• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Deli görmek

mmerve

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada deli görmek, rüyada delirmiş birini görmek.
Selamün aleyküm, ben evlilik için rüyaya yattım yaşım 21 iki tane kısmetim var birisini çok istiyorum ama diğeri de beni çok istiyor. Hayırlısı diyorum yine de, ikisi için de 7 defa falan istihareye yattım. Bir rüyada depremde kalan delileri gördüm onları kurtarıyordum, birde ev çatısına çıktığımı gördüm. Diğeri için yattığım rüyada da yine delilerden kaçtığımı gördüm, onu da rüyamda gördüm ama o da beni kurtarcağına kaçıyodu, birde sarı yılan gördüm. Sizden rüya yorumunu bekliyorum şimdiden Allah razı olsun ..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam ve Hosgeldiniz Hayirdir insallah...
HAYIRLISI..
Eş seçmek hayatın en zor,en önemli ve en dikkatli olunmasi gerekli bir karardir!!
eş seçmeye çok yönlü bir araştırmadan sonra karar verilmelidir.
ani kararlar ani ayrılıklar getirir.insanın ihtiyacını en fazla tatmin eden kalbine karşılık bir kalbin bulunmasıdır...

"istediğim için yattığım bir rüyada depremde kalan delileri gördüm onları kurtarıyodum bide ev çatısına çıktığımı gördüm "

Rüyada deprem görmek ;Gerçek yaşamınızda bazı şeylerin aniden değişeceğine,bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, yaşacaginiza işaret eder.
Allahu alem bu insan ile bir cok SIKINTI,keder, zorluklar yasadiktan sonra;zahmet cektikten sonra Rahmette ve hayır ve hizmet ehli ,huzurlu mutlu olacaginiza isarettir..

"rüyada da yine delilerden kaçtığımı gördüm onu da rüyamda gördüm ama o da beni kurtarcağına kaçıyodu "
akillisi zaten Seni bulmaz ki?sırıtık.:, misali...
Onun ile evlendiginizde Dunya ehli rahat bir yasantiniz ama manevi yonde hep bir arayis icinde olacaginiza isaret eder..

"sarı yılan gördüm " bugunlerde herseyi kafaniza TAKMAYIN!! sagliginiza dikkat edin .. ufak, tefek sinirsel, stress, panik atak gibi gecici
rahatsizliklari kendi kendinize cekebilirsiniz...kafanızı serin ayaklarınızı sıcak tutun..
Hayirli geceler...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada delinin dövmesi

Selamun aleyküm hocam,

Geçen akşam rüyamda, normalde deli olan bir tanıdığımız var kafası doğuştan küçük. Böyle onu yere yatırmışlar kafasına vuruyorlar taşla. Sonra bakıyorum kafatasını kırıyorlar offf çok korkunçtu daha sonra bakıyorum yaşıyor ve benim sırtıma sırtıma vuruyor ne olabilir hocam çok etkilendim.Selametle...vvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayirdir insallah.
Rüyada Deli görmek;Bilinmeyen deli, hayır ehli olan bir kimseye, Bilinen deli, ibretli işlere...
"yaşıyor ve benim sırtıma sırtıma vuruyor " zenginlik, ferahlık ve sevince işarettir..

Delirmek bazen gerçekliğe verilebilecek en uygun tepkidir.
Bütün deliler biraz veli, bütün veliler de biraz delidir...Beden kafesinin icinde Ruh gibi asaletli ve Nefis Gibi bir azili hayvanin
birlikte olmasindan baska ne bekliyebiliriz ki...

Eyy insan hem Meleksin hem Hayvan...Ey insan, ne tuhaf bir varlıksın sen. Zıtlıklar sende birleşmiş.
Hayvan da melek de yerinde sabit ama sen bunları nefsinde cem etmiş, ten hayvanıyla can meleğini bir araya getirmişsin.
Bu yüzden hem göğe mensupsun hem yere. Bu ikili yapını bil ve ona göre dikkatli davran.
Ta ki tenin canına diş geçirmesin, kötülük iyiliğine baş eğdirmesin.
Gökler dururken börtü böcek gibi toprağın altını vatan edinmeyesin..
selametle...

melis34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Deli Görmek

Selamün aleyküm.Ben rüyamda arkadaşımla otobüste yolculuk ediyordum. Daha sonra yolu olmayan izbe bir yeşillik alanda otobüsten indik ve o yeşillik alana doğru çıktık. Amacım ise arkadaşımı evine gidebileceği başka bir otobüse bindirmekti çünkü durağı kaçırmış. Biz bu tepeye çıkınca çadırdan evler gördük ve birisinin içine girdik. Dağınık bir yerdi. Dışarda her ağacın altında bir deli oturuyordu ve bizi fark ettiler. Bende arkadaşımı kolundan tutup oradan çıkardım. Hemen patika yola inip yürümeye başladık diğer otobüsü bulmak için ve havada soğukmuş.

MazluM

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Annemin beni deli görmesi

Selamun Aleykum.Ben bugün annemin gördüğü rüyayı yorumlamanızı isteyeceğim. Annem beni rüyasında simsiyah olduğumu gördüğünü söyledi ve sürekli üzerime su atılıyormuş Komşum tarafından. Öte yandan ise annenmin dediğine göre delirmiş gibi hareketler yaptığımı, oradan oraya gittiğimi söyledi, çok korktum :( .Bir yorum yaparsanız çok sevinirim.Teşekkürler, Allah yardımcınız olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz hayr Olsun.
bildiğiniz gibi üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, rüyayı görme zamanı, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ,korkulariniz,ve sevinçleriniz ,beklentileriniz,ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.

çocukların ,annesi ile arasında çok güçlü bir bağ vardır ve anneler çocuklarının ruh durumunu çok uzaklardan dahi hisseder..her anne evladı için neyin hayırlı olup olmadığını bilir ve hissedebilir...
anneyi sevmek, iyi anlaşmak faklı şey, iletişim sorunu başka şeydir. Mesela aslında annenle paylaşman gereken bir özel konuyu annenle değil de arkadaşınla ya da bir başkasıyla paylaşıyorsan ,danışıyorsan bu iyi anlaşmak değildir....

"Annem beni rüyasında simsiyah olduğumu gördüğünü söyledi"
sevdikleriniz,aileniz ile olan ilişkilerinizde;sinirsel, asabi sorunlar,yaşadığınız, ilişkinizin küçük bir sorunla kopabileceği işaret ediliyor...Allahu alem ,sizde bulunan kötü amel işlemeye ve dindeki noksanlığa işarettir.

Rüyada Annemin beni deli görmesi ;
Delirmek bazen gerçekliğe verilebilecek en uygun tepkidir.

aklı dengenizin yerinde olmadığını görmesi ise onunla (Anneniz ) ilişkinizin tamamen kopmak üzere olduğunu göstermektedir. Çünkü gerçekte normal olan birisini delirdiğini, görmek, rüyayı gören kişinin gördüğü kişi ile olan ilişkisinin gözden geçirilmesi ve arada bir bağ olup olmadığı incelenmelidir. Bu bağın koptuğu ya da kopmak üzere olduğunu simgeler.

unutmayin;İslam'da annenize bakma zorunluluğunuz vardır Dolayısıyla sizler, ona karşı, nazik bir sevgiyi ve saygıyı kuşanacaksınız, onun hal hatırını soracaksınız, ihtiyaçları varsa onlar için elinizden gelen gayreti sarfedeceksiniz,
Yani sizler görevinizi ve vazifenizi İslam adına en güzeliyle ikame edeceksiniz ki Allah cc. Yar ve yardımcınız olsun...

Eyy insan hem Meleksin hem Hayvan...Ey insan, ne tuhaf bir varlıksın sen. Zıtlıklar sende birleşmiş. Hayvan da melek de yerinde sabit ama sen bunları nefsinde cem etmiş, ten hayvanıyla can meleğini bir araya getirmişsin.
Bu yüzden hem göğe mensupsun hem yere. Bu ikili yapını bil ve ona göre dikkatli davran.
Ta ki tenin canına diş geçirmesin, kötülük iyiliğine baş eğdirmesin.
Gökler dururken börtü böcek gibi toprağın altını vatan edinmeyesin..selametle..

Zynpppp

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada deli görmek.

Selamünaleyküm. Rüyada deli görmek nasıl tabir edilir?
İçim çok sıkıldı artık daraldım. Rüyamda evimdeyim. Çok halsizim ve yorgundum. Mutfağa gidiyorum bulaşık yıkamaya ama bi bakıyorum ki çıplağım tamamen farkediyorum. Sonra bırakıp gidip üzerime kıyafetlerimi giyiyorum. Üzerimde mavili bi tişört vardı. Sonra kapı çalıyor. Açıyorum iki teyze ama biraz garipler. İçeriye oturmaya geçiyorlar. Meğer ki bana görücü olarak gelmişler. İçeri de iki arkadaşım da oturuyordu. Bende içimden diyorum ki bu halle çıkmışım karşılarına gidip üstümü değiştireyim.odama gidiyorum gelenlerden iki tane erkek. Üstümü giyecem çıkın diyorum çıkmıyorlar. Onlarda uzanmış böyle halsiz uzanmışlardı. Sonra mutfağa gidiyorum annem arkamdan heyecanla geliyor bana diyor ki seni isteyenler ağa oğlu çok zenginler. Çocuk arkamızdan geliyor ama deli gibi birşey cebimize para koyuyor. Bende diyorum ki ben bu çocukla mı görüşecem. Çocuk böyle içeri de bağırıyor manasız bir şekilde. Sonra baktım arkadaşta hazırlanıyor onunla görüşmek için. Bende diyorum ki bu evin kızın görüşmeli sen niye görüşüyorsun, bana dönüp, şerri irademi kullanmak lazım diyip gidiyor. Birden odadaki çocuğu görür gibi oluyorum böyle temiz yüzlü bi çocuk sonra uyanıyorum.

Üst Alt