• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dağ evi görmek

umutsuzlady

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı günler...merhabalar..
rüyamda bir dağ evimiz varmış güya eve girmezden önce karşıdaki dağı görüyorum o kadar güzelki..eve giriyorum ev çok geniş ve güzelmiş ama eskiymiş evin önünde yatan ölü serçeler var birinin üstüne basıyorum sonra eve giriyorum hep burda yaşasak ya diyorum anneme sonra ordaki yükseklikten aşağı indim şehire gitmem gerekiyormuş

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Umutlu lady kardesim hosgeldiniz..
Ruyaniza hayirdir ins. diyerek yorumlamaya Allah-in izni ile basliyalim..
Ev rüyaları daima önemli ve hayirli sayılır..
Evin genişliği mutluluğun artması... Ev pis ve karanlıksa sıkıntı demektir.
Ev dağ başındaysa rüya sahibinin, ileride çok yükseleceğini ve herkesten üstün duruma geleceğini anlatır...Allahu alem...

Serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek; zarar göreceğinize işarettir.lakin ruyanizda evin önünde yatan ölü serçeler var ..kardesim size bin kere zulm edilip hakkiniza girselerde Siz Siz olun bir kere bile hic kimseyi incitmeyin..zulm etmeyin!!Zalimlerden olmayin cunku Allah cc. Mazlumun yaninda zalimin karsisindadir.. seklinde ruyaniz yorumlanir...

Rüyada dağ görmek genelde hayra yorulur.dağ; guctur kuvvetir destektir..Dost ve vefadir...

Olduğun yerde durarak olmak istediğin yere varamazsın.Bakınıp durma harekete geç hayret değil gayret et…
elinden geleni yap Helal RIZK icin Dua ettikten sonra herseyi Rabbine BIRAK..

"Yaratılıştaki herşey sizin içinizdedir ve içinizdeki herşey yaratılıştadır. Siz en yakın şeylerle sınırsız bir temas içindesiniz ve dahası mesafe sizi uzaktaki şeylerden ayırmak için yeterli değildir.
En aşağıdakinden en yücesine en küçüğünden en büyüğüne her şey içinizde eşit bir şekilde var olur.
Tek bir atomda dünyadaki tüm elementler vardır. Tek bir damla su okyanusların tüm sırrını içinde barındırır…"
HALİL CİBRAN

Üst Alt