• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada civciv görmek

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a ablacığım rüyada bir sürü civciv aldım, içlerinden en iyi ve güzellerini seçiyodum bir sürü alıyodum sonra evime getiriyodum renkleri sarı ve çok tatlılardı bir tanesi de yeşilliydi hatta, onları seviyodum hep evin içinde geziyolardı, öyle hoşuma gitti rüya sizinle paylaşmak istedim
selametle.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyada civciv görmek meşakkatsiz elde edilecek mala, rızkın genişlemesine, maddi sıkıntıların sona ermesine ve mutlu bir yuva kurmaya dogru ins gidilecegine işaret eder.

Her zaman Gonul ve umut Penceren açık olsun... bakış açın ruhsal ve fiziksel sagligin icin onemlidir..
Selamet ile Hayra kalin...

pinar1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sarı civciv görmek

Selamunaleyküm sizinde dualarınızla kızıma kavuştum çok şükür yuvada kurtuldu.Bu yazdığım rüyayı evdeki bekar görümce görmüş onun adına yazdım şimdiden yorumlarınız için Allah razı olsun. rüyamda yengemle tavuk almaya gidiyorum.Kirmizi bir kamyonet var yanında sarı Civcivler var kaynatın içinde buğday dolu.Demir çemberi içinde beyaz Tavuklar var.Evleneceğim kişi yanımda bir torba buğday el arabasının içine erkek kardeşim koyuyor.Tavuk alıyoruz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyada tavuk görmek özgüven kaybını ve iradesizliği ifade eder. Ayrıca çok fazla gevezelik ve dedikoduyu işaret eder.
Tavuklar aynı zamanda bir süre sıkıntılı günler geçireceğinize fakat sabırlı davranarak bu sıkıntılardan kurtulup rahatlamak, mutluluğa ermek anlamına gelir.
Yarınlar büyük yeniliklere gebe..

Rüyada civciv görmek meşakkatsiz elde edilecek mala rızkın genişlemesine maddi sıkıntıların sona ermesine ve mutlu bir yuva kurmaya dogru ins gidilecegine işaret eder.
Bir süre canınız sıkılacak, bu sıkıntıların sonunda mutluluğa ve huzura ereceksiniz Allahu alem..ve rahata kavuşacaksınız .
Rüyada tavuk, aile yaşamınızın güzel ve düzenli olacağına mutlu günler geçireceğinize yorumlanır.
Küçük tavuklar veya civcivler, iş yaşamında başarılı olacağına işaret eder.

akvaryumda balıklar görmek zenginlik, başarı ve keyifli maceraları ifade eder.
Bu rüya aynı zamanda bazı önemli duygusal gelişmeleri ya da değerli bilgileri temsil edebilir.
Selamet ile Hayra kalin...

pinar1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba

Yorumlarınız için çok sağolun.Not olarak buda sizin son rüyanın demişsiniz ben yanlısı anladım acaba birdaha rüyaları yorumlamiycak misiniz eğer öyle ise çok üzülürüm. .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yorumlarınız için çok sağolun.Not olarak buda sizin son rüyanın demişsiniz ben yanlısı anladım acaba birdaha rüyaları yorumlamiycak misiniz eğer öyle ise çok üzülürüm. .

Merhaba bu son rüyanız derken bu rüyanizdan ibret ve ders almaniz için demiştim..
Rüyada Kuran-ı Kerim Okumak :Çok hayırlı bir rüya .. Malumdur ki, Kur'ân-ı Kerim Rabbimizin mübarek kelâmıdır, onda, şifa ve rahmet vardır ...
Her sıkılıp daraldığınızda Kur'ân-ı Kerim okumaniz gerektiğini anlatmaya çalıştım...
Allah nasip kısmet ettikçe rüyaları yorumlamaya devam... brrvo

pinar1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba bunu duyduğuma çok sevindim Allah razı olsun ablacigim.

zebus

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Selamın aleyküm. Ben rüyamda, oturduğum evin salonunda civciv gördüm, yüzüstü çekişiyordu, kafasını yere vuruyordu. Sonra hareketsiz kaldı, bende civcivin yanına gittim kalk allah'ın izniyle dedim civciv bir anda kalkdı ayağa, hıp hızlı kaçtı ve gitti yok oldu civciv. Rüyada burda bitti.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun..
Bir kimsenin rüyada civciv görmesi;
sevinç ve sürura ,yenilik Ve sevimli gelişmelere delâlet eder.

Rüyada ölü civciv diriltmek ;

Ölü kalpleri diriltmek yani birinin hidayetine vesile olacağiniza yorumlanir..

Hiç şüphesiz, göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. O, diriltir de, öldürür de. Size O'ndan başka ne bir dost vardır, ne de bir yardımcı. (TEVBE/116

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh"
“Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”
hikmetti, kerameti Güç ve kuvveti kendinden bilirsen..nimetti de kendini de kaybedersin..

İnsan fakirdir maddi manevi hiç birşeyi kendi kazanmaz ne eviniz barkınız ne doldurduğunuz alışveriş sepeti ne gönlünü kazandım sandığınız arkadaş sizin kazanımınızdır.
Her biri sanki siz kazanmışsınız gibi gözüken Allah’ın lütuflarıdır.

Hiç Bir Şeyin Sahibiyim Deme, Emanetçi Olduğunu Bil.. Hayatın acılarından ders çıkarmaya bakınız.
İnsanın başına gelen hadiseler birer "İlahi mesaj", birer "ayet"tir. Onları doğru okumaya çalışınız.
"Allah cc.bu olay içerisinde bana hangi mesajı iletti?" diye sorunuz kendi kendinize.
Unutmayınız ki acı ilaç içmeden tatlı şifa bulunmaz.

ALLAH HAYALİNİZDEKİ GÜZELLİKLERİ YAŞAMAYI HAYIRLI BİR ŞEKİLDE NASİP ETSİN İNŞALLAH .amin

selya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Civciv görmek

Misafirliğe gittiğim teyze kızımın evinde gördüğüm rüya çok açık sıralı ve netti. Rüyamda piliç büyüklüğünde, tüğleri yıpranmış bir kurk tavuğunu oturduğu yerden kaldırıyorum altından sarı ve sütlü kahve rengi yeni doğmuş civcivleri görüyorum. Onların hepsini avucuma alıyorum( sayıca çoklar) avucuma nasıl sığdıklarına hayret ederken iki tane de kedi yavrusunu fark ediyorum acıktıklarını düşünürken elimde bayat ev ekmeği beliriyor onlara onu vermek isterken poğaça istediklerini içimdeki ses söylüyor. bende şunlara bak birde ekmek beğenmiyorlar diye takılıyor ve seviyorum. Daha sonra başımı kaldırdığımda yıllar önce taşındığım büyük bi evdeyim her yere çamaşır asmışım ve çok zaman önce astığımı toplamayı unuttuğumu düşünüyorum (çamaşırlar temiz ve güzel kokulu )onları toplarken ne kadar temiz olduklarını düşünüyorum ve kedi ve civciv yavrularına basmamaya özen göstererek odanın içinde ilerlerken uyandım.(genelde çok rüya görürüm fakat birbirine bağlantısız anlamsız yarım yamalak hatırlarım bunu net hatırlıyorum)

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sarı civciv görmek.

Hayırlı çalışmalar hocam. Rüyamda yüksek bir yerden dağlar arasında kalan deniz manzarasına bakıyordum denizin kenarındaki oteller vardı ve bu oteller küçük küçük görünüyordu. Biraz seyre daldıktan sonra yanıma minik sarı civciv satan biri geliyordu ve civcivlerini bazıları yere düşüp ortalıkta kaçışıyorlardı oda onları tutamayınca hemen ona yardım etmeye başladım. Civcivleri incitmeden ve kimsenin onları ezmemesi için avucumun içiyle yakalayıp adama veriyordum ama yerde kaçışan 4-5 civciv varken neredeyse bu civcivler sanki onlarca olmuştu ve tutup tutup adama veriyordum. Ve içlerinden bir civciv ise kanlar içindeydi onu da yakalıyordum ama fazla önemli bir şeyi olmadığını görüyordum. Allah'a emanet olun hocam.

Denızz1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm hocam iyi çalışmalar. Rüyamda bir yerde kuluçkaya yatmış tavuk görüyorum ve altından canlı civcivler çıkıyor sarı ve siyah renkte ve ben onları avucuma alıyorum annesi hiç tepki göstermiyor bana ve avucuma almadan önce küçücük görüyorum bir sürü. Sonra avucuma aldığımda büyük görüyorum biraz daha sonra onları merdivenden indiriyorum merdivenleri de aralıklı görüyorum, tutunarak indiriyorum avucumda civcivleri. Sonra bir civciv yere düşüyor diğerlerini dikkatli şekilde tutup aşağı indiriyorum ama yerdekinin ölüp ölmediğini görmedim, hocam sadece düşüşünü hatırlıyorum yerde gördüğüm anı. Saygılar hocam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Bugün canım sıkkın moralimde bozuktu bu güzel habere cook Sevindim!!Allah'a binlerce kere Şükürler olsun ..

Rüyada tavuk görmek;her zaman için bir kadın ile tabir edilir. Bu kadın güzel ama akıllı olmayan, her işi yapmak isteyen ama yüzüne gözüne bulaştıran kadın olarak tasvir edilir.
Bu rüyada keramet ve hayır vardır. Rüya sahibinin çok istediği ve yıllardır özlediği bir şeye sıkıntı sonrasi kavuşmasına ve bahtiyar olmasına delalet eder.
Bir de güzel bir gönül ilişkisi şeklinde de yorulur...
Tavuklar aynı zamanda bir süre sıkıntılı günler geçireceğinize fakat sabırlı davranarak bu sıkıntılardan kurtulup rahatlamak, mutluluğa ermek anlamına gelir.
Kişinin rüyada buğday görmesi; meşakkatle kazanılan şerefli ve bereketli bir mala delalet eder...Hakkınızda hayırlısı inş. selametle...
deep not:pinar bu da Sizin Son rüyaniz idi..

nebiye

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm. Ben bir rüya gördüm ve tabire ihtiyaç hissettim.Yorumlarsanız çok sevinirim.Rüyamda üç tane kuluçkaya yatmış tavuk görüyorum.Tavukların üstünü örtmüş bir tabak var ve ben o tabakları kaldırıp kenara atıyorum.Tavuklarda kuluçkadan kalkıyorlar ve her birinin altından yaklaşık onar tane yumurtadan civciv çıkıyor.Rüyamın devamında ise üç tane büyükçe bir akvaryum ve her bir akvaryumda sürülerce balık görüyorum.Yine rüyam devam ediyor.Şöyle ki büyükçe bir çatı görüyorum ve babam bu çatıyı tamir etmeye çalışıyor.Çatının yan tarafında balkon var.oraya gittiğimde bana hediye edilmiş birçok bitki görüyorum.Kimisi çiçek açmış kimisi çiçeksiz bitki ama adlarını bilmiyorum.Balkon güneşliydi,yorumlarsanız çooook sevinirim Allaha emanet olun.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamün Aleyküm. Ben bir rüya gördüm ve tabire ihtiyaç hissettim.Yorumlarsanız çok sevinirim.Rüyamda üç tane kuluçkaya yatmış tavuk görüyorum.Tavukların üstünü örtmüş bir tabak var ve ben o tabakları kaldırıp kenara atıyorum.Tavuklarda kuluçkadan kalkıyorlar ve her birinin altından yaklaşık onar tane yumurtadan civciv çıkıyor.Rüyamın devamında ise üç tane büyükçe bir akvaryum ve her bir akvaryumda sürülerce balık görüyorum.Yine rüyam devam ediyor.Şöyle ki büyükçe bir çatı görüyorum ve babam bu çatıyı tamir etmeye çalışıyor.Çatının yan tarafında balkon var.oraya gittiğimde bana hediye edilmiş birçok bitki görüyorum.Kimisi çiçek açmış kimisi çiçeksiz bitki ama adlarını bilmiyorum.Balkon güneşliydi,yorumlarsanız çooook sevinirim Allaha emanet olun.
Aleyküm selam.
Rüyada tavuk görmek iyidir, güzeldir, mutluluktur. O cümleden civcivde hayırdır. Sevinçtir.
Yumurtadan civciv çıkması kısmettir. Akvaryum ve balık görmek çok hayırlıdır. Çok şanslı olmaya ayrıca rızka, berekete, bolluğa işarettir.
Bitki görmekte, hayırdır. İyiliğe işarettir. Yani rüyanız anlayacağınız hayırlı bir rüyadır. selametle.

Üst Alt