• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada davet görmek

GulNur1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam kardesim,

Allah hayirlara cikarsin bana gore guzel bir ruya gordum.
Evime yeni tanistigim aileyi yemeye davet etmisim. Benim evimmis ama ya yeni bir ev benim olmus ya da baskasinin evi ama ben artik orada yasiyorum,boyle bir his.
Nedense son ruyalarimda gordugum bu ev hep birbirine benzer gibi benim evim ama ben evi daha onceden benim evim olarak hatirlamiyorum aslinda ama, cok huzurluyum evde.
Misafirler masanin etrafinda oturuyor, mutfakta yemek masasindalar,cok yemek yapmisim.
Masanin bas kosesinde yasli bastonlu bir kadin var, gulumseyerek tereyagi var mi, biz de taze ekmekle tereyagi yenir diyor. Onun gene benden daha yasca buyuk kizi, belki 65yaslarinda benim yanimda duruyor tereyagini vermem icin.
Ben de tezgahin ustune tirmanip dolaptan tereyagi aldim, yagin birazi sicaktan erimis, onu baska bir kaba bosalttim ziyan omasin diye, ama kendi kendime de o kadar yemek yaptim gene de tereyagi sordu diyorum buna ragmen ikinci tereyagini da buldum ikisini de verdim masaya.

Aslinda ruyamda gordugum bu kisilerle haftasonu birlikte yemek davetindeydim sonra onlari ruyamda kendi evimde yemege davet etmis gordum.
Size daha once surekli ruyamda gordugumu soyledigim arkadasimin hic karsilasmadigim yetiskin ogullariyla tanistim. Bir tanesi benim hep ruyamda gordugum ogluydu ve en cok da o bana yakinlik gosterip devamli gulumsedi ayni ruyamda oldugu gibi.

Bu arada unutmadan Hayirli Bayramlar olsun, Allah nice saglikli, mutlu bayramlar nasib etsin cumlemize insallah, sevdiklerimizle hep birlikte.

Saglicakla kalin,

Gulnur

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli Bayramlar..Hayirdir insallah..
ruyalarinizda bir sey dikkattinizi cekti mi..?
"Benim evimmis ama ya yeni bir ev benim olmus ya da baskasinin evi ama ben artik orada yasiyorum "
artik nerde yasayacaginiza ve neresi yuvaniz olacagina karar verin...cddvb..

Rüyada tereyağ yemek, özellikle tereyağlı ekmek şans anlamına gelir..
Orta yaşlı kadın için hayatta çok dikkatli davranması gerektiğine işaret eder.
tereyağından kıl çeker gibi Bari kendimizi kandırmayalım...

İnsan en çok ne zaman üzülmeli biliyor musun? Aynı hataları yapıp farklı sonuçlar beklediğinde acı çekmeli insan.
Çünkü olay basit; hata aynı ise sonuçta aynı olacaktır.
2 ile 2 yi çarpınca 20 kere de yapsan bu işlemi 4 çıkar. Ancak insanlık tüm geçmişi boyunca şunu gördü ki tarih tekerrürden ibaret.
Nasıl olmasın ademoğlu hep aynı hırslarin ve bos hayallerin pesinde kosar durur...

Rüyada bir yere davet edilmek,veya davet gormek; birtakım yeni olaylarla karşılacağınızı, ifade eder...

Ye kürküm ye !
Nasreddin Hoca’yı bir şölene, ziyafete çağırmışlar. Hoca günlük kıyafeti ile gitmiş. Kendisiyle pek ilgilenen olmamış.
Hemen evine gidip, en yeni ve gösterişli elbiselerini, üzerine de kürkünü giymiş. Davet edildiği ziyafet konağına tekrar gelmiş.
Daha kendisini kapıda görür görmez, büyük bir hürmet göstermişler. Yukarıya çıkarıp salonda baş köşeye oturtmuşlar. En iyi yemekleri evvelâ ona ikram etmişler.

Hoca her ikram edilen şey önüne konduğunda, kürkünü yakasından özenle tutup, “ye kürküm ye” diyormuş.
- “Hocam, bu nasıl iş, hiç kürk yemek yer mi?” dediklerinde;
- “Ne yapalım, davet sahibi bunları kürküme ikram ediyor. Sonradan kürkümle aramda bir sorun çıkmasın diye ben de kürkümü uyarıyorum,” demiş.

Öğüt : “Görünüşe aldanmamalı” diye bir atasözümüz var. Ancak insanoğlu toplumsal bir varlık. Gidilecek yere uygun elbiseler giymekte gerekmektedir.
İlk intibâ görünüşle belirirse de, esas olan ambalâjın içindeki şeyin değeridir. Taş parçasına mükemmel bir ambalâj yapmak, taşın değerini arttıramayacağı gibi,
altın veya pırlantaya basit bir ambalâj yapmak ta onun değerini düşüremez.
Eskiler, “zarfa değil, mazrûfa bak” derlerdi...
Hayirli Bayramlar..

acilangul1

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada evde davet vermek, rüyada davet görmek, rüyadadavete katılmak rüya yorumu.
Selamün aleyküm; dün sabah bir rüya gördüm Rabbim hayırlara getirsin inşallah. Bizim evde bir davet veriliyor sebebini yada nedenini bilmiyorum. Akrabalarımız gelmiş, askerlik arkadaşlarım gelmiş askerlik arkadaşlarımla tepelik bir yerde sohbet ediyoruz arkadaşlarımdan bir tanesi olacak kardeşim hepsi geçecek sıkma canını diyor. Sonra çay bahçesi gibi bir yere gidip çay içip eve gidiyoruz. Arkadaşlarımdan biri gitmiş oluyor neden gittiğini soruyorum miğdesi ağrıyormuş geri döndü diyorlar, sonra eve geliyoruz. Herkes yemek yemeye başlamış bizde oturuyoruz, annemin yengesi karşımda büyük bir hırsla yemek yiyor eşarbı yarıya kadar geriye kaymış bir haldeydi. Sonra uyandım tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada davet görmek;
gerçek yaşamdaki insan ilişkileri ve görüşme, bir araya gelme konularını temsil eder.

Bir kimsenin rüyada yemek daveti verdiğini görmesi;
hayır ve nimetin üzerinde toplanmasına delâlet eder..

Dostunuzu, düşmanınızı iyi belirleyin. Bugünün yarını da var..dostunuzu, düşmanınızı iyi belirledikten sonra yola çıkmak gerekiyor.
Ya Rabbi! Beni göz açıp kapayıncaya kadar bile olsa nefsime bırakma...selametle..

acilangul1

Üst Alt