• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çürük yumurta görmek

irem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba.Rüyamda eşimle yolda yürüyoruz eşimin elinde 3 tane yumurta var, birtanesi kırılıyor ve sarısı eşimin eline ve üzerine bulaşıyor ve geri kalan ikitaneyi bana veriyor bunlar cürük aldığın yere geri götür diyor.Yumurtaları alıyorum birtaneside benim elimde kırılıyor ve sarısı elime bulaşıyor.Elimde sağlam birtane yumurta kalıyor.Rüyamı yorumlarsanız çok memnun olurum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah.
Rüyanızda çürük bir yumurta görmeniz; gıda maddelerinin çürümesi cimriliğe, malın sadakasını vermemeye ve malda meydana gelecek bereketsizliğe yahut israfa dalalet eder.

Rüyada çürük, çürümüş bir şey, çürüme, bir şeyin çürüdüğünü görmek gerçek yaşamda negatif mesajlar verir.

Sevdiklerinizi kendinize yakin..sinirli ,gergin oldugunuzda ise kendinizden uzak tutun...niye biliyormusunuz ?
cunku ayrica Bozuk yumurta görmek; aile içi anlaşmazlık yaşayacağınıza…delalettir..

zamaninda hesaba katmadigimiz kucuk seyleriniz degistirebilirsek. gelecekte olacaklar degisebilir...
insanoglu hep hesaba katmadiklari icin kaybetmis ve ACI cekmistir..hesaba katilmamis..Hersey iyi giderken kaybedenler bu kucuk seylerden kaybeder..
Kardesim bugunun hesabini yaparken gelecegi de dusunerek katma deger yapin lutfen...
Yani bugun vereceginiz saglikli karar geleceginizi olumlu veya olumsuz etkiliyecegini unutmayin..
Su an icinde bulundugunuz ortam ve sartlar saglikli karar veremiyor durumda iseniz kararinizi simdilik askiya alin!!
yoksa aklim yumurta gibi allak bulak derseniz..
gorelim Mevlam neyler Neylerse guzel Eyler..
Her Seyin bir zamani ve olgun olup HAZIR oldugu donem vardir..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

irem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cürük yumurta

Yorumunuz için teşekkür ederim.Eşim bu aralar zor günler geçiriyor.Allah yardımcımız olsun,hayırlı günler.

HalıcıMuharrem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda Çürük Yumurta Görmek

Rüyada yumurtanın çürümesi rüyada çürük yumurta görmek tabiri.
Selamünaleyküm, hayırlı günler 2-3 gün önce rüyamda işyerimdeydim ve belli bir yerde önceden 2 tane yumurta kaldığını bunların çürüdüğünü ve bu çürük yumurtalar neticesinde cinlerin orda bulunduğunu, dükkanımda bereketsizliğe yol açtığını söylediler rüyamda. Bu direk bu şekildemi anlaşılmalı yoksa başka birşeye yorulabilinir mi ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, hayırlı günler rüyaniz hayr Olsun
Rüyada çürük yumurta görmek;
Cimriliğe,kul hakkına, malın sadakasını vermemeye ve malda meydana gelecek bereketsizliğe yahut israfa dalalet eder.

Rüyada çürümüş bir şey, görmek gerçek yaşamda olumsuz bir şeyler olacağını işaret eder.hayır ümid edilmez.
gerçek yaşamda negatif mesajlar ve Şükürsüzlük belirtir..
Şükrü unutanlar zahmet ve bereketsizlik çekerler.

Sevdiklerinizi kendinize yakin..sinirli ,gergin oldugunuzda ise kendinizden uzak tutun...niye biliyormusunuz ?cunku ayrica Bozuk yumurta görmek; aile ,işyerinde anlaşmazlık yaşayacağınıza…delalettir

- Her parası olan rahat mı?
Rahat değil, parası artsada hayatının tadı olmaz. İnsanoğlunun problemleri parasının artmasıyla çözülmez, huzurlu olamaz. İşin başı şükürdür.
Cenâb-ı Hakk’ın kulundan beklediği, özlediği, istediği kulun şükretmesidir.
Şükür yâ Rab dersen Allah râzı olur. Şükrü aklınıza getirmezseniz Allah sizden râzı olmaz;

"çürük yumurtalar neticesinde cinlerin orda bulunduğunu, dükkanımda bereketsizliğe yol açtığını söylediler
"ben bu konuyu bilmiyorum bilene sorun ..selametle..

Üst Alt