Selamun Aleyküm herkese. İyi günler. Abla izninle rüyamı anlatayım. Rüyamı çok bulanık, parça parça hatırlıyorum. İlk önce bir gemide oluyoruz. Bütün insanlar orada. Denizin ortasındayız. Gemide ne ararsan var. Gemide en geniş oda benimki olmuş oluyor. Bayağı geniş. Yüksekliği de bayağı bi fazla. Odamı görenler hayret ediyor, şaşırıyor. Oda sadece bana ait çünkü. Farklı farklı, anlam veremediğim eşyalarım var. Bütün eşyalarım bir madde kaplı ama ne olduğunu anlayamadım. 3 ihtimal var. Ya bakır, ya bronz yada altın. Bu 3'ünden birisi ama hangisi olduğunu çıkaramıyorum. İşte benim bu odamı kıskanan bir takım kimseler var. Zenginler fakat daha çok zenginleşmek istiyorlar galiba. Bana tuzak kuruyorlar. Rüyamın o kısmını hatırlamıyorum ama birden kendimi suyun altında buluyorum. Denizin altındayım, su altı vadileri falan var ama karanlık değil aynı gündüz gibi. Üstümde kıyafet olmadan nefes alabiliyorum. Yüzerek gemiye ulaşmaya çalışıyorum fakat vadiler tuzaklarla dolu. Fakat bizim bildiğimiz tuzaklardan değil. Yolumun üstünde büyük büyük bitkiler var fakat yırtıcı bitkiler. Ağızları falan var, ses çıkartıyorlar. Kimisi ince, uzun ve esnek, bayağı bir esnek, uzayabiliyor. Kurbağa gibi dili olanlar var. Onlar benim için kurulmuş tuzaklar ve beni yemek için beklemiş oluyorlar. Çok zor oluyor ama birkaç defa uğraştıktan sonra hepsini geçiyorum. Buradan nasıl anlatılır bilmiyorum ama gerçekten bayağı korkunç bitkilerdi. Bu tuzakları geçip, suyun altından çıkarak gemiye ulaşıyorum ve odama giriyorum. Odaya camdan giriyorum. Bana tuzak kuranlar odayı alacakken onların hilelerini ortaya çıkartıyorum ve hapsoluyorlar. Rüya burada bitiyor. Ne anlama geliyor abla? Yorumlarsan sevinirim. Hayırlı günler