• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cinsel ilişki görmek

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cinsel ilişki görmek.
Selamunaleyküm.Aslında sevgili Gönülsızım bunu nasıl ve nereye yazacagımı bilmiyorum ve baslıklardan en iyi burası olacak gibi geldi...

Rüyamda bir film oyuncusu çıplak;(ismi ise Arnould Schwezeneger) geliyor bir tane oğlan ile cinsel ilişkiye giriyor. Nedense ben artık bağlı mıyım neyim bilmiyorum kıpırdayamıyorum. Bakıyorum bu ahlaksızlık yapıyor. Anlıyorum ki bu iblisin ta kendisi, defol git lanet iblis diye bagiriyorum, gitmiyor sırıtıyor, bir daha bagiriyorum ve kafami ceviriyorum, cekip gidiyor. Bir sorayım dedim tekrar ozur dilerim ama bu nefsimle alakali bir isaret olabilir diye sordum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun..
rüyada cinsel ilişki görmek;
Arnould Schwezeneger gay olduğu söyleniyor bu bir sapıklık!!
Rüyayı gören kişinin doğru yoldan sapacağına, şeytana uyacağına, kendini zor durumlarda bırakacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına ,bazen de Nereye ,neye baktığınıza ,girdiğinize dikkat edin Müstehcen resimler görüntüler, hayalerden uzak durun..

Siz irade sınavında bu savaşı kazanmak için gayret edin. Bunun bir iç cihad olduğunu unutmayın.
Rabbim, nefsi emmarenin kötülüklerinden hepimizi korusun

Önemli olan kendini kontrol edebilmek !!
Düşünmek düştüğün yerin farkına varıp düşmeden önceki yerinin düşünü görmek demektir....
Düştüğün yer burasıdır!.. Yükselişin de buradan olacaktır....
Her kes anca Düştüğü yerden tekrar Yükselir..
"Bir günahtan sonraki günah,önceki günahın bir sonucudur..
Az ye, Az uyu, Az konuş, Mutlu,huzurlu sakin olursun...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Abla bunu cok onceden gormustum o gunden sonra bunlar oldu hamd olsun iyiyim zaten seytan oyunu olduğunu ve dışardada beni buna sevk ettigini anladim daha dikkatliyim artik illa sapacak miyim ?

Üst Alt