• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cübbe ve sarık görmek

glowss

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cübbe sarık giymek, rüyada cübbe ve sarık görmek tabiri.
Selamın aleyküm, iş yerinden bir ağabeyim rüyasında beni görmüş. O da ben de namazını kılan, elimizden geldiğince dinimizi yaşamaya çalışan iki günahkar kuluz. Rüyasında ben onu bir tepeye çıkarmışım ve tepede bir sürü sarıklı cübbeli kimseler varmış. Ben ağabeyime "otur" demişim ve o da oturmuş. Ben uzunca bir sarığı başına güzel yeşil bir cübbeyi sırtına giydirmişim. "Tamamdır ağabey senin işin, gidebilirsin" demişim. Normalde sakallı olmadığı halde kendisini ehli sünnet bir şekilde sakallı görmüş. O kadar güzel bir rüyaymış ki bana "tekrar uyuyup aynı rüyayı görmek istedim o an" dedi. Bu rüyada bana çıkacak bir pay var mıdır ? Yok ise ağabeyim için ne yorumlarsınız? Yorumlarınız için şimdiden Allah sizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada cübbe ve sarık görmek ;
Bu ağabeyiniz , bazı vesileler ile maddi manevi çok daha güzel konumlara gelecek olmasina işaretir..

Sizin de karşılaşacağıniz imtihan ve sıkıntılara tahammül göstererek,Maddi, manevi yükseleceğinize lakin Bazı konularda daha dikkatli,
hassas ve ibadetlerinde huşu,ihlas ve hissiyat katmanız gerektiğini rüyanız size hatırlatıyor.

"aşkasına iyiliği emrettiği halde, kendisini unutan kimseyi eleştiren Bakara sûresi 44. âyeti, bu iğneleyici soruyla biter.
İyiliği emrettiği halde kendini unutan insan, akıllı kabul edilmez ve akıllı olmaya dâvet edilir. Başkalarına iyiliği emretmek, başkalarına doğruyu göstermek suretiyle
onları yararlandırmaktır. Hâlbuki başkasına yol gösterip de kendisini unutmak ve kendisini iyilikten, irşaddan mahrum etmek, başkasını selâmete çıkarıp kendini ateşe atmak demektir ki, bu davranış, akıl açısından bir çelişki teşkil eder. (Szüm meclisten dışarı bu bime doğandır."

Allah cc. cümlemizden razı olsun inşAllah selametle..

https://www.islamiforumlar.net/gonu...kuyorsunuz-yoksa-mana-yi-mi-anliyorsunuz.html

Üst Alt