• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cinle konuşmak

Nenom

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cinle konuştuğunu görmek, rüyada cinle konuşmak, rüyada cin görmek, insan kılığında cin, cinden kaçmak rüya yorumları.
Selamun aleykum, hayırlı sabahlar. Hayır olsun İnşaAllah ruyamda erkek kardeşimle odamızdayız ben birden anahtarligimin küçük bir yılana dönüştüğünü ve kendi etrafında havada daireler çizdiğini gördüm, yakalamak için yerimden kalktım kardeşime yılanı görüp görmediğini sordum, görmedim dedi. Sonra daha büyük bir yılan çıktı. Metaldendi yılanlar beyaz bir mağaza çantasının üstündeydiler. Nasıl oldu bilmiyorum annem ve ben başka bir yerdeyiz, tavanı çok yüksek birkaç tane wc si olan bir yer ve bende ihtiyacımı gideriyorum. Fayansları beyazdi birden diğer odalara geçiyorum yaşlıca bir adam var, benimle evlenmek istiyor aslına bir cin bu, cinden kaçmak için imam olan aile dostumuzun eşinin ve kızının bize yardım ettiğini görüyorum. Cin o evimize giremiyor, imamın eşi olan kadının eve okuduklarını ve onun giremeyeceğini söylüyor. Bana dönüp bir malzeme almam gerektiğini ve dışarı çıkmamı istiyor ama o da tedirgin. Kızıyla ben gidiyoruz, çok büyük bir alışveriş merkezi, cin orda peşime düşüyor hâlâ insan kılığında. Sonra bir bakıyorum biraz önceki evdeyim kırmızı plastik bir kabin, içinde su var, ben aldığım malzemeyi de içine katmışım. Cin tam yanıma gelirken Allah'a dua ediyorum, o cinin bana, dostlarıma ve sevdiklerime zarar vermemesini, ondan kurtulmayı istiyorum ve suyu içiyorum. İçtikten sonra etrafı bulanık görüyorum sanki. Cin yanıma gelip bana artık korkmamam gerektiğini, zarar vermeyip gideceğini söylüyor bu arada elimi tutuyor ve görüşum netlesiyor. Elleri küçük bembeyaz, kuru ama yumuşakti. Orda uyandım. Şansa bu ara çok sıkıntıdayım meşgalemiz çoktu, cenazemiz vardı. Bunların birikimi mi acaba ? Ve sabah namazından sonra gördüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı sabahlar. Hayır olsun İnşaAllah
Rüyada cin görmek;
Hayatınızda kimi dengesizlik ve düzensizlikler olduğunu ifade eder.
Rüyada cinle konuştuğunu görmek;
Gördüğünüz rüya, gerçek yaşamınızda iç dünyanızda adeta bir kaos yaşadığınızı, kafanızın çok karışık olduğunu, iyi ile kötüyü, doğru ile yanlışı ayırt etmede
zorlandığınızı simgelemektedir.
Çevrenizle ilişkilerinizde dost–düşman ayrımında hatalar yaptığınızı, ön yargılarınız nedeniyle size gerçekten yararı dokunacak, gerçek dostunuz olacak kişileri kaybettiğinizi temsil etmektedir.

"Allah'a dua ediyorum, o cinin bana, dostlarıma ve sevdiklerime zarar vermemesini, ondan kurtulmayı istiyorum "

Rüyada Allah'a dua etmek, Allah'a sığınmak ;
Yaptığınız kimi yanlış eylemler, günahlar ve hatalardan tövbe anlamına gelir.
Rüyada Allah'a dua etmek, dua ettiğini görmek;
Saygı, samimiyet ve alçak gönüllülük anlamına gelir.

İçinde bulunduğunuz durumdan ancak
Allah'ın izni, Allah'ın ipine (İslâm'a) sımsıkı yapışarak çıkabilirsiniz..
Cinler'in ve insanların 'şeytanlar'ından da şerrinden Allah'a sığın! Selametle..

duaa..

Üst Alt