• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cocuga bakmak

Senaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum ,
15 Aralik'i 17 Aralik a baglayan gece bir ruya gordum ama sanki tum gece onu gormusum gibi,uzun gibiydi.Bir cocuk vardi hep yanimdaydi beyaz tenli yeni yurumeye baslamis,2yaslarinda bi cocuk.ailemin oturdugu mahallede surekli geziyoruz onunla.mahalleye yeni tasinmis b aile geciyo yanimizdan cocugu seviyolar cok tatli bi cocuk.. gozumden sakiniyorum onu.Oylesine bir ruya midir yoksa anlami var mi merak ediyorum

Bir tane daha ruya anlatmak istiyorum,bu da ayni gece oldu.Yuzme havuzuna gidiyordum ben onceden,ruyamda da oraya gittim havuza girmeden once dus almak gerektigi icin suyun altina girdim.O sirada dustan ciktigimda dus alinan alanda seccadeler serilmis yerlere,namaz kilan kadinlar vardi.Bir anlam veremedim ben

Simdiden tesekkur ederim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim Hayirdir insallah..
bizler elimizden geleni her turlu emek fedakarlik zahmet kulfetti cektikten sonra gerisi Allah kerim deriz..

insan hayatta ne kadar verir ise Hayat da adildir anca verdigi kadari bictigi kadarini o insana geri veririr...
devamli derslerine calisan okullunu onemsiyen tabiki ins. Allah-in izni ile basarili olur.. Okullu aksatip parti eglence sosyal hayat
vs diye ogrencilik yillarini beyhude gecirenler ise sonucu ise sadece basit bir eleman olmaktir...
doktor muhendis avukat siyasetci olmak isteyenler hepsi cook azimli ve caliskan ne istedigini bilen.istikrarli genclerdir.. aynen sizin oldugunuz gibi...
her seyin bir zamani ve vakti vardir.. su an sadece okuma ogrencilik zamanidir...

Rüyada Havuz Görmek :icine girmek İçinde temiz su bulunan bir havuza baktığını görmek geleceğinin çok parlak olmasına yorulur.
kardesim her baslangic zor ve SIKINTILIDIR...
yani o okul seviyesi sizin korktugunuz kadar korkulacak bir yer degil insallah zaman ile yavaş yavaş alisip oraya kendi saltanatliginizi da kuracaksiniz..

"Yuzme havuzuna gidiyordum ben oncedenruyamda da oraya gittim havuza girmeden once dus almak gerektigi icin suyun altina gir"
kardesim gerek okul gerek gunluk hayattiniza her zaman Dua ve abdestli baslamaya itina edin..
Nimeti en çok bereketsizleştiren şey nankörlüktür.
Şükür bereketsizliği önler; nimeti çoğaltır; hersey icin cokca Şükr edin..
Cocuk guzel, hayirli bir baslangic ve degisimdir..
Hayirli Gunler kardesim..

Üst Alt