• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cin yakalamak

Ruhlaralemi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum Hocam güüll,.

4 - 5 Ay önce gördüğüm bir rüya;

Seyyid olan halamın oğlu, aynı zamanda eniştem ve dostum, içerisinde taşlar, kayalar olan, az ve temiz su da akan, bir derenin içerisinde bir sağa bir sola koşturuyor, bende ona doğru koştum, derenin üstüne doğru çıktık, o durdu, peşine verdiği şeyi gördüm, saklandığı yeri de, sordum ona ne arıyorsun ? aynı anda da elimi uzatıp saklandığı yerden çıkardım o cini, bunu mu arıyorsun dedim, evet dedi, iki elimle kaldırdım 50 cm civarlarında tatlı bir şeydi, sonra dedim ki , bu cin güzel bir cin dir, hatta ismi de Güzel olsun dedim, size hazine ararken de yardımcı olur dedim.

Ertesi gün eniştemi aradım, o gece, eniştem ve arkadaşları hazine ararlarken, bu varlıklar onları ciddi anlamda rahatsız etmişler.

Teşekkür ederim, Allah a c.c. emanet olur.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hayirdir insallah bu ruyaniz beni bir an gecmisime goturdu.. Cocuklugum ,gencligimdeki Hak Dostu Mehmet amcayi hatirlatti..
Mahalemiz Ona deli gozu ile bakar iken annem hep Veli oldugunu bilirdi..
O cok Zeki, acaip bilgili ve kendi icad ettigi makineler ile hazine , altin arardi..ve dikkatimi ceken her seferinde Allah!! Allah derken nefesinin kesilmesi idi..
O zamanlar anliyamiyordum nedenini neyse Su an işe gitmeliyim.. ins. bu aksam nobette ortalik sakinlesince Yorumlamaya calisirim..

Mehmet amcadan bahsediyorduk.. bir HAk Dostu Hak asigi ..insanlarin gozunde acaip,farkli, deli diye bilindigi icin insanlardan uzak bir kulubede yasardi...
meslegi marangoz idi.. cok da mesleginde usta idi ama isin tuhafi dukkaninda ticaret degil sadece fakir fukara icin esya, pencere, yurtlara bedava yatak, masa, sandalye yapardi.. cami ve kurslara rahle, ve masalar yapardi..
sadece Hayir isleri yaptigi icin eside birakip gitmisti..
Esinden bahsederken tebessum eder.. Ahh benim dunyalik sultanim beni anliyamadi gitti hAYIRLI olsun diye birde sevinirdi dedim ya acaip , tuhaf biri...
okudugu dergiler nokta, zafer, ilim, bilim, kesif dergileri idi.. atom, elektron ve yldizlardan ve kimya ile fizigi cok iyi bilirdi..
ama ne hikmetse arkadaslari ile altin, hazine arayip dururlardi sanki dunyaliga onem verirdi...
bazen annem borek yaptiginda mehmet amcaya gotur dediginde kulubesine gittimde icerde kavga, dovus, bagris sesleri duyardim..
kapiyi hemen,acmazdi ilk once butun pencereleri kapatir sonra beni iceri alirdi..
icerden gelen o patirti, gurultu seslerini sordugumda bazi cinleri vurdugunu, onlar ile dovustugunu soylerdi..ardindan da Subhanallah demeyi hic ihmal etmezdi..
kimsesizdi.. coluk cocugu yoktu..ama Rabbim var ya daha neye, kime ihtiyacim var derdi...
Gece sabaha dogru sig sularda derelerde altin, hazine aradiklarini ve nasil aradiklarini anlatirdi...altın ,define dedektörü,makinasi vardi..
define yi bulunca ne yapacagini sorardim onca parayi..
Allah derdi Allah ve nefesi kesilirdi Allah yolunda her bir kurusunu harciyacagim derdi...
neyse kusura bakmayin bir an gecmisimdeki bu guzel insanin hatirasina gittim..

Rüyasında birşeyler yakalayan insan kısmet alır. Yakalanan şeye göre de yorumlanır..
bu hazine ariyan insanlrin sahte,bencil kisilerden arinip gercekten ihlasli, samimi insanlarin yardimina ihtiyaci oldugu seklinde yorumlanir..
Ihya ulumuddin kitabini okursaniz ilk sayfasinda su yazar; ihya ulumudin kitabinin, ruhu ihlastir...
iste bu hazine arama ,bulma kefetmenin de esasi, ruhu ihlastir kardesim..Hayirli gece ve cumalar...
ve lutfen asagidaki konuyu okurmusunuz.. bu Butun Gonul Dostlarima samimi yazilmis bir hizmet cagrisidir...
Hayirli aksamlar...

https://www.islamiforumlar.net/uyel...r-ve-sorular/28756-bir-uyari-bir-intizar.html

Üst Alt