SÜREKLİ SIZLADIĞI İÇİN BU RUHSAL SIKINTILI RÜYALARI GÖRÜYORUM .HOCAM BEN ÇOK FARKLI BİR YAŞANTI İSTİYORUM .HOCAM FARLI BİR YAŞANTI DERKEN SADECE İSLAMİYETİ GİYİNİŞİMLE HAREKETLERİMLE İBADETLERİMLE DOLU DOLU YAŞAMAK İSTİYORUM AMA HAYAT ŞARTLARI ÇALIŞMA ZORUNDA OLMAM BUNLARI YAŞAMAMI KISITLADI BİRAZ HELE SİZE BU SON ANLATTIĞIM OLAY VARDI YA BENİ BÜSBÜTÜN YIKTI RABBİME KARŞI KENDİMİ HEP MAHÇUP GÜNAHKAR AÇIKÇASI ÇOK UTANIYORUM RABBİME DUA EDERRKEN KEŞKE ESKİDEN YAŞAYAN GERÇEK MÜSLÜMAN KIZKARDEŞLERİM ABLALARIM GİBİ OLABİLSEYDİM.HOCAM ÇOK DAĞILDIM HELE HELE İŞ HAYATINA GİRDİKTEN SONRA. AMA ÇALIŞMAKDA ZORUNDAYIM AİLEM İÇİN. İNANIN SİZE HER YAZDIĞIMDA GÖZÜMDEN YAŞLAR AKIYOR SİZE YORUMLARINIZA GERÇEKTEN ÇOK İNANIYORUM.HOCAM O İNADIĞIM EVLENMEK İSTEDİĞİM ADAMDAN SONRA ÇOK DEĞİŞTİM GİBİ BEN ÇOK PİŞMANIM AMA BİRİLERİ ASLA PİŞMAN OLMAYACAKMIŞ.BEN SADECE GERÇEKTEN DİNDAR EFENDİ KALBİ YÜZÜ GÜZEL BİR İNSANLA EVLENMEK VE SEVMEK SEVİLMEK İSTİYORUM VE ASLA ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM HOCAM BİR BAYANIN YERİ BENCE EVİDİR.HALA ANLAYAMIYORUM ÇALIŞAN BAYAN İSTEYEN ADAMLARI ANLAYAMIYORUM BİR BAYANIN EN GÜZEL YERİ EVİ ÇOCUKLARIDIR.AMA BUNLARI DA ALLAH KATINDA HAK EDİYORMUYUM BİLMİYORUM AMA BEN RABBİMİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM HER NE KADAR GÖREVLERİMİ YERİNE GETİREMESEMDE AMA HEP RABBİMDEN AFFIMI İSTİYORUM BENİ AFFETMESİNİ .BANA DUA EDİN HOCAM BEN SİZE DUA EDİYORUM. BU İŞTEN HAYIRLISIYLA ÇIKMAM İÇİN,O ADAMIN BANA YAPTIKLARINI UNUTMAM İÇİN,KARŞIMA GERÇEKTEN TEMİZ BENİ DOĞRU YOLA GÖTÜRECEK BİRİNİN ÇIKMASI İÇİN ,AİLEM İÇİN VE TAM BİR MÜSLÜMAN BAYAN OLARAK YAŞAMAK İÇİN VE BU VİCDAN AZABINDAN AZDA OLSA KURTULABİLMEM İÇİN .SİZİ KALBEN ÇOK SEVDİM ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN...SELAM VE DUA İLE....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun..
Ben de Sizi sevdim ve Sizin ile Muhabbet etmek istiyorum musaadeniz ile..
Burada Kosova asilli ama Amerikada dogmus buyumus 27 yasinda cok guzel, cekici, seksi, amerikali gibi bir bayan arkadasim var..
kendisi Dul esinden ayrilmis 4 yasinda oglu var!!ve buyuk bir Firmanin Genel muduru Tahsilli oldugu kadarda zayif iradeli,
nefis Ehli Kalbi cook temiz Allah-i Seven Allah tan korktugu kadarda seytanin elinde oyuncak olan biri..
Vakfimiza ve yetimlere devamli bagis yapan, camimizin ihtiyaclarinida karsilayan, fakir ogrencilere de burs veren cok da comert biri...
ama dedim ya nefsi ve iradesi kendisine hakim olamiyan biri..
bir cok erkekle bara gider..olmasi , yapilmasi cirkin yerlerde de bulunur..ve benim Sevdigim bir insandir..
Yani kendisi super acik bir market gibidir anlarsiniz artik!!
Deprasyona mi girer ? hic cikmaz ki girsin ...sırıtık.:,
Dun onun Dogum gunu idi..Onu bir yere davet etmistim Supriz...:bilmemm:.

Camimizde Musliman olan unlu bir Manken erkek kardesimizin Sehadet toreni vardi...
Tabi sehrimizin yerel TV side ordaydi..
Neden musliman oldugunu anlatmis..ve artik mankenligi ve oyunculugu birakip Saliha Musliman bir bayan ile hayattini kuracagini bildirdi...
Bu arkadasimda ayni Sizin gibi..aglamaya basladi ve Dediki Nur benim icin Dua edermisin ben de imanli bir KOCA ,
es bulayim bu icinde bulundugum pislikten kurtulayim..ve basladi hem dua hem agliyor Kurtar beni Allahim!!
Kendimden tiksiniyorum.. Gunahlarimdan boguluyorum..artik bu hayatta dayanamiyorum diye..
O An Camimizin Delisi mi Velisi mi bilmedigimiz Filistinli Bayan kardesimiz geldi bir gulmeye basladi..ve dediki..

Eyy Ben-i Gafil-i Ahmak!......Yaşadığın gibi de eşler bulursun..Takildigin yerlerden de kendine gül TOPLARSIN...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
:) selamun aleyküm kendime pay çıkardım hocam ALLAH sixden razı olsun hocam ayın 30 unda sınavım var kendimden umudu kestim ama rabbimden umudu asla kesmem son nefesime kadar lütfen bana dua edermisiniz bana acı ızdırap veren bu yerden HAYIRLISIYLA gitmek istiyorum ALLAH razı olsun beni güldürdünüz bir nebzede olsa içimi rahatlattınız RABBİM DE sizleri hem ahirette hem dünyada güldürsün selam ve dua ile..

Griyi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cin görmek

Rüyamda bilmediğim bir evde ve tanımadığım insanlarla birlikteydim. Değişik güçleri olan bir insana benzeyen varlık vardı. Benim oldugum eve değişik güçler saçıyordu ve bizde mutfağın balkonunda göle kaçıyorduk orada bize bisey yapamıyordu. Bu olay rüyamda iki kez tekrarlandı. Sanki bize sinirli gibiydi biz onun bir isine karışmışızda oda bize kızmış gibiydi. Bu neye gelir yardımcı olur musunuz?

https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

ekremsaricicek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cin görmek

Merhaba, haftada bir kaç kez cinlerle alakalı ruyalar goruyorum. Ama son iki rüyamda cini kadın olarak görüyorum dun akşam çarşaflı bir kadın olarak gördüm. Bir evin mutfağına girdiğimde çarşaflı bir kadın görüyorum suratıda çok fena! cin olduğunu biliyorum acelem varmış merhaba diyip çıkıyorum. Bunun yorumu nedir acaba şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
cinler genelde ruhen zayıf düşmüş, Stressli, Korku , kaygı, endişe,içinde manevi yönden çöküntüde olan kişilere musallat olurlar.
Bu tip cin ve korku, endişe ile ilgili Rüya gördüğünüzde bilin ki Ruh ve Duygu Aleminizde bir boşluk ve açık nokta vardir...

Gece yatarken " Ayetel Kürsi ,nas ve felak" surelerini içinizden değil hafif sesli okuyun. çünkü o kelimelerin metafizik alemde titreşimlerinin yarattığı güçlü bir elektrik ve etkileşimi vardır ve cinler yaklaşamazlar. unutmayın sizler cinlerden daha üstün yaratıldınız. insan olarak yeryüzüne halife olarak atandınız.
güçlü olun. asla zayıflık göstermeyin. onlar sizden korksun...

Rüyada cin görmek;
Hayatınızda kimi dengesizlik ve düzensizlikler olduğunu ifade eder. Cinler genellikle ruha bir kılavuz olarak hizmet vermektedir.
Alternatif olarak, bu daha kaygısız olmak gerektiğini anlatabilir.

Rüyada Çarşaflı Kadın Görmek;
karamsarlığa ,Rüya sahibi insanlara olan güvenini kaybeder. Kişilerin gerçek kimliklerini bilmekte oldukça zorlanacak olmasi.....
bazen de hayatınızda bazı iletişim problemi, yanlış anlama yada yanlış anlaşılma sorunları çektiğinizi işaret etmektedir..

Psikolojik olarak yorumu;
yoğun stres ve duygusal gerilim endişe ve kaygı yaşadığınıza ve bazen de manevi eksikliğinize yorumlanir..Beden arzınızı temiz tutun!!

İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olcağı için, ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur..yada
zamanı gelmemiştir..yada Sen Ruhsal, duygsal olarak hazır değilsindir. Çabuk harcanırsın, Dolayısıyla, şartlar
sen olgunlaşana kadar bekletilecektir...

Rabbim sen aklımı koru! cinin insana zararı beynine korku telkininde bulunmasıdır.
İnsan beyni telkin almaya fazlasıyla müsaittir. Cin beyine ilettiği mesajlar ile kişiye zararda olduğunu çok rahat kabul ettirir,
“şu anda boğuluyorum” gibi düşünen insan gerçekten boğulmaya başlar.

İnsan metabolizması bazı durumlarda farklı çalışır, örneğin aşırı sevinç, aşırı üzüntü veya heyecan gibi durumlarda vücudumuzun çalışma sistemi de değişir.
Bu gibi durumlar vücudumuzun enerji ve algılama boyutunu değiştirir ve cinlerin daha rahat hareket etmesini sağlar.

Cinler enerji olarak yaratıldıkları için enerji ile insan vücuduna girebilir veya insana musallat olabilirler.
Bu gibi durumların sonunda mutlaka dua okunmak ve Allah’a yalvarmak gerekir. Dudaktan dökülen Kuran-ı Kerim ayetleri de enerji yaymaktadır... '
"Cinlerden ve insanlardan kötülük yapmayı fısıldayanların şerrinden Allah'a sığınırım.'.Nas suresi..

Allah’a sığının. Allah kullarını yalnız bırakmaz. Bilinen veya bilinmeyen hiçbir düşmana emanet etmez. Allah adını bırakmayın ki O’da sizi bırakmasın.
Selametle..

Üst Alt