• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada değişik hayvanlar görmek

SİMA

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm merhabalar. Öncelikle kolay gelsin diyorum ve güzel yorumlarınızı almak için size rüyamı anlatayım.
Rüyamda evimizin büyük bahçesini hiç olmadığı kadar yeşil gördüm ama hem parlak hem de yemyeşil çimler vardı. Daha sonra babam keçiye benzeyen gri ve beyaz karışık renkte olan küçücük sakallı köpekler getirmiş sanırım 2 tane. çok şirinlerdi fakat bitanesinin sağ arka bacağının arka tarafı yarılmıştı ama hiç kan yoktu sadece eti gözüküyordu koca bir yarık... babam baya üzüldü falan bizde kızdık neden yarıldığı zaman pansuman yapmadın sarmadın diye. ben çok bağırdığımı hatırlıyorum. Daha sonra balkondan eve girmek için balkon kapısını açtım ve kapının dibinde çok güzel temiz ve duman rengi bir kedi vardı eve girmeye çalışıyordu ama ben sinirle onu tutarak dışarı fırlattım. daha sonra içeri girdim. çıkarkende sinekliğe tırtıl ve sülük yapışmış olduğunu gördüm ve onlar tek tek kafama düşüyordu çok tiksinmiştim hızla kafamdan saçlarımdan onları fırlatmaya çalıştım. daha sonra da uyandım. rüam iyi mi kötü mü herhangi bir öneriniz varmı çok merak ediyorum. şimdiden teşekkür ederim baybyyvvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam merhaba Gönül dostum..
Hayırdır İnşallah
Yemyeşil çim; huzur, rahat, murat ve mutluluk olarak yorumlanır.
Çayır ve çimen islamiyetin esasları olarak da yorumlanır.
Bu bakımdan rüyasında bahçesini çimenle bezedigini görmek, kalbini islamiyetin nurları; ihlas ve samimiyet ile doldurduguna delildir.

Rüyada değişik hayvanlar görmek ;
rüya yorumu için görülen hayvanın cinsine göre detaylı analiz yapmak gerekir..
özellikle evcil hayvanlar, servet, mutluluk, olumlu gelişmeler anlamına gelirken, yabani hayvanlar sıkıntılar veya korkulara ,işaret ederler.
Bazen Rüyada hayvanlar sık sık insanın gelişmemiş yanı üzerinde mesajlar verirler.

Rüyada hayvanlar, görülen hayvanın, büyüklüğüne, cinsine, fiziki ve duygusal özelliklerine bağlı olarak, sizinde fiziki karakterinizi, hayvanı ,
insani duygularınızı ve kadinsi duygularınızı temsil eder.

"köpekler getirmiş sanırım 2 tane. çok şirinlerdi fakat bitanesinin sağ arka bacağının arka tarafı yarılmıştı "
keçi gibi inatçı,yaralı bir dost..
'bir kedi vardı eve girmeye çalışıyordu ama ben sinirle onu tutarak dışarı fırlattım"
Bir konudaki Duygusal yönün ve sezgilerinizin Doğruluğuna...
sülük ;Bir kimsenin sizden yararlanmak için sürekli peşinizde olduğunu bildirir.
Rüyada tırtıl gören kimsenin etrafına dikkat etmesi gerektiğini,Tedbir ve temkin Ya Hu..
etrafinizda bazi insanların güvenilmez kimseler olduğunu bildirir..
Inat ve kavga ile hiç bir yere varamazsınız..

Allahım! Değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için bana cesaret, Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için sabır,
Her ikisini birbirinden ayırt etmek için akıl,fikir ver..ve şu İnatçılığiımdan kurtulayim..amin
İnatçılıkta;iki keçi gibi İkisi de kaybederler selametle.

Üst Alt