• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Dalgalar Görmek

Bestee

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm. Rüyamda bir şehrin yüksek bir bölgesinde yol kenarında bir taşa yaslanmış arkadaşımı beklerken denizin aşırı derecede dalgalandığını, dalganın bütün şehri altına aldığını gördüm. Bu dalgadan yüksek bir mevkide olmama rağmen sadece 1 damlasının vücuduma değdiğini hissettim. Dalga geri çekildiğinde insanlara ve şehre hiç bir şey olmadığını her şeyin olağan bir şekilde devam ettiğini gördüm. Daha sonradan babam yanıma geldiğinde olayı anlattım. Fakat bana gülerek bir şey olmayacağını annemi ikna edebilirse ayaklarını denize sokacağını belirtti. Yorumlarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam
Rabbim Ruyanizi Hayra cevirsin ins..
bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..

rüyada deniz dalgası görmek :bir uyari bir ikaz bir irsad gorevini de yapmakta..
rüyada dalgalarin dehşetini görmek rüya sahibi için çirkin şeylerden korkutulmaya ve onu günahlardan sakındırmaya “İşte bak önünde böyle bir gün var”
diyerek uyandırmaya delâlet eder.

Denizde fırtına dalgalar hayatın tamamen değişeceğine birbirini izleyecek olaylardan sonra huzura kavuşacağına işaret eder.
Hayal aleminden cikip gercekler ile yuzlestigimizde gercek hayatta ki beklentilerimizde mantikli oldugunda bir cok guzeliklere temel atilabilir...ayaklarin, yere değsin artik..
Hayal aleminden cikmadikca ruyalariniz gerceklesmez kardesim...

Farkettik değil mi hayal kurmakla o kadar meşguluz ki gerçekleri aramak hiç geçmemiş içimizden.
Yoksa bizim hayal dediğimiz şeyler gerçeğin ta kendisi mi. Hayirli gunler...

Üst Alt