Selamun aleyküm.. Ben rüyamın yorumunu soracaktım. Rüyada dayımın oğlunu görmek ne demektir? Şimdi ben böyle dağlık düz ova gibi bir yerdeyim. Bir okulun içinde okul arkadaşlarımlayım, ders falan görüyoruz. Daha sonra okul arkadaşlarım nereye gitti bilmiyorum, ben okuldan çıktım. Her taraf dağlık, uçurum ve benim şu an askerde olan dayımın oğlunu perişan, yaşlanmış bir şekilde görüyorum bana elini uzatıyor onu yukarı doğru çekiyim diye.(beni bu rüyamda gördüğüm dayımın oğluna istiyolar. Gerçek hayata.) ben onu yukarı çekiyorum ben ona diyorum ki, ben seni çok sevmiştim ve gözümden bir damla yaş dökülüyor. Ben de seni çok sevmiştim diyor. Daha sonra peygamber efendimizin adını söylüyor HZ MUHAMMED in adıyla incil geldi diyor bende kendi içimden ona kızıyorum o incil değil KURAN diye daha sonra dayımın oğlu kaybolup gidiyor. Bende o dağlık bölümden yukarı doğru çıkıyorum. Bi uçurumdan aşağı bakıyorum ve dayımın oğlunu görmeye çalışıyorum. Aşağıdada teröristler var, onlar beni görür diye korkuyorum o yüzden geri çekiliyorum. Hemen yan tarafımda bir mezar var yanında insanlar var ve kuran okuyolar. Daha sonra kendimi evde buluyorum bi düğün varmış ona hazırlanıyormuşum. Çok güzel yeşil bir elbise var elimde ama daha sonra ben o düğüne gidememişim ve için için üzüldüğümü görüyorum. sonra uyandım işte. BİRAZ UZUN OLDU AMA YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM. HAKKINIZI HELAL EDİN.
Moderatör tarafında düzenlendi: