• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dam görmek

sunafilikkkk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm sevgili gönülsızım. Rüyamda toprak bir damın üzerinde ailemle birlikteydik, yağmur yağmış gibi yerler ıslaktı ve dam sallanmaya başladı. Dam çökecek diye korkmuştuk, birde ben kardeşimin gözlerini kapıyordum. Bir müddet sarsıldıktan sonra geri düzeldi ve yıkılmadı. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm Selam sevgili gönül Dostum Hayirdir insallah..
Rüyalar kişinin iç dünyasının aynası olduğundan insana şahsına ait fikir ve duygularını değerlendirmesi konusunda öncülük eder.

Rüyada bir evin damını ,görmeK bütünlüğü ve yaşamınızın temel özelliklerini ifade eder.
Rüyada damda olmak ;inanç sistemi ve Ruh halinizin ,özellikleri gösterir.
Rüyasında dama,çıkan kimsenin istedikleri olur. Olumlu değişikliğe delalettir.yeterki Siz Bakış açınızı değiştirin, hayatınız değişsin!
Olaylar bizim bakışımıza göre şekillenir. Öyleyse biz değiştikçe etrafımızdaki insanlar onlarla olan ilişkilerimizde değişiyor.

‎''Hayata tepeden bakarsan insanların sadece tepesini görürsün.
Hayata daima insanlarla aynı mesafeden bak; o zaman insanların hem yüzünü, hem kalbini görürsün.
Mühim olan yükseklere çıkıp hayata tepeden bakmak değildir; Mühim olan ne kadar yükselsen de her şeye eşit mesafeden bakabilmektir."
Şems-i Tebrizi

"Dam çökecek diye korkmuştuk "
Rüyanızın genel yorumu; gereksiz yere çok fazla korku ve endişeye kapılmanız..
çoğu zamansiz ve gereksiz korku, endişe ve gerginlik yaşadiğiniza yorumlanir..
Allah'a emanet olun.

Üst Alt