• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada deniz kenarı görmek

vecihi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler. Dün gece uyuyamıyordum. Birden uyuya kalmısım sonra kendimi bir deniz kenarında buldum iskele gibi biryerden eğilmiş altkısımı inceliyordum denizde hafif dalgalar vardı çarpıp geri gidiyordu dalgalar çekilince fayanslar vardı kıyıda turkuaz ve beyaz renkte döşenmiş eski fayanslar onları izliyordum kıyıya çarpan sular arasında. O sırada sevdiğim kız geldi yanıma bir süre beraber izledik ve sonra beni oradan götürdü. Sonra yatağımda yattığımı gördüm ve o ben uyurken yanıma uzanıp bana sarıldı.

Getirebileceğiniz bir açıklama varmı ? merak ediyorumda.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Size de Hayırlı günler..
Rüyada deniz görmek genellikle iyiye yorumlanır. Arzu ve isteklerinin yerine gelmesine gönül safasına işaret eder.
Rüyada deniz gören muradına erer sıkıntısı üzüntüsü gider malı çoğalır rızkı genişler.

Rüyada deniz kenarı görmek ;sizin iki ayri yönünüzü veya ozelliginizi ifade eder.
KUM sizin mantıksal dünyanızı, aklı başında olmanızı, düşünce dünyanızı yani manevi ve ruhsal durumuzu
SU ise sizin mantık dışı , akılla ilgili olmayan, sizin duygusal, kararsız, değişken, sabit olmayan, kişilik yönünüzü ifade eder.
deniz kenarı ;maddi ve manevi değerlerin birbiriyle bir araya geldiği bir yerdir. maddi ve manevi değer ve duygularinizi esit ,sabir ve bir dengede tutmaniz gerekliligine isarettir..

İskele görmek; uzun bir sürede gerçekleşeceğini sandığınız bir arzunuzun kısa sürede gerçekleşeceğine isarettir..

"Sonra yatağımda yattığımı gördüm ve o ben uyurken yanıma uzanıp bana sarıldı."

Rüyada yatak görmek ;evlilik kismet nasip

Hayattinizda Siz ilk once ne istediginizi ve nereye gitmeye menzil hedef neresidir bunu karar vermeniz gerekli...
Şunu daima hatırlayin ki büyük aşk veya büyük yatırım
daima büyük risk taşır.
Hayirli geceler..

asel

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada deniz kenarı görmek rüyada deniz kenarına gitmek rüyada deniz kıyısı görmek rüyada sahil kenarı görmek

Selamünaleyküm,öncelikle böyle güzel bir site kurduğunuz için teşekkür ederim.
Rüyamda annem ben ve eşim deniz kenarındayız.Denizin üzerinde de yeni bitmiş tek şeritli bir yol var ve bu yolun açılışı var sanırım.Ben ve annem bu yolda yürümeye başlıyoruz ve yol üzeri bayağı kalabalık.Eşim artık gelin eve gidelim diyor bunun üzerine herkes tek tek dağılıyor.Bizde eşimin yanına deniz kenarına gidiyoruz ve ben kumla oynuyorum üzerim hep kum oluyor tekrar denize gidip üzerimdeki kumları temizlemeye çalışıyorum o sırada uyandım.Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.
Allah razı olsun sizden.Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Deniz rüyaları, bilinç altının güçlü sinyallerini temsil eder. Bu sinyallerin farkında olmak, onlara kulak vermek gerektiğine yorulur.

Rüyada deniz kenarı görmek ;sizin iki ayri yönünüzü veya iki kişi ,iki karar arasında kaldığınızi ifade eder.
KUM sizin mantıksal dünyanızı, aklı başında olmanızı, düşünce dünyanızı yani manevi ve ruhsal durumuzu
SU ise sizin mantık dışı , akılla ilgili olmayan, sizin duygusal, kararsız, değişken, sabit olmayan, kişilik yönünüzü ifade eder.
deniz kenarı ;maddi ve manevi değerlerin birbiriyle bir araya geldiği bir yerdir. maddi ve manevi değer ve duygularinizi,
Anne ve Eşiniz Arasında adaletli, ölçülü, sabırlı, anlayışlı olabilirseniz ancak mutlu ve huzurlu olabileceğinize yorumlanir...

Rüyada kum görmek geçmişte yaşadığınız sıkıntıların artık bittiğine ve bir daha yaşanmayacağına işarettir.
İnsanın Sevdikleri Kum Taneleri Gibidir, Avucunuzu Ne Kadar Sıkarsanız O kadar Hızlı Kayıp Giderler...

her tür ilişki avuç içinde duran kum taneleri gibidir.avucumuzu sıkmadan gevşekçe tutarsak kum taneleri kaymaz durur...
avucumuzu kapatıp sıkmaya başladığımız an kum taneleri parmaklarımızın arasından akmaya başlar. bir kısmını tutmayı başarsanız da çoğu akıp gider.
Hayırlı günler..

muku

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleküm sevgili kardeşim

Bundan yaklşık 1 yıl önce İstanbulda deniz kenarında bir restoranntta olduğumu gördüm ve karşımda kumral uzun boylu birisi oturyordu. Çok mutlu olduğumu hisedebiliyordum. Kayıklar , botlar geçiyordu etraftan hepsiniz üzerindede isimler yazılıydı. deniz berraktı çok temizdi her tarafımı huzur kaplamıştı sonra duran bır vapur vardı üzerinde karışık harfler yazılıydı. Sonra bende karşımdakine bak bu benım kızımım ismi dedim diye hatırlıyorum, içinde K ve N harflerinin olduğunu hatırlıyorum . 6-7 harflik bir adı sanırım. Sonra 2 ay önce kumral uzun boylu birsiyle tanıştım konuşuyoruz ama 1 aydır konuşmuyoruz . Adında N harfi Soy ismindede K harfi var. Dün akşam oda arkadaşım benı rüyasında görmüş. Dediğine göre ben biriyle evleniyordum ( o çocuk herhalde konuştuğun çocuktu dedi ama bilmiyorum dedi) Sonra onunla evlenmedin dedi başka biriyle evlendin dedi. Evlendiğin kişiyle seni deniz kenarında gördüm dedi tertemizdi su dedi. O bunları analtırken benimde gördüğüm rüyam geldi aklıma acaba bir bağlantısı olabilirmi. Her rüya sahibine aittir diye biliyorum ben ama yinede size bir sormak istedim. İlginiz için şimdiden teşekkürler. Kendinize çok iyi Bakın ALLAH razı olsun sizden. vvcc..:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Alekümselam sevgili kardeşim Rüyaniz hayr olsun
Rüyada deniz görmek;
Güç ve kuvvet ..Deniz rüyaları, bilinç altının güçlü sinyallerini temsil eder. Bu sinyallerin farkında olmak, onlara kulak vermek gerektiğine yorulur.

Rüyada deniz kenarı görmek;
Sizin iki ayrı yönünüzü veya özelliğinizi ifade eder.
KUM sizin mantıksal dünyanızı, aklı başında olmanızı, düşünce dünyanızı yani manevi ve ruhsal durumuzu temsil ederken
SU ise sizin mantık dışı, akılla ilgili olmayan, sizin duygusal, kararsız, değişken, sabit olmayan, oynak ve bir dalda durmayan yani bazen dengesiz kişilik yönünüzü ifade eder..

Bu rüya aynı zamanda size duygularına her zaman hakim olmanızı ve günlük yaşantınızda sadece duyguların ile değil mantık ile de hareket etmenizi tavsiye eder..
Sen de Kendine çok iyi Bak!! selametle..

arkadaşının rüyası;Her rüya sahibine aittir
acilangul1

Üst Alt