• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cinin tecavüz ettiğini görmek

Merve_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,Rüyamda bir cin bana tecavüz ediyordu. Net olarak göremedim, bulanıktı ama ne olduğunu anlamıştım. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada bir Cin, tarafindan tecavüz edildiğini görmek;
Bu Yaşlarda Cinselik, ruh ve hormon değişimi sırasında bu tip Rüyalar normaldir..
MetaFizik ötesi konularina fazla takılmayın..Gördüğümüz rüyalar bazen kötü olmaktadır ve bizleri korkutmaktadır.
Bizlerin canını sıkan ve huzursurluk veren kötü rüya görünce ne yapılır?
“Kötü rüya gören uyanınca sol tarafına üç defa tükürüp, şeytanın şerrinden Allah’ü teâlâya sığınsın. Bu takdirde rüya, ona zarar vermez.” (Müslim)

nas-suresi.jpg

De ki:insanların kalplerine vesvese sokan [insan Allah'ı andığında] pusuya çekilen cin ve insan şeytanın şerrinden insanların Rabbine , insanların Melikine [mutlak sahip ve hakimine]. insanların İlahına sığınırım."
Nas Suresi

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Ey mekan ve kader kapılarının sureti hz adem ve hz havva .semayı dünyaya gelecek olan bütün ruhlar bu iki kapının cemi olan besmele kapısından geçmek zorunda.hal odur ki bedenlerinizde milyarlarca ruh suret giymek için kalplerinizi bas eder ve rüyalarınızda sizleri sıkıştırır. Bu hal yaratılış fıtratınızda bedenlerinizin allah katında mukaddes olduğundan zuhur etmektedir. Evlilik çağına yaklaşan zatında bir olan ferdin akıl ile nefis suret giydirilerek semayı dünyada evlilik kapısında karşı karşıya gelmesinden ibarettir. Tıpkı münkirle nekirin ahirette yüzleşmesi gibi el hayy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah cc. Senden razı üstadım, ... Her ibadetin ,her rüyanın Her zahirin bir bâtını vardır.
Eyy Rabbim Bana mülk verdin, bana rüyaların sadece zahiri tabirini öğrettin..Allah'ım Sana Hamd ve Şükürler olsun.

Yeryüzünde görülen, oluşa gelen her şey, her eylem ve her nesne aslında bir hakikatin, bir gerçekliğin zuhurudur (dışavurumudur). Hakikat sabittir, değişmez ve evrenseldir, bu yüzden içtedir,bâtınındadır...
Eşyanın hakikati sabittir. Hakikatler içten dışa doğru çıkışla tezahür ederler ki aslında nesnelerin oluşu böyle gerçekleşir. Oluş görüntüdedir.
Görünen şeylerin asıl kaynakları içte yatmaktadır ki , asıl olan, var olan onlardır.
Dolayısıyla, “İçi bilirsek, içteki ana ilkeleri bilirsek, dışta tezahür eden oluşların da sırlarını çözeriz” temeline dayanmaktadır bu öğreti.
Şüphe siz ki, fikirler, yorumlar değişir ama hakikat değişmez..Yardımınızı Bizden esirgemeyin lütfen üstadım.

acilangul1

Üst Alt