• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dalış yapmak - Rüyada dalmak

kbrszgn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada denize dalış yapmak Rüyada dalış yaptığını görmek rüyada dalmak
Selamın aleyküm. Hayırlı günler dilerim. Aynı gün iki farklı rüya gördüm ve nasıl tanımlanır bilemedim. Sizden ricam bana bi yol göstermeniz. Öncelikle gece gördüğüm rüyadan başlayayım.Yakın arkadaşlarımız ve eşimle birlikte deniz kenarındayız.Eşim, arkadaşı ve hanımı hepsi denize dalış yapıyorlar.Birde arkadaşın hanımının küçük bir erkek kardeşi var. Bende ona tüplü dalış öğretiyorum.Tüp giydiriyorum, gözlüğünü takıyorum ve dalış yapmayı öğretiyorum. Bunları yaparken herkes denizin içinde bense denizin üstünde giyinik ve ayaktayım, ayaklarım suyun üstünde. Herkesi dalış konusunda yönlendiriyorum.Aslında gerçekte benim böyle bir yeteneğim yok.Herkes dalıyor ve kıyıya çıkıyor.Bense denizin ortasında ayaktayim.Nasıl kıyıya çıkıcam dıye düşünürken Besmele çekiyorum ve 3 adım atıyorum.Son adımı atmak için derin bir nefes alıyorum ve cok büyük adım atarak kıyıya ayak basıyorum. Bu rüyam bu kadar. Şimdiden Allah razı olsun. Hayırlı bir ömür dilerim.

YÖNETİM/EDİT:
Bir başlık altında sadece bir yorum isteyin lütfen! Diğer rüyanız için uygun başlıkla başka bir konu açın!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayırlı günler rüyaniz Hayr olsun
Rüyada denize dalış, suya dalmak;
Her ne kadar bazı geçici aksiliklerle karşılaşsanızda sonuçta kesinlikle bu duruma son vereceksiniz manasını taşır...
yeterki Maddi ve manevi hazır olmadan Dünya Bir Deniz, dalış yapmayin..

Rüyada başkalarını dalarken görmek,dalış öğretmek;
psikolojik ve duygusal dengeyi temsil eder...kendinizi ruhsal ve manevi yönden iyi hissetmediğinizi ve bu sorunları asmak için çaba sarf etmeniz gerektiğini ifade eder. Belkide bu günlerde kendinizi bazı sorunlarınızı halletmek konusunda yalnız hissediyor olabilirsiniz.

"Besmele çekiyorum ve 3 adım atıyorum "
Rüyada Besmele çekmek, Besmele çektiğini görmek;
Hayır işler yapacağınıza yorumlanır..
Gördüğünüz rüya önce biraz zorluk çekeceğinizi sonunda hayra erişeceğinizi işaret etmektedir.

Yapacağınız işlerin ,alacağınız kararların ,vicdani yargılarınızın ,hayırlı bir başlangıç olsun..
Rüyasında besmele çektiğini gören kimse bütün sıkıntılarından kurtulur, ferah ve aydınlık günlerin başlangıcına işarettir.

Eğer içinizde bir endişe varsa Bismirrahirahmanirahim deyin.
Çünkü bir Bismirrahirahmanirahim demek sizi binlerce şeyden korur..Beden arzınızın kabesi olan kalplerinizi Sevdiklerinize Besmele ile açin!!

Bismilllahirrahmanirrahim derken 'bismi'nin manası nurunu Rahman'ın kaleminden Rahim'in levhine yazan Allah'ın adı ile idrak edenlerin beden kabirlerinden dirilişidir.
Mülkünde mutlak kadir ve hükmeden odur. Allah alimdir.

ihlas ve samimiyet besmelenin kapısıdır..Bu Helal ve hayır kapısından Besmele ile gir.Kaderin Sahibine karşı dürüst ve samimi olabilmeli insan..

YILLAR SU GİBİ AKIP GİDİYOR. ZAMANA DUR DİYE BİLMEK .HİÇ BİR CANLI İÇİN MÜMKÜN DEĞİL. VAR OLAN KUVVET VE KUDRETİN İÇİNDE ;KURU BİR YAPRAK GİBİ SAVRULUYORUZ.
KUVVET VE KUDRETİMİZ BİZE LÜTFEDİLEN SURETİN ÖZÜNDE SAKLI.HER CİSİM BİR ENERJİ VE RUHANİYETİNDE KENDİ HAKİKATINI TAŞIYOR...
“Herkes kendi yaratılışına (mizaç ve karakterine) göre hareket eder. Rabbiniz kimin en doğru yolda olduğunu daha iyi bilir. ”

Kaderine ve Kaderinin Sahibinden RAZI ol !hayırlı akşamlar.

Üst Alt