• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dayımın oğlunu görmek

nazeni

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm.. Ben rüyamın yorumunu soracaktım. Rüyada dayımın oğlunu görmek ne demektir? Şimdi ben böyle dağlık düz ova gibi bir yerdeyim. Bir okulun içinde okul arkadaşlarımlayım, ders falan görüyoruz. Daha sonra okul arkadaşlarım nereye gitti bilmiyorum, ben okuldan çıktım. Her taraf dağlık, uçurum ve benim şu an askerde olan dayımın oğlunu perişan, yaşlanmış bir şekilde görüyorum bana elini uzatıyor onu yukarı doğru çekiyim diye.(beni bu rüyamda gördüğüm dayımın oğluna istiyolar. Gerçek hayata.) ben onu yukarı çekiyorum ben ona diyorum ki, ben seni çok sevmiştim ve gözümden bir damla yaş dökülüyor. Ben de seni çok sevmiştim diyor. Daha sonra peygamber efendimizin adını söylüyor HZ MUHAMMED in adıyla incil geldi diyor bende kendi içimden ona kızıyorum o incil değil KURAN diye daha sonra dayımın oğlu kaybolup gidiyor. Bende o dağlık bölümden yukarı doğru çıkıyorum. Bi uçurumdan aşağı bakıyorum ve dayımın oğlunu görmeye çalışıyorum. Aşağıdada teröristler var, onlar beni görür diye korkuyorum o yüzden geri çekiliyorum. Hemen yan tarafımda bir mezar var yanında insanlar var ve kuran okuyolar. Daha sonra kendimi evde buluyorum bi düğün varmış ona hazırlanıyormuşum. Çok güzel yeşil bir elbise var elimde ama daha sonra ben o düğüne gidememişim ve için için üzüldüğümü görüyorum. sonra uyandım işte. BİRAZ UZUN OLDU AMA YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM. HAKKINIZI HELAL EDİN.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hos geldiniz kardesim..
Hayirdir insallah...
Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir Nefis Muhasebesi yapmanizi...Vicdan aynasindan kendinize bir bakmaniz icin bir uyari mahiyettindedir!!

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan hapis
3-Sıkıntı

"şu an askerde olan dayımın oğlunu perişan yaşlanmış bir şekilde görüyorum "
dayınızin oğlunun bir SIKINTI ve derdi var seklinde yorumlanir...
Ayni zamanda bu kisi ozunde temiz ama inancta biraz celiski, karisiklik bir bosluk icinde olduguna isarettir..
iste Seni alsa Senin sayende Dindar, iyi bir insan olurum diye de dusuncesi var...Seni kendine bir kurtulus, kurtaran gibi gormekte Allahu alem...

Rüyada terörist görmek ;
içinizdeki kızgınlıkları simgeler enerjinizi daha olumlu yönlendirmeniz gerektiğini işaret eder...
kendisiyle barışık olamayan insanın yanlış seçimler yapabileceğini de unutmayin...
Cevrenizdeki insanlara dikkat edin Ya Allah korkusu olanlari secin yada Yanliz kalin sizin icin daha Hayirli...

kendi için iyiyi güzeli seçen insan bazı zamanlar yaptığı yanlış seçimler sonrasında kendi kendine içinde rakip çıkarmakta deyim yerindeyse içindeki şeytanı uyandırmaktadır.
insanı insan yapan da insandır,kötü duruma sokan da yine kendisidir.
insan kendi kendinin düşmanı,dostu,arkadası herşeyidir.

ALLAH’ım.!
Bu günümüzün başını hayır ve iyilik
Ortasını kurtuluş
Sonunu ise başarı eyle...
Amin..selamet ile Hayra kalin guzel kardesim..

nazeni

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun inşal. ben islama uygun bi evlilik yapmak isteğim için hep onlardan kaçmıştım bakalım hayırlısı

Üst Alt