• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cinin ok atması

kadirtr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum.
Rüyamda cocuklugumun gectıgı eskı evımı gordum.gece idi ve soguk bır havaydı.evde bır cın ve dınazor vardı ve dınazor bana kukruyor cın ıse ok fırlatıyordu bense cok kormus bı sekılde agzım yuzum yamularak fatıha ve kulhu surelerını okuyarak uyandım .
Yarumlarınız ıcın tskler sımdıden

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bismillahirrahmanirrahim..
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd.
Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd.
Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Cin görmek:dünya işi ve gururu için hilekariki yüzlü kimseler ile yorumlanır..
Bir kimsenin rüyasında cin görmesi; o kimsenin tehlikeli birtakım maceralara atılacağına dolayısıyla maddeten ve manen çökeceğine delalettir..
bu duruma dusmeden eger bekar iseniz bir an once helal sut emis bir hanim bularak kendinizi tamamlayin.. cin, seytan, vesvese, evhama acik KAPI birakmayin ki cinin oklarina hedef olmayasaniz...
Aile ve Arkadas cevrenize dikkat edin kardesim..
yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..

Cinlerin metafizik alemden sehadet yani görünen fiziki aleme geçisinde çesitli sebepler vardir.
Ya bizim alemimizde manyetik bir hadise vuku bulur ya iki alem arasinda bir menfez koridor meydana gelir ya da medyum özelligine sahip bir kisi
bilerek veya bilmeyerek bünyesi geregi buna vesile olur. Yoksa hiçbir cin kendi aleminin hudutlari disina kendi iradesiyle çikamaz.

Ayni dünyada olmamiza ragmen boyut farkliligi bir hakikattir. Cinler canlari istedigi zaman metafizik alemden fizik aleme geçemezler.

Cinler kendi alemlerinden sehadet alemine geçtigi zaman rastgele kisilere musallat olamiyor herkese tesir edemiyor.
Ancak dogustan medyumluk özelligi olan insanlarla muhatap olabilir veya bünyesinde bir menfez bir açik bir rahatsizlik bulunan kisilere musallat olurlar.
Bu kisiler de genellikle içine kapanik korkak çekingen psikolojik olarak dengesiz sizofreni ve beyin yönünden bir rahatsizligi olan
veya deprasyonda celiski korku ile yasiyanlara imani zayif olup batil hurafe ve vesvese sek supheci olan insanlara musalat olurlar...
icinizi disinizi kalbinizi vicdaninizi ruhunuzu TEMIZ TUTUN...
mumkun ise mesleginizi, cevrenizi,degistirin..
cevrenizdeki cin gibi insanlardan uzak durun...
Selamet Ile Hayra kalin..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Açıkça anlaşılan odur ki Cinler etkisi altına alıp rahatsız ettiği kimseler onun kendisine sokulmasına zemin hazırlayan ve bu işe meydan veren kimselerdir.
deprasyonlu, stressli, uyku duzeni bozuk, asabi, evhamli, korkak ,maddi, manevi , fiziksel zayif olan kisilere musalat olurlar..
Zira şeytan ve cinlerin Allah'ın halis kulları üzerinde kesin bir etkisi yoktur. Bunu yapmaya çalışsa bile onlar dua ve ibadetlerle Allah'ın kitabını okumakla bu işin üstesinden gelirler.
Bunlar da şeytanın ve cinlerin vesvese ve evhamlarına önem veren ve bu tür şeylere açık olan kimselerdir.
her turlu hurafe, vesvese, evhamdan UZAK durun kardesim...

insanin kendine yaptigi kötügü hic bir dusman yapamaz...biraz , vesvese, biraz kafa karisikligi, biraz celiski ve stress, inancsizlik ve sonunda cikan büyük trajedi ..

kadirtr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun paylasımınızdan

aved1604

Kurallara Uymadı
Üyemiz
selamün aleyküm

gönül sızımın cinlerle ilgili yorumunun bir çoğuna katılmıyorum birincisi cinler zaten bizim alemde yaşıyorlar onlarda bizim soluduğumuz havayı soluyorlar sadece vücudların hisleri açık olan kişiler onları görebiliyor duyabiliyor ve hissedebiliyorlar ikincisi onlardada bizde oldukları gibi allaha tealaya iman edenler ve etmeyenler mezcuttur kimi cinler canları pahasına sevdiği insanı koruylar bunun nedenide allahu tealanın canlılar içinde en üstün varlık olarak insanlarıı yaratmasıdır cinler bize yardım ederek allahu tealanın rızalığını daha çok kazanmaya çalışırlar o yüzden cinlerin hepsinin kötü niyetli olduklsrını söylemek doğru olmaz bu yorumu yaparken hakta kalabilirsiniz iyi niyetli bir insansınız sadece size hattim olmadan bu konuyla ilgili bildikleri söyledim hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim fikirlerime katilip katilmama konusunda serbestiniz..

"ok fırlatıyordu bense cok kormus bı sekılde agzım yuzum yamularak fatıha ve kulhu surelerını okuyarak uyandım ."

Ben burada Cinleri, Cinler alemini degil Ruyada cinler hakkinda bir yorumu ,tabir etmeye calismistim.. yukaridaki yazimi okursaniz ben sunu yazmisim;
"Ayni dünyada olmamiza ragmen boyut farkliligi bir hakikattir."
Yani Elma ile armutu karistirmadan asagidaki konuyu okursaniz Hamd olsun Cinler konusunda Kur`an-i kerimde zaten yeterince bilgi vardir..
Ben bu konuda hic bir SIKINTI ve celiski yasamiyorum.. Hayirli geceler..

https://www.islamiforumlar.net/genel-islami-paylasimlar/21639-cin-melek-seytan-ve-yaratilislari.html

aved1604

Kurallara Uymadı
Üyemiz
hayırlı geceler öncelikle
kusura bakmayın aynı dünyada demişsiniz ben farklı algılamışım
izninizle bir şeyi merak ediyorum insanların rüyalarını yorumlayabilmek için bir insanda ne gibi birikimler ve özellikler olmalıdır çünkü bir rüyayı bir kaç kişi farklı yorumlayabiliyor

aved1604

Kurallara Uymadı
Üyemiz
yardımlarınız için allah razı olsun
anladığım kadarıyla sizde allahu tealanın vermiş olduğu bir kalp hissi mevcut benim sorum şu olacak bir insanın bir konu hakkında düşüncelerini veya kişiliğini hissedebiliyormusunuz cevap verebilirseniz sevinirim hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yardımlarınız için allah razı olsun
anladığım kadarıyla sizde allahu tealanın vermiş olduğu bir kalp hissi mevcut benim sorum şu olacak bir insanın bir konu hakkında düşüncelerini veya kişiliğini hissedebiliyormusunuz cevap verebilirseniz sevinirim hayırlı günler

cumlemizden kardesim Sordugunuz soruyu Yazsam da idrak, RIZA ,ihlas,konusunda bilgili olmiyanlar anliyamaz diye cekiniyorum..
ama Size yardimci olabilmek icin sunu soyliyeyim..
Bir gun imam-i Gazalinin İhya u Ulumiddin kitabıni okumaya karar vermistim...
okumaya basladikca ufkum ,idrakim aciliyor kendimi sanki El ezher universitesinde talebe olarak hissediyordum..
kitabin basinda su soz dikkatimi cekmisti..

"İhya kitabının ruhu ihlastır." aman Allahim herseyin Ruhu oluyormus da bu eserin ruhu da ihlas mis...
sonra daha bir sevk ile devamli ayni okul kitabi gibi okumaya devam edikce ondaki ihlas ve ittikada asik oldum.. imrendim.. Onu tanimak,
Ondaki bu giuzeligin hikmet ve SIRRI ni merak ettim..

Onu tanimak, onu bilmek, onun talebesi olmayi oyle cok istedim ki..bunu nasil yapabilirdim diye kara,kara dusunurkemn Onu Kendi yazdigi eserleri ve biografisini arastirarak Onu tanimaya ondaki SIRRI cozmeye basladim...

İmam Gazali, 11. yüzyılın son yarısı ile 12. yüzyılın başlarında yaşamış, devrinin müceddidi kabul edilen, en önemli İslam alimlerinden biridir.
Yaşadığı dönemde üstün ahlakıyla dikkat çekmiş, pek çok konuda ilim sahibi olması ve güçlü muhakeme yeteneği ile sadece İslam alemince değil, Batılılarca da tanınmıştır.

"Allah'ın verdiği nimeti, O'nun sevdiği yerde harcamak şükür; sevmediği yerde kullanmak ise küfran-ı nimettir. (nimeti inkâr etmektir)"
Ey nefsim, 'sonra tevbe ederim ve iyi şeyler yaparım', diyorsan, ölüm daha önce gelebilir, pişman olup kalırsın. Yarın tevbe etmeyi bugün tevbe etmekten kolay sanıyorsan, aldanıyorsun."

"Atalarının dindarlığı ile kurtulacağını zannedenler; babalarının yemesiyle kendi karınlarının doyacağını, onların içmesiyle susuzluklarının gideceğini, onların okumasıyla bilgili olacağını sananlara benzerler."

kardesim Ben bu buyuk Alimin ayagindaki toz kadar bile olamam!!
ama sordugunuz sorunun cevabini eger yazdiklarimi ve forumdaki kendime ait kisisel bilgileri okursaniz ins. anlarsiniz...
Allah Sahidim dir ki burada yazdiklarimin ozellikle Ruyayorumlarinin Ruhu ihlas ,muhabbet ve HAK RIZASI dir!!!

Hamdım, piştim, yandırana Hamd olsun...
Allah'ım! Sen ne güzel bir sâhib ve ne güzel; ne hayırlı bir yardımcısın!...
Yegâne sahibimiz!... Güzel Allah'ım! Güzel ve hayırlı yardımların her dem bizlerle olsun...
Allah istemedikce biz istiyemeyiz..

"Eyle tevfikini bu bendene Yâ Rabb refik
Kıl inayet bana kim ente veliyyü't-tevfîk"

https://www.islamiforumlar.net/dok-icini-rahatla/21602-gonul-sizim-kim.html

Üst Alt