• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cinleri hissetmek

Komarin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cinleri hissetmek tabiri.
İyi günler efendim. Öncelikle bu hizmetinizden dolayı çok teşekkür ederim.
Ben 22 yaşında bekar bir bayanım 2 aydır Bursa'da yaşıyorum. İbadetlerimi yapmaya çalışıyorum ama çok özenli olduğum ve oturttuğum söylenemez. Dün gece de işte manevi arayışlarım sonunda kalbimin, kendimin iç sesini duydum, onunla konuştum, ya da kafamda kurguladım, ancak kendini bilen Rabbini bilir mantığında bir kişiyim, yani kendimi ve kalbimi bilmek için çaba sarfediyorum halen daha.

İşte bu olay yaklaşık 1 saat sürdü sonra Vitr namazımı kılıp yattım. Öncelikle cinler hakkındaki hikayelerden aşırı korkmam, onların sahibi de Rabbim, benim sahibimde O. Allah izin vermedikçe zarar veremezler düşüncesindeyim.

Sonra uyku ve uyanıklık arasında oldu, tam derin uykuda değildim ( derin uykuya geçişim çok uzun sürebiliyor bazen) cinlerin varlığını hissettim, ürperdim Felak ve Nas surelerini okudum giderler şimdi diye düşündüm. Ama gitmiyorlar. Bir şey de yapmıyorlar sadece varlıklarını hissediyorum. Nerde olduğumu hatırlamıyorum tam olarak, başka bir evdeydim, kardeşim yan odada uyuyor onun yanına gidiyorum uyandırıyorum ben korkuyorum diyorum, beni sakinleştiriyor, uyuyor sonra ben odama gidiyorum sonra yine aynı olay, 2-3 defa oluyor bu cinlerin varlığını hissediyorum, Felak ve Nas okuyorum, kardeşimin yanına gidiyorum. Ama bu cinler beni korkutmaya çalışmıyorlar gibi ama gitmiyorlar da. Gitmedikleri için korkuyorum. Bu sırada gerçekten uyandım, kardeşim normalde de yan odada uyuyor, onu uyandırsam mı diye düşündüm. Sonra, hayır diyorum o ne yapabilir ki?

Tekrar uyuyorum. Yine aynı durum içindeyim önceki gördüklerimin hepsini hatırlar vaziyette camiiye gidiyorum seher vakti, insanlar namaza gelsin diye bekliyorum birine durumu anlatmak için. Camiide kimse yok ben üst katta bayan tarafındayım. İmam ve bir kaç kişi geliyor ama ben burda da çözüm bulamayacağımı düşünüyorum. Sonra camiye birden bir sürü siyah elbiseli, pelerinli, abalı erkekler, siyah çarşaflı kadınlar giriyorlar. Camiiyi dolduruyorlar nerdeyse. Bazı erkeklerde siyah sarık var. Geçmişteki insanlar gibi kıyafetleri, günümüz giyiniminde de kişiler var ama azlar. İnsanlar camiiye girince çok şükür diyorum, bu insanlara durumumu anlatırım, bana yardım ederler. Bayanlar yukarı çıkıyor, yanyana iki bayana; biri çarşaflı biri günümüz giyimli ama ikisininde üzerindekiler sitah tamamen, bana yardım edin beni cin çarpmış olabilir diyorum, kollarımdan tutuyorlar, gel diyorlar, biz sana yardım ederiz diyorlar, bir odaya götürüyorlar, ben oturuyorum, sonra diyorum ki size nasıl güvenebilirim? Cevap vermiyorlar, onlarda cin olabilir diye düşünüyorum, Nas suresini okumaya başlıyorum, kadınlardan birinin yüzünü görüyorum bir değişiklik yok, diğerini göremedim. Ama imama gitmem gerek diye düşünüyorum. Sonra uyandım Bu arada rüyamda defalarca Felak, Nas okudum, bir kaç kez de Euzu besmele çektim. Bir kaç defa uyandım, tekrar uyuduğumda aynı durum devam eder vaziyetteydi. Bu sebepten tam olarak uykuda mıydım bilemiyorum. İstesem uyanabilecekmişim gibi ama uyanmadığım bir haldi. Bu durum neye işarettir? Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Teşekkürler.

mhmt51

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Yanlış anlamayın da sanki biraz kuruntu yapıyor gibisiniz :)

Oda temiz ise,herhangi bir medyumluk girişimi de yapılmamış ise bir rahatsızlık hissedeceğinizi sanmam.

Felak ve Nas üzerine,Kuran'ı Kerimi açarak sesli ve okuma kurallarına uygun şekilde Ayet-i El Kürsü'yü okuyun.Bakara suresi 255. ayet'te bulunur.

Yine bakara son iki ayet(amenerasülü) aynı şekilde sesli ve okuma kurallarına uygun olarak okuyun.

Son olarak 3 ihlas,1 fatiha okuyun ve vurun kafayı yatın.

İnsanın üzerinde,hafaza yani koruyucu melekler vardır ve kaderi dışındaki tehlikelerden ALLAH C.C izni ve emri ile korurlar...

Ayrıca bildiğim kadarı ile,cinlerde herhangi bir insana durduk yere musallat olup rahatsız etmenin cezası çok ağırmış hatta ölümmüş diye okumuştum bir yerde...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler efendim.Günümüz insanı maddi yoksunluğundan ziyade manevî boşluk yaşıyor...Gençlik dönemi fırtınalı bir süreçtir ve genç bu dönem bir arayış içindedir. Kimliğini, ait olduğu grubu, seçeceği mesleği belirlemeye çalışmakta ve yaşadığı toplumda kendine bir yer bulmaya gayret göstermektedir. Genç bu arayış sürecinde, doğru kılavuza sahip olmadığında kendisine zarar getirebilecek alanlara girebilmekte...

Oysa İslam namaz ve dua vecibesiyle insanın bu boşluğunu doldurduğu gibi onun ruh ve duygu dünyasını eğitiyor, geliştiriyor ve onu insanlaştırıyor....
Namazda insan Allah'a yöneliyor ve varlığını ve insan olarak yaratıcısına karşı sorumluluğunu ikrar ediyor...Dolayısıyla Allah'a hakkıyla inanan ve onun dinine tabi olan bir kimse için anlam boşluğundan söz edilemez...

Çünkü, İslam insana sorumluluk bilinciyle hareket etmeyi ve varoluşsal gerçeğini idrak etmeyi günde beş vakit namaz kılmayı emrediyor...
Namazını hakkıyla kılan kişi ise ne kimlik kargaşası ne de yalnızlık duygusuna kapılır...
Çünkü, yaratıcının önünde eğilmekte ve hayata niçin geldiğini nereye gideceğini bilmekte..
şu kısacık hayat yolculuğunda önünü kesmeye çalışan her türlü engelleri geri teperek yalnızca Allah'a kul olmaktadır...

Çoğu kişi aradığı yanındayken uzaklara gidiyor aramak için ondan bulamıyor.Oysa bizi yaratan ihtiyaçlarımızı da hemen yanımıza bırakmış.ama bizler farklı alemlerde arar, dururuz...

Rüyaniz hayr Olsun
"cinlerin varlığını hissettim"
ben de zaman zaman cinleri acayip bir elektrik akımı gibi tüylerim diken,diken olduğunu hissediyorum...bu normaldir!!
İnsan vücudu, kişiden kişiye değişen hassasiyette yaradılmıştır. Tıb ilminde tesbit edilen akupunktur noktalarında olduğu gibi, insanın manyetik akım, ışın alan çeşitli vücut bölgeleri vardır. Bazı insanlarda bu yerler doğuştan kapalıdır. Ne kadar manyetik akım ve enerji göndersen de almaz.
Kimi insanlarda da bazı bölgeler hassas olabilir, gerek bir büyü sonucu, gerek tabiatta serbest dolaşan enerji akımlarından, gerek manyetik bulutlardan, gerekse doğrudan bir cinnî tesir bir açıklık ve menfezden manyetik akım vücuda yerleşir ve hissedebilir...

Cinlerin mahiyetini, yapılarını ve bünyelerini bilmeyen kişiler, bazen onları gözlerinde çok büyütürler. Yani cinleri her şeyi bilen, her şeye gücü yeten, üstün kabiliyetli, insanların fevkinde görürler veya gösterirler. Bu tamamen imani, Allah'a Güven,teslimiyet meselesi...

Cinler ve şeytanlar insana zarar verebilirler. Ancak istediği her insana zarar veremez. İbadetten uzak yaşayan, günahlarla çok meşgul olan insanlara şeytan ve cinler zarar verir.
Cinler ve şeytanlar, insanların günahlarıyla açtıkları menfezlerden girer ve insanı çepeçevre kuşatırlar. Bu menfezler kapanmalıdır ki, onlar içeri giremesinler ve insan da, onların şerrinden korunmuş Olsun.

Rüyada nas felak suresi okumak;
o kimseye eğer sihir yapılırsa tesir etmeyeceğine, illet ve hastalık nedir bilmeyeceğine ve dünyanın ve Cinlerin bütün şerlerinden emîn olacağına işâret eder.

Gördüğün rüyalar hep hayırlara işaret etmekte, manevi yönden Sizi rahatsız eden kişiler veya olaylarda uzak durman gerektiğini, zamanın kıymetini bilip, onu iyi değerlendirmen gerektiğini simgelerken aradığın manevi desteği Yüce Allah'ta bulacağını, ona sığınmaya devam etmen, ondan yardım istemen gerektiği ifade etmektedir.
Allah yar ve yardımcınız olsun..

Rüyada camiye gitmek;
Cami beden arzıdır.'Duygularınız, düşünceleriniz, ilişkileriniz, korkularınız, endişeleriniz, bedeniniz ,Aklıniz dağınık olmasina yorumlanir..dağıldık topla bizi ALLAHIM

Yatmadan once temiz abdestli olarak her geceE'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
kötü rüyalarda günlük yaşamdaki stres ve korku,endişe, celişki stres seviyemiz yükseldiğini haber veririr... Manevi eksikligimizi gidermemiz icin bir habercidir...

Psikolojik olarak yorumu;
yoğun stres ve duygusal gerilim yaşadığınıza ve manevi eksikliğinize yorumlanir..
Beden arzınızı temiz tutun, cenabet Gezmeyin ,uyumayin!!
selametle..

duaa..

Komarin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sevgili Gönül sızım kardeşim teşekkür ederim. Umarım bu teşekkürü doğru yere yapıyorumdur ve size ulaşır. Allah yardımcınız olsun.

Yanlış anlamayın da sanki biraz kuruntu yapıyor gibisiniz :)

Oda temiz ise,herhangi bir medyumluk girişimi de yapılmamış ise bir rahatsızlık hissedeceğinizi sanmam.

Felak ve Nas üzerine,Kuran'ı Kerimi açarak sesli ve okuma kurallarına uygun şekilde Ayet-i El Kürsü'yü okuyun.Bakara suresi 255. ayet'te bulunur.

Yine bakara son iki ayet(amenerasülü) aynı şekilde sesli ve okuma kurallarına uygun olarak okuyun.

Son olarak 3 ihlas,1 fatiha okuyun ve vurun kafayı yatın.

İnsanın üzerinde,hafaza yani koruyucu melekler vardır ve kaderi dışındaki tehlikelerden ALLAH C.C izni ve emri ile korurlar...

Ayrıca bildiğim kadarı ile,cinlerde herhangi bir insana durduk yere musallat olup rahatsız etmenin cezası çok ağırmış hatta ölümmüş diye okumuştum bir yerde...

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Korkutma gibi bir durum olmadığını söylemiştim. Sadece uzun süre hissetmek tedirgin etti. Şöyle söyleyeyim hani tüylerin dijen diken olması durumu var ya pek çok kez ve uzun şekilde oldu. Kuruntuyla bunu nasıl yapayım? :) medyumluk girişimim hiç olmadı, bu konuları merak ederim biraz, bilgi edinirim ama derine inmeden ve uygulama yapmadan. Rabbim korusun.

mhmt51

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Sevgili Gönül sızım kardeşim teşekkür ederim. Umarım bu teşekkürü doğru yere yapıyorumdur ve size ulaşır. Allah yardımcınız olsun.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Korkutma gibi bir durum olmadığını söylemiştim. Sadece uzun süre hissetmek tedirgin etti. Şöyle söyleyeyim hani tüylerin dijen diken olması durumu var ya pek çok kez ve uzun şekilde oldu. Kuruntuyla bunu nasıl yapayım? :) medyumluk girişimim hiç olmadı, bu konuları merak ederim biraz, bilgi edinirim ama derine inmeden ve uygulama yapmadan. Rabbim korusun.

Kuruntu ile şöyle olur:

Korkarsın,vücudun adrenalin salgılar.Vücud alarm durumuna geçer.Kan şekerin ve kan basıncın yükselir.Yani vücudun savunma moduna geçmiştir.Daha sonrasında en ufak bir çıtırtıyı duyarsın,ya da en ufak bir ışık yansımasını ya da gölgeyi farklı olarak görebilirsin bilinç altındaki etkiden dolayı.

Örneğin bir korku filmi izle,sonra gece bak bakalım nasıl en ufak çıtırdı en ufak bi gölge hareketi tüylerini diken diken ediyor.Çünkü bilinçaltına işlemiş...

Başka şeylerle ilgilen,misalen ilahi dinleyerek uyu :)

Üst Alt