• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cinlerin rahatsız etmesi

Yakuphan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Esselam-ı Aleyküm ve Rahmetullahi ve Bereketühü
hayırlı günler ben geçen cuma teheccüd namazını kıldıktan sonra annem yanıma geldi ve bana bir rüya gördüğünü söyledi rüyası şöyleymiş: Rüyasında beni odama namaz kılmaya giderken görmüş kalkıp yanıma gelmiş ve beni iki kolumda kusmuk içinde seccadede otururken görmüş bana "oğlum ne oldu" demiş ben çok durgun bir şekilde "yok birşey" demişim.Sonra annem "seni bişeyler rahatsız ediyor değil mi?kendini çok dine kaptırdın" demiş.Sonra bana birşey olmaya başlamış değişik hareketler yapmaya başlamışım annemde çığlık atmış ve uyanmış.
Acaba bur rüyanın bir yorumu var mıdır? Allah razı olsun hayırlı günler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümu Selam ve Rahmetullahi ve Bereketühü
Hosgeldin kardesim..

Hayirdir insallah ama Anneniz sadece Annelik duygusu ile kendini çok dine kaptırdın diyerek endiseden dolayi boyle bir ruya gormus olabilir..
O dUa etsin ki kendini bilgisayara, oyunlara ve kizlara ,uyusturucuya ve farkli seylere kaptirip dunyani ve ahirettini mahv etmiyorsun..
iman bu yaslarda cok guzel ve dorukta olur Rabbim cumlemize Sizin gibi imani hissedip yasamamizi nasip etsin..

gecenlerde pek Din ile ilgisi olmiyan bir balkanli Anne de ayni sikayet icin bana gelmis oglumu kaybedecegim diye dert yaniyordu..
Tabiki herkesin Seviyesine ve idrakina gore konusmaliyiz Yoksa O beni anliyamaz..

Dedigim su idi;Çocuğunuzun dindar olmasından korkmayın.
Siz yalnızca dindar olacak diye çocuğun üzerine giderseniz, yanlış yaparsınız...
oglunuzun sadece dini tarafini degil ,insanlik, duygu haal ve davranislarini da bir butun olarak olcun, tahkik edin..
Tarihte inanmayan hiç bir insan yoktur ve olmamıştır. Mutlaka bir şeye inanmışlardır. inanç geni insanlarda vardır ve insanlar inanmak zorundadır..

Din ahlakı hayatın bir parçasını değil, tümünü ele alan ve düzenleyen bir sistemdir. Tabii burada "din" sözcüğünden kastettiğimiz hak olan İslam dinidir.

"Din hayatın sadece bir parçasıdır", "kendini tamamen dine vermek fanatizmdir" gibi safsataların İslam diniyle en ufak bir bağlantısı yoktur.
Müslüman, 24 saatini Allah'ın razı olacağı şekilde geçirir.
Sabah yataktan kalktığında, yemek yerken, işyerinde çalışırken, okula giderken, ticaretle uğraşırken, alışveriş yaparken Allah'ın emrettiği Kuran ahlakına uyar.
Allah'ın hoşnut olmayacağın düşündüğü bir tavırda bulunmaktan şiddetle kaçınır.
İslam ahlakı hayatının sadece bir kısmını değil, tam tersine tümünü, hatta daha da ötesini kapsar...
Ne mutlu ki boyle bir evladiniz var yoksa size her gun kufr eden bir evlad mi tercih edersiniz seklinde uzunca konustuk..

"değişik hareketler yapmaya başlamışım annemde çığlık atmış ve uyanmış." o sizi anliyamadigi icin farkli dusunceler ruyasina yansimistir Hayirli gunler guzel Kardesim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir çocuk herhangi bir konuda ciddi bir yoğunlaşma gösterdiğinde, bu çocukta iyi bir potansiyel var denilir.
İslami konularda bilgi edinmeye çok mereklı bir çocuğa ise problemli nazarıyla bakılır. GARİP DEĞİL Mİ?

şeyma.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada cinler tarafından rahatsız edilmek

Selamünaleyküm uzun zamandır rüyamda göremediğim fakat seslerini işittiğim varlıklar benimle uğraşıyorlar.rüyamda kendimi yatıyor olarak görüyorum ve biranda ağzım yamuluyor sonra ellerim ve vücudumda gariplikler,bir ses duymuyorum ama öleceğimi hissediyor gibiyim.dua ederek kurtuluyorum ve uyandım. Bir başka rüyamda ise yüzüme karşı bağıran bir ses çok korkunç bir şekilde çığlık atıyordu.Ben dua okumaya başlıyorum fakat yanlış okudum çığlıklar dahada yükseliyordu. hatırlayamadığım başka rüyalarda var.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun..
Cinler, kendi alemlerinden, sehadet alemine geçtigi zaman, rasgele kisilere musallat olamiyor, herkese tesir edemiyor.
Ancak, dogustan medyumluk özelligi olan insanlarla muhatap olabilir veya bünyesinde bir menfez, bir açik, bir rahatsizlik bulunan kisilere musallat olurlar.
Bu kisiler de genellikle içine kapanik, korkak, çekingen, psikolojik olarak dengesiz, sizofreni ve beyin yönünden bir rahatsizligi olan ve ailevi sorunlar yasiyan ,
deprasyonlu kisileri rahatsiz edebilirler...

Rüyada cin görmek,cinler tarafından rahatsız edilmek;Hayatınızda bazı dengesizlik ve düzensizlikler olduğunu Karar ile kararsızlık arasında sıkışıp;
iki Alem arasında Çaresiz ve yanliz kaldığınızi hissediğinizde Cinler genellikle insana bir kılavuz olarak hizmet vermek isterler...

bu rüya gerçek yaşamınızda daha kaygısız olmak gerektiğini ,kendinizi maddi ve manevi yönden daha güçlü
hissedebilmek icin İradenizi güçlendirmek ve özgüveninizin artması gerekli..Yoksa gereksiz endişelerle kendinizi yıprattığını gösterir.

yatmadan once temiz abdestli olarak her geceE'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Vesvese, evham, stress ile cinler alemine KAPI aralamayin seklinde ruyaniz yorumlanir..
Selamet Ile Hayra kalin..

Üst Alt