• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çocuğunun olduğunu görmek

A

Aytennnn

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleykum.Geçen gece sabaha karşı rüyamda iki çocuğumun olduğunu gördüm.Yeni doğmuşlardı ama 5- 6 aylıkdılar ve dizlerimin üzerinde oturmusdular. İkisi de sağlikli ve güzel çocuklardı.Mavi giymişlerdi galiba erkekdiler.O kadar mutluyduk kı rüyada.
Azeriyim Kievde yaşıyorum .İsmim Ayten. 21 yaşında evliyim.1 yıldır kı bebek istiyorum.Yani çok istediyime göre mi bu rüyayı gördüm yoksa gerçeklik payı varmı?Ayrıca son zamanlar bebeye ait bir kaç defa da rüya görmüşdüm.
Size gönülden teşekkür ederim.Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hosgeldiniz kardesim..
HER ŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR âlem-i maddî ile âlem-i ruhanîyi birbirinden fark etmek lâzım gelir..cook bebek istediginiz icin mi boyle gordunuz bilemiyorum Allahu alem..
ama bir sey Sizin istediginiz zaman da olmuyorsa inanin bunda da bir SIRRI-i hikmet ve sebep vardir...
Hayirdir insallah..
Rüyada yeni doğmuş bebek görülmüşse, sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine işarettir...
Rüyada çok çocuk görmek, zenginliğin ve mutluluğun ,Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere ,kız çocuk görmek kötü bir habere işaret seklinde yorumlanir..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. Size Her seyin en hayirlisini ve HAYIRLI ,ibadet ehli nesiller ile lutuflendirsin amin..

duanur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada çocuğun olduğunu görmek

Rüyada çocuk sahibi olmak, rüyada çocuğun olduğunu görmek, rüyada kız ve erkek çocuğu olduğunu görmek rüya tabiri.
Selamun aleykum ben ruyamda 2 kız çocuğum, bır oglum oldugunu gordum. Bu ruyayı 4.5 sene oncede gormustum, acaba ne anlama gelıyor? esselam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada çocuğun olduğunu görmek;
Rüyada Çocuğun Olduğunu GörmekRüyada çocuğun olduğunu görmek, iyi haber olarak yorumlanır ve anı zamanda hem manevi açıdan zenginleşmeye, hem de gelirin ciddi anlamda yükseleceğine işaret eder. Arzu edilen bir evlilik yapılacağına yorulur..

"2 kız çocuğum, bır oglum oldugunu gordum"
Hayatta hep iki keder bir mutluluk, Bir Adım İleri, İki Adım Geri atacağininiza ;bazende de bu rüya iki oğlunuz olacağina alamettir..
selametle..

Üst Alt