• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çingene görmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Gönülsızım abla, Nasılsın vvcc..

Bugün yeni bir iş görüşmesine gittim. " Maaş olarak asgari ücret veriyoruz kabul eder misin?" dediler. Bende üniversite mezunu biri olarak "Tabi ki kabul ederim bana iş verin" :) dedim. Boş durmaktansa bir yerden başlamak ve az miktarda da olsa para kazanmak en güzeli sanırım. Tabi daha netice belli değil. Beni arayacaklar inşallah. Neyse sana derdimi anlattı ben yine :) Gelelim rüyama...

Rüyamda minibüsteyim, yanımda çingene bir kadın bir oturuyordu. Kadın kulağımdaki küpeye dokundu ve küpemin iki taşını düşürdü. Ben üzüldüm. Kadına "Madem öyle kendi küpeni bana ver." dedim. Onun küpesini aldım. Hayır olsun.

Başka bir rüyamda da bir dolabın kapağını anahtar sokup açtığımı gördüm. Ne dolabı olduğunu hatırlamıyorum. Ama rüyalarımda o kadar kapı kilitledikten sonunda bir dolap açmayı başardım :)

Uzun oldu biraz. Kusura bakma. Hakkını helal et. Hayırlı geceler... baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Gönül Dostum hamd olsun iyiyim ya Sen..?
iş konusunda hakkinda hayirlisi.. ama bir kapı ,başka kapılar açar ...Kapı Kapıyı Aralar...
Hayirdir insallah..
Rüyada çingene görmek gelecek için içinde bulunduğunuz durumun farkında olup, doğru kararlar vermeniz gerektiğini işaret eder
ayrica aşağılayıcı haal ve davranislar ile karsilasabileceginize de yorumlanir...

başkaları Sizin kiymettinizi bilmeselerde siz kendinizin ne kadar degerli oldugunuzu bilmeniz gerektigine yorumlanir..

Kim olduğunuzu keşfedin. Neleri yapabileceğinizi bilin..
Kendinize güvenmeniz gerekli ..
Yıkıldığınızı düşündüğünüz zaman hemen sorun kendinize; sizi yıkan mı güçlüydü ... yoksa o an için siz mi dengeli ve sağlam değildiniz..

"bir dolabın kapağını anahtar sokup açtığımı gördüm"
rızka veya yardıma yahut Cenab-ı Hak tarafından olacağı şeyle ilim ve Kur'an'ın kapısını açmaya delalet eder...

Kapı…dendi mi hep “ümit” koşup gelir...Kapı ümittir; ümit kapıdır. Çalmayı bilelim yeter ki…
Çalmanın vurmanın bir notası vardır. Kapılar açılmak içindir....
Kapı… Açılır…Vurmayı bil! Ne zaman? Bilemem! Yeter ki O kapıda durmayı bil!Rabbim Rağmetiyle lutfederde tüm kapıları açıverir..
Hayirli cumalar...

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Bende Allah'a şükür iyiyim ablacım. Tek temennim önümde açılan kapıların benim için hayırlı olması... Yorumun için teşekkür ederim. Allah razı olsun.

zekidamar

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmün aleyküm gönül sizim, rüyamda 2 tane çingene gördüm Diyarbakırda ki çingenler diğer çingenelerden farklıdir biz onlara mırtıp diyoruz. Neyse 2 tane çingene kız beni öpüyor, bende kızları öpüyorum sonra uyanıyorum rüyami yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada Çingene görmek islam alimleri tarafından ve modern rüya tabircileri tarafından farklı şekillerde yorumlanmaktadır.
Çingene ne anlama gelir sorusunun net bir cevabı yoktur. Rüyada Çingene görmek rüyayı görene ve rüyada Çingene ile birlikte yer alan diğer simgelere bağlı olarak farklı anlamlara gelebilir.
Ayrıca Çingenenin anlamı; rüyayı görene ,göre değişkenlik gösterebilir.

rüyasında Çingene gören bir kişi, hem bu rüyayı görmeden önceki ruh halini, hem rüyasında Çingene ile ilgili nicelik ve nitelikleri, hem de rüyadan uyandıktan sonraki ruh halinin nasıl olduğunu ve nasıl hissettiği ile birlikte yorumlanir..

Rüyada Çingene Görmek;
tatsız bir dedikodu ,iftira, eğlence ve gezi ile tabir edilir.
Bekar ve genç iseniz yakında bir gönül macerası geçireceğinize delalet eder.

Bir çingene kızını öptüğünüzü görmek;
İçinden Çıkamadığınız bir Olaya yorumlanır..selametle..

zekidamar

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Tsk ederim Allah cc sizden razi olsun

Üst Alt