• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dalgalı deniz görmek

• Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm, rüyada dalgalı deniz görmek ne anlama gelir? Ruyamda tekne ile denizdeyim teknede tanımadığım iki erkek var. Deniz masmavi ama dalgalar görünmeye, hışmı büyümeye basliyor yavaş yavaş bizi oynatiyor havaya yükselip tekrar düzeliyoruz. Dalgalar köpüklü ama deniz temiz ve mavi. İcimde çok korku yok, biraz endişe olusuyor. Ama Allah'ın hikmetini umuyorum bir yandan. Oyle kurtulmaya çabalarken uyandım. Tekne batmadi yine de böyle bir rüya gördüğüm için üzüldüm. Tabi ki Allaha şükür hamdolsun.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleykümselam. Rüyada dalgalı deniz görmek tabiri;
Hayrolsun inşallah.
Herşeyi en iyi Allah bilir.
Denizin berrak olması her haliyle çok güzel.
Ancak dalgalı deniz mücadeleli bir yola girme olarak yorumlanır. Bekarlar için mücadeleli bir gönül yolculuğu olarak yorumlanır.
Deniz görmek genelde güzele iyiye yolculuğa bolluk ve berekete işlerin yolunda gittiği şeklinde yorumlanır.

Dalgalar, genelde mücadele ve uğraş gerektiren bir olay ya da süreç şeklinde telakki edilir.Allahu alem önünüzde güzel ama mücadeleli bir o kadar da maceralı günler sizi bekliyor.

İnşallah herşey güzel olur. Dua ve ibadetten geri durmayın. En önemli ibadet farz namazlarını mutlaka kılmaktır. Kuran okumayı ihmal etmeyin. Sadaka vermeyi ihmal etmeyin.

A

Aysenuurr

Kayıtsız
Misafir
Rüyada dalgalı deniz görmek ne anlama gelir? Ben rüyamda evimizin karşısında bi deniz olduğunu gördüm ve hava da ne aydınlık ne karanlıktı, yağmur havası var gibiydi. Ben odamda aynada kendime bakarken aynadan görüyorum birden deniz taşıyor ve dalgalar odamın camına vuruyor. Hemen diğer odaya gidip babama söylüyorum o da perdeyi açıp bakıyor ve kıyamet bu hafta kesin kopar diyor. Ben de ablamla korkuyorum hani ne olur kopmasın falan diyoruz. Sonra ben düşünüyorum daha yapacağım şeyler vardı diye ve çok korkuyorum sonrasında da uyandım zaten bu rüya ne anlama geliyor.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ruyamda dalga kizimi surukleyerek denize birakdi bende denizin kenarindaydim yuzme bilmedigim icin gidemedim yanina yardım cagrilari atarak bagiriyor ve agliyordum bu ne anlama geliyor .....

Üst Alt