• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dedemi gördüm

sahmaran

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Hayırdır İnşaallah ablam Rüyamda Vefat etmiş dedemi gördüm her namazımda dua ederim bütün vefat eden kardeşlerimizle birlikte mekanları cennet olsun 12 sen oldu Rabbim kabir azabı çektirmesin
Anneannemin evi giriş katında bahçeli bi yer eve girmek için önce bahçe kapısını açmak sonrada evin kendi kapısını açmak gerekli binadan girilen kapı kullanılmıyor evin kendi kullandığımız kapısı bildiğimiz çelik kapılardan değil demir kapı 4 5 tane asma kilitle kilitliyor anneannem giriş katı oldugundan ogün annemle anneannem bir yere gidiyorlar kapıyı kimseye açma diyorlar 2 gün önce dedemi ziyarete gitmiştim o gün ne olacak Rabbim böyle ne yapacağım dedim uyuya kalmışım rüyamda kapı çaldı uyandım kalkıp evin kapısına gittim bi baktım dedoşum gelmiş kapıda kapıyı açmaya uğraşıyor dede dedim masanın üstünde anahtarlar vardı dur anahtarları vereyimde aç dedim kaldırıp kafasını baktı bana( canım dedem benim nasıl özlemişim )tam o sırada zil çaldı annemler geldiler uyandım
Ne olaki neye yorulur benim durumumda ilginç::.:bilmemm:.

Hayırlara vesile inşaallah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..ins
Rabbim cumlemize Dua eden ve Dua alan Salih kullarindan eylesin..
Herkesin ama herkesin Dua ya ihtiyaci vardir!
Merhum dedenize her daim dua etmeniz de ne guzel Siz ne HAYIRLI bir evlad ve torunsunuz...
bir gun sizi de unutmazlar...
Hepinizin ölmüşlerine rahmet gelsin İnşallah bizlerde rahmetle anılırız.
Rüyada ölmüş birini görmek ölüden haber gelmektir..ölmüş kisinin yakinlik derecesine gore bir yakinizdan haber alacaginiza
Yorumlanir..
ayrica icinizde bir seylerin öldügune de isarettir...

sahmaran kardesim unutmayin İNSAN KALBİ İÇERDEN AÇILIR.
Sevdiklerimizin kalp kapısi size içeriden açılmamışsa giremezsiniz!

Bir insana zorla sevdiremezsin kendini. Bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa,tek bir söz söyleyebilirsin: "Sen bilirsin".
ve unutma kalpler anca Allah-in elindedir herseyin bir vakti zamani vardir...

Üst Alt