• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada deniz görmek ne anlama gelir?

Arkadaş

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada deniz görmek neye işarettir?
Selamunaleyküm, düğün sebebiyle misafirliğe gittiğim bir yerde rüya gördüm ve sizinle paylaşmak istedim. Rüyamda düğün sahiplerininin evinde kalabalık ve o kalabalığa yemek verdiğimi görüyorum. Birde mavi deniz, derin olmayan ve içinde insanlar görüyorum. Denizin içinde yeşil yosunlar gördüm. Oğlumu ve annemi görüyorum, annem bana içi dolu mendil verdi ve o mendilin içinden büyüklü küçüklü bir sürü altın çıktı. Tren geldi ve o trenden bir adam indi. Tenekelerce içi dolu malzeme getirdi. Sizden yorum rica ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm.selam, rüyan hayr Olsun..
Rüyada deniz görmek ;
genellikle iyiye yorumlanır. Arzu ve isteklerinin yerine gelmesine, gönül safasına işaret eder. Rüyada deniz gören muradına erer, sıkıntısı, üzüntüsü gider, malı çoğalır, rızkı genişler.
Deniz rüyaları, bilinç altının güçlü sinyallerini ,his ve duygulari temsil eder. Bu sinyallerin farkında olmak, onlara kulak vermek gerektiğine yorulur.

gerçek yaşamın üzerinize yüklediği sorumluluk, yük veya stresten bir an önce kurtulmak isteğini yansıtır. Bu rüya aynı zamanda yorgunluk işareti olup, ruhen veya fiziksel dinlenme ihtiyacınız olduğunu gösterir.

Rüyada misafirliğe gitmek;
Sevgi, hoşgörü, mutluluk demektir. bazende kısa vaadede sıkıntı..Sıkıntılar,misafir gibidir gelirler biraz zahmet, biraz yorgunluk verirler ama giderken Misafir on kısmetle gelir; birini yer dokuzunu ve duasını bırakıp giderler ...
yeter ki biz misafiri güzel karşılamasını ,Sahibinin Hatırına Sabretmeyi bilelim..

Rüyada yemek dağıtmak;
hayırlı ve uğurlu gelişmeler yaratacak bir ortaklığa işaret eder. Bu bir iş ortaklığı da olabilir, bir evlilik ya da bir araya gelmeyi gösterir.

Rüyada deniz yosunu görmek ;
sizin için sezgi, güvenmeye ve içgüdülerine güven ihtiyacını göstermektedir.
Gördüğünüz rüya gerçek yaşamınızda maddi ve manevi yönünden her şeyin yolunda olduğunu, işlerinizin istediğiniz gibi ilerlediğini, kısacası mutlu olduğunuzu gösterirken iletişiminize dikkat edip, yanlış anlama / anlaşılmaya sebep olacak durumlardan kaçındığınız zaman her şeyin daha da iyi olacağını ve oğlunuz ile annenizi ihmal etmeyin konusunda uyarı vermektedir.

Rüyada yosun görmek ;
gereksiz detaylarla uğraşarak zaman kaybediyorsunuz, zamanınızı daha ciddi işlere ,sevdiklerinize ayırmalısınız zaman kaybetmemeniz gerektiğine işaret eder.

bazende Bu rüyayı genç kız görürse ilerde çok mutlu olacağına işarettir.
Kadınlar görmüşse, uzun süredir görmediği bir arkadaşıyla karşılaşacağına yorumlanır

Akan su yosun (pislik) tutmaz. ..
SORUNLARA TAKILIP ASILI KALMAYIN, ÇÖZÜMÜNE GİTMEYE BAKIN KISA YOLDAN..
bir anıya, bir An-a, bir olaya, bir insana, bir tartışmaya, bir lafa takılıp kalmak....
kendi akıl ve ruh sağlığımız için tehlikeli ve zararlı...deprasyona girebilirsiniz..

hayat bir şekilde devam ederken arka planda sürekli geride kalmak!!istediğiniz şeyleri yavaşlatmaktan başka işe yaramıyor. dolayısıyla fazla da takılıp kalmamak, akıp gidebilmek en güzeli.

Geçmişe takılıp kalmayın ey güzel insanlar;Dün dündür, artık mazi olmuştur.
Yaşanmıştır bilerek veya bilmeyerek, hatasız insan görülmedi şimdiye değin. Belki de farkına varılmadı hatanın, taa ki karşıdakinin incindiği gün yüzüne çıktığı zamana kadar.
Geçmişe takılıp kalan aynı üzüntüyü, aynı stresi tekrar ,tekrar kendiniz ve Sevdikleriniz yaşayacaktır!!
Sağlıklı kalmak isteniyorsa eğer yapılacak en güzel hareket, "unutmaktır"...
selametle..

Üst Alt